reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ale jaja! Utkneli w korku na dobre, patrzą a tu policja stoi i szwagier ich poprosil i pojechali na sygnale do szpitala a oni za policją!!!

Niezły numer, ale będą mieli co wspominać :)

polozylam Ignasia spać, zagladam czy już śpi a on tak lezy;0
P1060926.jpgP1060927.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny, mam takie pytanie na szybko, po jakim czasie jak skończyło wam się zwolnienie zus wypłacał Wam kase? bo mi tu pracownik awanture robi co drugi dzień...

zus ma na wypłate 30 dni od dnia dostarczenia do nich zwolnienia, ale w warszawie roznie z tym bywa.. Jesli zwolnienie trwalo np 2 tygodnie to mozna czekac po zakonczeniu zwolnienia jeszcze ze 2 tygodnie!!! Ja raz czekałam 54 dni....

Ostatnia edycja:
no własnie, od dnia zakończenia zwolnienia nie minęły jeszcze 2 tyg a ta mi juz awanture robi...

lena-zagłosowałam nawet 2 razy bo z dwóch komputerów:)

Ostatnia edycja:
Gosiagro- dzieki, to ubranko to firma cherokee, wiec w Twsco bede szukac :) Przed wczoraj kupilam swiąteczne body w 5-10-15 ale jakos mi sie srednio podoba..

Lena -świetnie się Twój blog zapowiada :) będę śledziła i czekam na mnóstwo pomysłowych przepisów :)

Majeczka i Ignaś -dzieciaczki suuper zdjęcia jak zwykle :)

Co do pamiątek- my zachowaliśmy test z krechami, zdjęcia i film z usg, zdjęcia rosnącego brzucha i wymiary :) Kartę ciąży i moje zapiski -mini pamiętnik ciąży, opaski ze szpitala i kartkę, pępuszek, pajaca, świecę z chrztu, kartki z okazji narodzin i chrztu, prowadzimy pamiętnik z ważnymi datami. Ach zapomniałabym jeszcze mamy gazetę ze zdjęciem młodego i odlewy obu rączek i nóżek -cuudo :D

A tutaj kiedyś już polecałam ten wirtualny pamiętnik -suuper jest i można sobie później wydrukować, zobaczcie na przykładowe pamiętniki, pokazałabym nasz ale to może nie tutaj :) Pamiętnik Bebilon / Pamiętnik / Bebilon

Ostatnia edycja:
Witam

ja prowadze takie książeczki-pamiętniczki dla dzieciaków :D moze nie systematycznie ale jak mi sie przypomni to chwytam i uzupełniam :D test i opaski schowane i obowiązkowo kikucik po pepuszku :D no i 1 obciete wloski yez wsteążeczką związane i w pudełeczku lezą :D a ostatnio zakupiłam na allegro taka ramką z 3 skrzydłami na środku jest zdjecie a po bokach odciski rączki i nózki :D dzisiaj dostałam meila ze juz wysłane wiec w mikołaja bedziemy sie odciskać :D:D:D

mysle ze takie pamiątki sa wspanialą rzeczą :D no i zbieram to wszytsko zeby w dniu 18 urodzin im dac :D oczywiscie bedzie tez 1 utracony ząbek itd :D a co z tym zrobia to juz ich sprawa :D
podobne pamiatki mam
moj brat jak zobaczyl ze trzymam kikutek pepuszka to prawie zwymiotowal hehe

Ja zbieram podobnie, pierwsze scięte włoski, pierwszy smoczek, pierwszy pajacyk, pępek, zdjecia usg, test ciążowy, kartka i opaska ze szpitala i jeszcze gazeta wyborcza z dnia urodzin- co się wtedy akurat na świecie działo :-)... to z tego co mi się akurat przypomniało :-)
szkoda ze nie wpadlam na pomysl gazety, super sprawa
a co do smoczkow to jeszcze zadnego nie wywalilam, jakos z mezem nie mamy serca
buuu dziewczyny ale mam doła:no::no::no: najgorsza noc od dłuuuugiego czasu:-( nie dlatego że Mały dał w kość(a miał niespokojną noc) tylko ja przeżywam powrót do pracy:no: idę na 14 do 18, więc dziś wyjątkowo tylko 4 godziny ale i tak meksyk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czemu ja muszę wracać???boli mnie brzuch ,mam mdłości:-(
wspolczuje, trzymam kciuki zebyscie jakos to przetrwali
witam się,

ja uzupełniam książeczkę album mojego dziecka.
A mam zostawione test ciążowy zdjęcia i filmy z usg, opaskę, pierwsze ciuszki pierwszy smoczek, pamiątki z chrztu, włoski ma jeszcze wszystkie na główce:-D

Pozdrowienia dla wszystkich Cioć BB od Zimowej panienki:-D
Zobacz załącznik 304975Zobacz załącznik 304976
kurcze jaka piekna swiateczna panienka

Cześć dziewczyny.
Mnie dopadlo znowu przeziębienie:(gardlo mnie boli, katar i kichanie. Oby Ignaś się nie przeziębil.
zdrowka
Ale jaja! Utkneli w korku na dobre, patrzą a tu policja stoi i szwagier ich poprosil i pojechali na sygnale do szpitala a oni za policją!!!
ale przygoda, a jakie wspomnienia

wszystkim Andrzejom wszystkiego najlepszego!!!

lejecie dzisiaj wosk?

reklama
Do góry