reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Widze że Wrocławianki znowu na podium :-)
Szymek w przedszkolu , Kacper leży na macie i wgryza się w zabawki :-) Ja właśnie wstawiłam pranie i zastanawiam się co dalej robić :-p

czterdziesta piąta!!! :-p:-):tak:

Jak tu wyjść w taką śnieżycę... Pada bo pada ale strasznie wieje... A od jutra ponad -10....
Co robicie na obiadek? Bo szukam weny:)

W fotojokerze przez internet.
Zamawiałam od raz też zdjęcia to wyszło fajnie tanio 0,25zł za format 10.

Magda_M widzę że Ci się nudzi:) Ja też pranie nastawiłam, ale jeszcze pewnie z godzinka i będę musiała w tą śnieżycę lecieć na dwór:(

Ja bym z miłą checią też wyszła, ale nie mam siły potem mojego wózka razem z Kacperkiem na pięterko wnosić ani wiągać. Wiec ja wychodze tak koło 13-14 bo o 15-16 mój P wraca z pracy to on wnosi

No śnieżek pięknie prószy, a my dzisiaj z niuśką lecimy do lumpka:) Jak nic tam nie znajdę to potem jeszcze do HM i tam już na pewno coś kupię jak zwykle;)
W ogóle to nie wiem co się mojemu mężowi wczoraj stało ale chciał mi sto złotych dać, co mu się jakoś często nie zdarza, ale nie wzięłam:pPP

hefi co takioeo zrobiłaś że sobie na kawkę do łóżka zasłużyłaś?:) Widzisz czasem jednak dziecka lepiej nie bujać:)

co zrobiłam... hehe ... no właśnie nie wiem co zrobiłam... pytałam się też co chce lub kiedy idzie na męską imprezę ;) (bo to czasami jest ze sobą powiązane).

A ja myślę nad prezentami dla rodziców i dziadków i może zrobie tak że rodzicom (moim i mojego męża mamie) zamówimy kubki z foto julki ;) a dziadkom kalendarze na 2011 ze zdjęciami małej. Nie mamy w tym roku za dużo kasy na prezenty wyszukane :) ale myślę że z takich drobnostek dziadki się będą cieszyć :D

co zrobiłam... hehe ... no właśnie nie wiem co zrobiłam... pytałam się też co chce lub kiedy idzie na męską imprezę ;) (bo to czasami jest ze sobą powiązane).

A ja myślę nad prezentami dla rodziców i dziadków i może zrobie tak że rodzicom (moim i mojego męża mamie) zamówimy kubki z foto julki ;) a dziadkom kalendarze na 2011 ze zdjęciami małej. Nie mamy w tym roku za dużo kasy na prezenty wyszukane :) ale myślę że z takich drobnostek dziadki się będą cieszyć :D

Super pomysł na prezenty, ja własnie myślałam żeby dziadkom zrobić ramki ze zdjęciami chłopaków z masy solnej Szymek jakoś ozdobi i pomaluje .

też się witam a co!!
U nas nocka nawet w miarę w porównaniu do poprzednich, pobudka o 1, smok nie pomógł, musiał być cyc i spanko do 7, nie wiem co się porobiło, ale Iga już mi nocek nie przesypia:-/ I przed snem nie chce za bardzo jeść, może z głodu się budzi?może zęby?A może coś jeszcze innego?Już sama nie wiem, w końcu wyjdzie na to że na noc dostanie mm zamiast cyca (którego i tak nie chce jeść) a mleka coraz mniej.

Hefi
- ulala piękny poranek
Magda - Iga też ostatnio ma takie nocki, jakoś w zeszłym tyg to chyba z 10 razy do niej wstawałam, bo co chwilę pobudka, teraz już troszkę lepiej
zdec - ile się czeka na tą fotoksiążkę?
konniczynka - widzę nowy dizajn świąteczny :-)
Perfecta - ja jestem troszkę beztalencie kulinarne więc na pewno nic wyszukanego:zawstydzona/y:

reklama
Witam się i ja wsród wrocławianek ;-)
U nas nocka ok....Polcia poszła spać o 20.00 i wstała o 4.15 (przed snem 180ml mleka zagęszczoneo kaszką) i tu kolejna odpowiedz dla gosiagro w sprawie poźniejszego pójścia spać...bo dzień wcześniej zasnęła 18.45 i wstała po 5.00!!! Po zjedzenie mleka nie zasnęła więc wzięłam ją do łóżka i tam zasnęła po 10 minutach...więc ja przełożyłam do łóżeczka....ale o 6.00 obudziła się z płaczem....P. wziął ją do nas do łóżka i znów zasnęła i spała do 8.40....i teraz mamy problem bo chyba Polci spodobało się spanie w naszym łóżku :-( A obiecywałam sobie że jej niegdy nie będę brała do łóżka....I teraz mam dylemat...Albo znów będę po tym karmieniu ok 5.00 kładła ją do łóżeczka i wtedy pobudka w najllepszym przypadku o 7.00 albo do nas do łóżka i pobudka 8.30-9.00....
magda-m - współczuję nocki, wyżyj się na worku..!!!! Świetny pomysł...Mi by się też taki przydał bo straszny nerwus ze mnie!!!
zdec - proszę bardzo, śmiało z tym kubkiem...wiecie to naprawdę świetnie wygląda....Ciekawa jestem jutro miny i reakcji mojego P. !!!!
No nic Polcia wstała to idę ja karmic...i przebrać z piżamki!!!!

Do góry