Wczoraj zamówiłam fotoksiążkę i zastanawiam się czy staremu na prezent nie zrobić kubka, zwalę pomysł od Agi78
gdzie zamówiłaś fotoksiążkę bo ja też o niej myślę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj zamówiłam fotoksiążkę i zastanawiam się czy staremu na prezent nie zrobić kubka, zwalę pomysł od Agi78
gdzie zamówiłaś fotoksiążkę bo ja też o niej myślę
W fotojokerze przez internet.
Zamawiałam od raz też zdjęcia to wyszło fajnie tanio 0,25zł za format 10.
Magda_M widzę że Ci się nudzi Ja też pranie nastawiłam, ale jeszcze pewnie z godzinka i będę musiała w tą śnieżycę lecieć na dwór
No śnieżek pięknie prószy, a my dzisiaj z niuśką lecimy do lumpka Jak nic tam nie znajdę to potem jeszcze do HM i tam już na pewno coś kupię jak zwykle
W ogóle to nie wiem co się mojemu mężowi wczoraj stało ale chciał mi sto złotych dać, co mu się jakoś często nie zdarza, ale nie wzięłamPP
hefi co takioeo zrobiłaś że sobie na kawkę do łóżka zasłużyłaś? Widzisz czasem jednak dziecka lepiej nie bujać
co zrobiłam... hehe ... no właśnie nie wiem co zrobiłam... pytałam się też co chce lub kiedy idzie na męską imprezę (bo to czasami jest ze sobą powiązane).
A ja myślę nad prezentami dla rodziców i dziadków i może zrobie tak że rodzicom (moim i mojego męża mamie) zamówimy kubki z foto julki a dziadkom kalendarze na 2011 ze zdjęciami małej. Nie mamy w tym roku za dużo kasy na prezenty wyszukane ale myślę że z takich drobnostek dziadki się będą cieszyć