reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witam i ja a co
nocka taks sobie ale nie narzekam teraz mały leży ze mną słucha baby radia i zagląda co ja piszę :-D:-D:-D
widzę że zastanawiacie się nad prezentami ja mam ten sam dylemat i myślę o kalendarzach no i muszę zamówić dla mojego K od dzieci breloczek bo ma już jeden jeszcze od starszego syna a teraz chce mieć od obu:-)i prezent będzie od dzieciaków z głowy

reklama
Kasia - ja w sprawie ubierania nie pomoge :( bo my sie kisimy w domku z małą ale jeszcze tylko do jutra antybiotyk i pewnie pod koniec tygodnia się wybierzemy w końcu na spacerek :D i mała zobaczy śnieg ...

Witam :) opowiem Wam coś :)

Wczoraj wieczorem mąż leżał z małym na wersalce, ja na drugiej wersalce obok... mały był śpiący ale jeszcze się bawił z tatą, nagle zaczął takim żalącym się głosem coś tam mówić po swojemu mąż robił do niego głupie miny i nagle mały z niewesołą miną zerka na mnie i mówi "mamoooo!" Mąż wzrokiem na mnie, ja na niego i odtańczyłam taniec radości :D Od jakiegoś czasu się droczymy co mały powie pierwsze, mama czy tata hihihi ...wygrałam... hehehehehee wiem że to było nieświadome itp ale radość mnie do dzisiaj trzyma :) mąż za to niezbyt wesoły :p Przez resztę wieczoru mówił do Julka "powiedz tata, ta-ta" :D buhahaha teraz to może i mówić :D

Zdec- my tak jak izia, po pepti tylko do rejestracji idziemy i wypisują 5 szt za każdym razem, nie trzeba do lekarza

Butterflay gratuluje !!! fajnie usyszec mama :) Olaf niestety dosc dlugo mowil na mnie tata :szok: wiec znam tez odczucia tej drugiej strony

Koniczynka to sie chlop sam zalatwil :))

Witajcie - jaka zimnica:szok:u nas snieg nie pada ale za to wiatr piździ jak nie wiem co. Moje dzieci już lepiej, Wiktorii problemy jelitowo- żolądkowe przeszly, Oskar już mniej kaszlący ale za to ma chrype.Marudzi jak nie wiem co, najlepiej by był na rękach a matka nie ma siły. tearz leży w leżaku i co chwile sie buntuje.Chyba nie dam rady byc na bierząco -a pewnie po powrocie do pracy to już wogóle.
Miłego dnia

Kasia - Iga bodziak na dł. lub na krótki rękaw, bluzeczka, sweterek lub bluza, ciepłe rajstopki i w kombinezon, czapa na głowie, buty futrzane na nogi i śpiworek. Powiedz mi ta kula vtech po każdej powierzchni się toczy? Ja mam wszędzie panele bez dywanów, będzie to jeździć?

Witajcie - jaka zimnica:szok:u nas snieg nie pada ale za to wiatr piździ jak nie wiem co. Moje dzieci już lepiej, Wiktorii problemy jelitowo- żolądkowe przeszly, Oskar już mniej kaszlący ale za to ma chrype.Marudzi jak nie wiem co, najlepiej by był na rękach a matka nie ma siły. tearz leży w leżaku i co chwile sie buntuje.Chyba nie dam rady byc na bierząco -a pewnie po powrocie do pracy to już wogóle.
Miłego dnia
nie wiem czy na Oskarka choroba tak dziala
jak przeczytalam to jakbym mojego Jasia widziala, a on chory nie jest
cala noc nie przespana, marudny na maxa i tylko na rekach chce byc a i tak piszczy
jeszcze nigdy nie dostalam od niego tak w kosc jak teraz
sa rowiesnikami wiec moze to cos innego, jakis skok czy co

Kasia na spacerek ubieram body krotki rekaw, bluzeczka cienka, bluza, rajstopy, skarpety, czapa, szalik (wrrrrrr)
calosc w kombinezon i ten dracy sie pakuneczek do spiwora
waga wzrasta o jakies 2 kg
matka ma szanse tylko plaszcz w biegu chwycic i trzeba szybko wychodzic, uspokaja sie dopiero na klatce

MagdaM ta ramka wlasnorecznie zrobiona to swietny pomysl, za kilka lat podpatrze od Ciebie

reklama
Ale pogoda:szok:
Co do prezentów to ja już mam kalendarze z fotkami z empiku dla dziadków była promocja za 50zł duzy kalendarz jeszcze dla prababć musze kubki zamówić:tak:
zdec-o to mi jeszcze sporo brakuje ja to w sumie teraz z braku czasu raz na jakiś czas na farmerame zaglądam

Do góry