reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

avena Rozpuszczam zwykłą deserową czekoladę połamaną na kawałki w rondelku z łyżeczką masła i mlekiem (niewiele, żeby czekolada była dosyć gęsta). Jak się czekolada rozpuści, dodaję kilka łyżeczek mleczka kokosowego i 1-2 łyżeczki adwokata lub Bayleysa. Po nalaniu do filiżanek posypuję na wierzch wiórki kokosowe lub płatki migdałów. Jak ktoś lubi, można dodać cynamon lub na wierzch bitą śmietanę. :)
mniaaaaammmmmmmm język mi już wisi do kolan:rofl2:

reklama
avena Rozpuszczam zwykłą deserową czekoladę połamaną na kawałki w rondelku z łyżeczką masła i mlekiem (niewiele, żeby czekolada była dosyć gęsta). Jak się czekolada rozpuści, dodaję kilka łyżeczek mleczka kokosowego i 1-2 łyżeczki adwokata lub Bayleysa. Po nalaniu do filiżanek posypuję na wierzch wiórki kokosowe lub płatki migdałów. Jak ktoś lubi, można dodać cynamon lub na wierzch bitą śmietanę. :)
hallooooo czy jest admin na sali?? takie posty powinny byc cenzurowane!! :rofl2:

haha to ja tez nie powiem jaka byla u nas noc :)

Kajdusia sto lat!!!!

Koniczynka to mials niespodzianke przeskrobal cos ??;-)

Lena zagosowane dla mnie slodkie piekielko :))

mamkubulki mam nadzieje ze tez mi jakos pojdzie aklimatyzacja w pracy widze ze zgrabnie Ci poszlo i gratuluje nocek

Zdec a mala popija z piersi czy juz tylko odciagasz? Ja slysze jak olaf wychodzi z lozka w innym pokoju.... chyba nam tak zostanie na wieki

Perfekta produkcja nie do zatrzymania

Nie przeskrobał, ale chyba liczył na nagrodę późnym wieczorem :D Ale po 5 piwach nie mógł jej odebrać, bo sen go zmorzył ;p

Miałam coś popisac ale doczytałam i jestem śpiąca ide lulu :tak:
zdec-ja chyba jeszcze nie dotarłam do buhamaramy bo niewiem jak tam dolecieć:baffled:

Ostatnia edycja:
Milka niestety tylko odciągam, mała jak widzi cycka to się do niego śmieje, a jak raz wzięła już do buzi to myślała że to zabawka i ugryzła dziąsłami, auuuuuu jak sobie przypomnę:-(

To dziwne z tym Pepti, jestem pewna że udało mi się go kupić bez recepty, może pani w aptece była niedoinformowana, ale swoją drogą to kurcze jak się mleko by skończyło, a nie ma się recepty to co zrobić?:rofl2:

ewelinka jak masz poziom > 65 to musisz tylko wylatać mile na lotnisku w mieście, jak masz niżej to niestety musisz czekać i w między czasie już trochę nauk latania brać:-( Pewnie ewela już szaleje na wyspie, bo ona długo w to gra:-D

Dobra czekam aż urosną szparagi i dalej spać, bo dziecko mi ładnie dzisiaj śpi (odpukać:nerd:)

Pierwsza :-)
U nas weekend minął miło :-) i niestety za szybko :-( Szymek od kuzyna dostał worek treningowy i teraz jak jest zły to idzie i sobie w niego powali i wyładuje złą energie to jest mu lepiej ;-) ja chyba też zaczne tak robić :-D;-)
Nocka niestety dzisiaj kiepska nie dość że Kacperek miał problemy z zaśnięciem, dopiero spokojnie usnął po Viburcolu i żelu na dziąsełka to jeszcze si ew nocy budził z płaczem :-( albo mu ząbki znowu idą albo to skok .
A ja czekam na sąsiadke i za chwile ide młodego do przedszkola odstawić :-)

Trzecia!!
A ja miałam nocke i poranek cuuuuddddoooowwwwnnnyyyy!! :-D Ale nie przez mała ;-) bo mała obudziła się o 2 i nie chciała zasnąć, ja i mąż straciliśmy cierpliwość i stwierdziłam koniec bujania!! i co mała po godzinie gmęgania zasnęła sama :szok: Kilka razy wstawałam żeby jej smoczek podać i ją przykryć.
A nocka przespana z mężem, przytulanki... kawka do łóżka.... ahhhhh :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj ja ostatnia:D Za to nocka cudowna, spanie do 6 bez problemu. Potem smoczek trzeba było podkładać i mała jeszcze się przespała do 7. Teraz wariuje mi na kolanach:D
Wczoraj zamówiłam fotoksiążkę i zastanawiam się czy staremu na prezent nie zrobić kubka, zwalę pomysł od Agi78:D

Magda_M z workiem super sprawa:)

No śnieżek pięknie prószy, a my dzisiaj z niuśką lecimy do lumpka:) Jak nic tam nie znajdę to potem jeszcze do HM i tam już na pewno coś kupię jak zwykle;)
W ogóle to nie wiem co się mojemu mężowi wczoraj stało ale chciał mi sto złotych dać, co mu się jakoś często nie zdarza, ale nie wzięłam:pPP

hefi co takioeo zrobiłaś że sobie na kawkę do łóżka zasłużyłaś?:) Widzisz czasem jednak dziecka lepiej nie bujać:)

Do góry