mniaaaaammmmmmmm język mi już wisi do kolanavena Rozpuszczam zwykłą deserową czekoladę połamaną na kawałki w rondelku z łyżeczką masła i mlekiem (niewiele, żeby czekolada była dosyć gęsta). Jak się czekolada rozpuści, dodaję kilka łyżeczek mleczka kokosowego i 1-2 łyżeczki adwokata lub Bayleysa. Po nalaniu do filiżanek posypuję na wierzch wiórki kokosowe lub płatki migdałów. Jak ktoś lubi, można dodać cynamon lub na wierzch bitą śmietanę.
reklama
koriander
Fanka BB :)
hallooooo czy jest admin na sali?? takie posty powinny byc cenzurowane!!avena Rozpuszczam zwykłą deserową czekoladę połamaną na kawałki w rondelku z łyżeczką masła i mlekiem (niewiele, żeby czekolada była dosyć gęsta). Jak się czekolada rozpuści, dodaję kilka łyżeczek mleczka kokosowego i 1-2 łyżeczki adwokata lub Bayleysa. Po nalaniu do filiżanek posypuję na wierzch wiórki kokosowe lub płatki migdałów. Jak ktoś lubi, można dodać cynamon lub na wierzch bitą śmietanę.
Milka26
haha to ja tez nie powiem jaka byla u nas noc
Kajdusia sto lat!!!!
Koniczynka to mials niespodzianke przeskrobal cos ??;-)
Lena zagosowane dla mnie slodkie piekielko )
mamkubulki mam nadzieje ze tez mi jakos pojdzie aklimatyzacja w pracy widze ze zgrabnie Ci poszlo i gratuluje nocek
Zdec a mala popija z piersi czy juz tylko odciagasz? Ja slysze jak olaf wychodzi z lozka w innym pokoju.... chyba nam tak zostanie na wieki
Perfekta produkcja nie do zatrzymania
Kajdusia sto lat!!!!
Koniczynka to mials niespodzianke przeskrobal cos ??;-)
Lena zagosowane dla mnie slodkie piekielko )
mamkubulki mam nadzieje ze tez mi jakos pojdzie aklimatyzacja w pracy widze ze zgrabnie Ci poszlo i gratuluje nocek
Zdec a mala popija z piersi czy juz tylko odciagasz? Ja slysze jak olaf wychodzi z lozka w innym pokoju.... chyba nam tak zostanie na wieki
Perfekta produkcja nie do zatrzymania
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Nie przeskrobał, ale chyba liczył na nagrodę późnym wieczorem Ale po 5 piwach nie mógł jej odebrać, bo sen go zmorzył ;p
ewelinka307
Miałam coś popisac ale doczytałam i jestem śpiąca ide lulu
zdec-ja chyba jeszcze nie dotarłam do buhamaramy bo niewiem jak tam dolecieć
zdec-ja chyba jeszcze nie dotarłam do buhamaramy bo niewiem jak tam dolecieć
Ostatnia edycja:
Milka niestety tylko odciągam, mała jak widzi cycka to się do niego śmieje, a jak raz wzięła już do buzi to myślała że to zabawka i ugryzła dziąsłami, auuuuuu jak sobie przypomnę:-(
To dziwne z tym Pepti, jestem pewna że udało mi się go kupić bez recepty, może pani w aptece była niedoinformowana, ale swoją drogą to kurcze jak się mleko by skończyło, a nie ma się recepty to co zrobić?
ewelinka jak masz poziom > 65 to musisz tylko wylatać mile na lotnisku w mieście, jak masz niżej to niestety musisz czekać i w między czasie już trochę nauk latania brać:-( Pewnie ewela już szaleje na wyspie, bo ona długo w to gra
Dobra czekam aż urosną szparagi i dalej spać, bo dziecko mi ładnie dzisiaj śpi (odpukać)
To dziwne z tym Pepti, jestem pewna że udało mi się go kupić bez recepty, może pani w aptece była niedoinformowana, ale swoją drogą to kurcze jak się mleko by skończyło, a nie ma się recepty to co zrobić?
ewelinka jak masz poziom > 65 to musisz tylko wylatać mile na lotnisku w mieście, jak masz niżej to niestety musisz czekać i w między czasie już trochę nauk latania brać:-( Pewnie ewela już szaleje na wyspie, bo ona długo w to gra
Dobra czekam aż urosną szparagi i dalej spać, bo dziecko mi ładnie dzisiaj śpi (odpukać)
Pierwsza :-)
U nas weekend minął miło :-) i niestety za szybko :-( Szymek od kuzyna dostał worek treningowy i teraz jak jest zły to idzie i sobie w niego powali i wyładuje złą energie to jest mu lepiej ;-) ja chyba też zaczne tak robić ;-)
Nocka niestety dzisiaj kiepska nie dość że Kacperek miał problemy z zaśnięciem, dopiero spokojnie usnął po Viburcolu i żelu na dziąsełka to jeszcze si ew nocy budził z płaczem :-( albo mu ząbki znowu idą albo to skok .
A ja czekam na sąsiadke i za chwile ide młodego do przedszkola odstawić :-)
U nas weekend minął miło :-) i niestety za szybko :-( Szymek od kuzyna dostał worek treningowy i teraz jak jest zły to idzie i sobie w niego powali i wyładuje złą energie to jest mu lepiej ;-) ja chyba też zaczne tak robić ;-)
Nocka niestety dzisiaj kiepska nie dość że Kacperek miał problemy z zaśnięciem, dopiero spokojnie usnął po Viburcolu i żelu na dziąsełka to jeszcze si ew nocy budził z płaczem :-( albo mu ząbki znowu idą albo to skok .
A ja czekam na sąsiadke i za chwile ide młodego do przedszkola odstawić :-)
Trzecia!!
A ja miałam nocke i poranek cuuuuddddoooowwwwnnnyyyy!! Ale nie przez mała ;-) bo mała obudziła się o 2 i nie chciała zasnąć, ja i mąż straciliśmy cierpliwość i stwierdziłam koniec bujania!! i co mała po godzinie gmęgania zasnęła sama Kilka razy wstawałam żeby jej smoczek podać i ją przykryć.
A nocka przespana z mężem, przytulanki... kawka do łóżka.... ahhhhh
A ja miałam nocke i poranek cuuuuddddoooowwwwnnnyyyy!! Ale nie przez mała ;-) bo mała obudziła się o 2 i nie chciała zasnąć, ja i mąż straciliśmy cierpliwość i stwierdziłam koniec bujania!! i co mała po godzinie gmęgania zasnęła sama Kilka razy wstawałam żeby jej smoczek podać i ją przykryć.
A nocka przespana z mężem, przytulanki... kawka do łóżka.... ahhhhh
Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj ja ostatnia Za to nocka cudowna, spanie do 6 bez problemu. Potem smoczek trzeba było podkładać i mała jeszcze się przespała do 7. Teraz wariuje mi na kolanach
Wczoraj zamówiłam fotoksiążkę i zastanawiam się czy staremu na prezent nie zrobić kubka, zwalę pomysł od Agi78
Magda_M z workiem super sprawa
No śnieżek pięknie prószy, a my dzisiaj z niuśką lecimy do lumpka Jak nic tam nie znajdę to potem jeszcze do HM i tam już na pewno coś kupię jak zwykle
W ogóle to nie wiem co się mojemu mężowi wczoraj stało ale chciał mi sto złotych dać, co mu się jakoś często nie zdarza, ale nie wzięłamPP
hefi co takioeo zrobiłaś że sobie na kawkę do łóżka zasłużyłaś? Widzisz czasem jednak dziecka lepiej nie bujać
Wczoraj zamówiłam fotoksiążkę i zastanawiam się czy staremu na prezent nie zrobić kubka, zwalę pomysł od Agi78
Magda_M z workiem super sprawa
No śnieżek pięknie prószy, a my dzisiaj z niuśką lecimy do lumpka Jak nic tam nie znajdę to potem jeszcze do HM i tam już na pewno coś kupię jak zwykle
W ogóle to nie wiem co się mojemu mężowi wczoraj stało ale chciał mi sto złotych dać, co mu się jakoś często nie zdarza, ale nie wzięłamPP
hefi co takioeo zrobiłaś że sobie na kawkę do łóżka zasłużyłaś? Widzisz czasem jednak dziecka lepiej nie bujać