reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

MILKA- LILUSIA TO 4 DNIOWY SZCZENIACZEK, KTÓREGO KARMIĘ CO 3 GODZINY, BO MI SUNIA ZMARŁA PO PORODZIE ;(

LENA- WIDZĘ ,ŻE JUŻ LEPIEJ Z KLEKSAMI, TO DOBRZE.

KORIANDER- W WIELE, WIELE INNYCH ;)

a my z mężusiem przed tv, karmi i paluszki .... :)

reklama
dziewczyny nie dam rady nadrobić wszystkiego chciaz bardzo sie stram :p w kazdym razie zycze miłego weekendu :D:D:D oglądacie "tupot małym stóp" nigdy tego nie widziaąłm ale mi sie bardzo podoba :D

Magda M Zdróweczka! Niedobory magnezu, wapnia... Mały pasożyt wysysa z matki, co najlepsze ;-):-D
lena Ty do pracy? A kto będzie w kuchni siedział i przyrządzał pyszności,a potem zdjęcia na bb wstawiał, żeby nam ślinka ciekła?!:-D
Super, że koniec z kupskami:-)
zagłosowane:tak:
Ewa 1981 Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!:tak:
cobra18 Niedobra ty, jak możesz nie odbierać tel od teściowej?!;-) Jeszcze się obrazi i więcej nie zadzwoni!:-D
Wszystkiego naj dla Kubusia:biggrin2:
Mówię dzień dobry
Ja po jazdach, było fajnie, wróciłam cała, instruktor mnie chwalił;)
Ty cała, a przechodnie i inni kierowcy?:-D:-D:-D
Ja też:-D
karo85 Co z rozmową o pracę? Masz już nowego pracodawcę?
Agi78 Mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie lepsza:tak:
Hefi zakupy udane? Jak się Juleczka czuje?
eagle Trzymam kciuki za dofinansowanie na aparacik, a zaskórniaki niech poczekają na inną potrzebę:biggrin2:
Niezbyt ciekawie, że w perspektywie macie jeszcze sporo wizyt, ale najważniejsze, żeby wszystko ładnie działało. Jak tak trzeba, to trzeba.

dlaczego znowu nie śpię o tej porze?!:wściekła/y: Chyba muszę przestać pić kawę i jeść słodycze wieczorami,:-) To mnie za długo na nogach utrzymuje, a rano jestem niewyspana. Ech, a jutro o 6 z domu muszę wyjść:wściekła/y: Ja dalej zabiegana jestem: mam za mało czasu i za dużo rzeczy do zrobienia... Jutro zajęcia na uczelni, sprzątanie, zakupy, prasowanie, goście...a to tylko część listy. Doba powinna być dłuższa...

Dziewczynki kochane jak tylko na moment aby powiedzieć, że znikam na tydzień z forum.
Rano wyjeżdżamy do teściów. Ciekawe jak Nelka zniesie tę podróż, to jej pierwszy taki wyjazd.
Od kiedy wróciłyśmy ze szpitala każdą nockę śpi w swoim łóżeczku...
Wiem, ze niektóre z czerwcowych dzieci to już niezłe podróże mają za sobą i latają samochodami i po górach chodzą.. mam więc nadzieję, że Nelcia dobrze zniesie ten wyjazd i nie będzie to dla niej żaden problem by się w nowym miejscu zaaklimatyzować.

O.. i słyszę, że się obudziła :/

reklama
Do góry