reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witam,

a co tu taka cisza z rana:szok:

Jakie macie plany andrzejkowe?

Do mnie dziś przyjeżdża siostra z mężem:-D idę zabierać się za robotę, mam nadzieję że Majusia pozwoli, wczoraj w ciągu dnia miała tylko 2 drzemki 30 minutowe:baffled:
miałam nadzieję, ze będzie w nocy przez to długo spala, ale gdzie tam pobudka o 24, 3 i od 6 koniec spania:baffled: może ja ja za wcześnie kładę spać? Jak myślicie? Chodzi spać o 19:30

reklama
Witam,

a co tu taka cisza z rana:szok:

Jakie macie plany andrzejkowe?

Do mnie dziś przyjeżdża siostra z mężem:-D idę zabierać się za robotę, mam nadzieję że Majusia pozwoli, wczoraj w ciągu dnia miała tylko 2 drzemki 30 minutowe:baffled:
miałam nadzieję, ze będzie w nocy przez to długo spala, ale gdzie tam pobudka o 24, 3 i od 6 koniec spania:baffled: może ja ja za wcześnie kładę spać? Jak myślicie? Chodzi spać o 19:30
Gosia do nas chcą się wbić znajomi ale oni też mają córkę i ta córka ma sraczke także mówię do męża, że nie bardzo bym chciała zresztą remont rozpoczeliśmy i taka lipa nawet nie ma gdzie wygodnie usiąść;(Moja idzie spać o 16-17 budze ja ok 19 albo 20 na kapiel je butle i dalej spi budzi sie o 6 a dzisiaj nawet o 7 tylko, że w nocy zadnej pobudki nie ma!!!Ja już próbowałam różnych sposobów aby wstawała troszkę później przetrzymywałam ją itd ale nic nie dało więc stwierdziłam, że siię pogodzę;)

Lena zazdroszcze :) Moja zasypia o 20 budzi się między 24 a 2 najczęściej na butlę i wstaje ostatecznie o 5:30 czasami od wielkiego dzwona zdarza sie ze wstanie o 6.
Wczorajsze zakupy średnio udane, nie mialam weny na zakupy chyba. Julka juz lepiej, nie furczy tak.

Lena zazdroszcze :) Moja zasypia o 20 budzi się między 24 a 2 najczęściej na butlę i wstaje ostatecznie o 5:30 czasami od wielkiego dzwona zdarza sie ze wstanie o 6.
Wczorajsze zakupy średnio udane, nie mialam weny na zakupy chyba. Julka juz lepiej, nie furczy tak.

czyli mamy z tym wstawaniem podobnie:baffled:

Fajnie, ze z Julka już lepiej!:tak:

Wow to ja mam złote nocki;)

witam z rana:)
ale jestem wściekła po raz drugi w tym tygodniu nie mam wody w kranie:wściekła/y: brrr ani sie wykapać, ani zmywarki wstawić ani prania, nawet butelek nie mam w czym umyć:angry::angry::angry:
Lencja udanego wyjazdu! oby Kornelcia dobrze zniosła podróż!!!
ja dziś będę piekła muffinki-chyba że jeszcze prąd mi zabiorą:wściekła/y::szok: to się nie uda a popołudniu wybieramy się do znajomych.
wczoraj moja 83letnia babcia przewróciła się, upadła na biodro, nie mogła wstać więc zdzwoniliśmy na pogotowie, ma coś pęknięte, ustanie, ale kroku nie zrobi, tak ją boli, mam nadzieje że jakoś dojdzie do siebie:-(

reklama
Do góry