reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

musze sie pochwalić ze moj synuś dzisiaj sam usiadl. leżał na kanapie a pod pleckami miał podusie, tak sie dlugo spinał az w koncu mu sie udalo, usiadl, ale po 3 sekundach zaczął ie kiwac na boki wiec go położyłam :)

reklama
jutro też sprubuje normalnego banana rozgniesc i dać małej bo owoców ze słoików nie bardzo ;-( dzis wsuneła troche marchewki z jabłkie, ogólnie zauwazyłam ze nie lubi slodkich rzeczy ale to pewnie po ciąży mojej, nie jadłam nic słodkiego i pewnie tego nie zna;-)

pisałyscie o prezentach gwiazdkowych, w tym roku wigilia u nas i jakies 15 osób , już od miesiaca mysle o prezentach co komu i w ogóle;-)no i to pierwsze święta naszej Niuni!!! mój maż chciałby dostać nowy zegarek do nurkowania i na narty, kosztuje dużo wiec juz odkładam kase po trochu bo chce go mile zaskoczyc i mu go sprezentowac...zasłużył bo bardzo mi pomaga i wiem ze mnie kocha;-) no i nie chce wyjsc na złą żone bo sama pewnie dostane jakis fajny prezent, poza tym bardziej lubie dawc niz dostawac......
no i oczywiscie szlachetna paczka jak co roku z mężem przygotowujemy prezent dla obcych.

Znow naprodukowalyscie !! ja sie nie zgadzam !!x:)) nie mam mozliwosci Was przeczytac

Mam nadzieje ze wszystkim chorowitkom juz lepiej , moj synus wczoraj wywinal mi numer ,wczesniej budzil sie ze ktos mu zwinal mleko tym razem postanowil zlapac winowajce no i obudzil sie prze odciaganiem i nici z dojenia :)) bedzie glodowal jak pojdzie mama do pracy

Jak po kinie u nas w porzadku choc wiecej sie po tym filmie spodziewalam

Kolorowych snow

Tak z ciekawostek, mielismy wlasnie otwarcie najwiekszego H&M z wieeeelkim dzialem dla dzieciaczkow :))

Swietny pokaz, na prawde piekne
[video=youtube;2W6Eabefezg]http://www.youtube.com/watch?v=2W6Eabefezg&feature=topvideos[/video]

Ostatnia edycja:
dzień dobry,

zdec - ja mam materac kokosowo-gryczany i jeszcze żadnych odgnieceń nie zauważyłam

Klementinka, Anik, Hefi - jak noc minęła? Mam nadzieje, ze dzieciaczki lepiej się już czuja:tak:

Milka - na czym byłaś w kinie?

koriander - woow, naprawdę świetny pokaz:tak: mi najbardziej podobał się misio kołyszący wózek:)

dzieńdoberek;-)

dziś pobudka o 7:30 wiec to nie przypadek wczoraj tylko Niunia postanowiła przesypać juz całe nocki :-)
co do materacy to tez mam kokosowo-gryczany za 60 zł i jest jak nowy :-)
dziś jedziemy na obiadek do mojej mamy wiec mam robote z głowy

miłego dnia

piata :))

Gosiargo ja bylam na sniadanie do lozka

Moj maly mis juz spi, starszy w przredszkolu ja mam dzis po poludniu zlot czarownic czyli spotykam sie z przyjaciolkami i dziecmi tez....

Milego dnia moze uda mi sie odezwac wieczorem

reklama
Do góry