reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
cholipka laski fajnie macie z tymi kinami czy basenami u mnie na tym zadupiu nie ma takich atrakcji żeby skorzystać musze do trujmiasta sie wybrac a to juz niezla wyprawa
najlepsze życzenia dla naszych dzisiejszych solenizantów
sześciomiesięczniaków Huberta i Jędrzeja i pięciomiesięczniaków Gaji Poli Filipa i Jana oraz życzenia dla wszystkich Kaś

Ostatnia edycja:
Gosiagro dzieki, noc minela super, Jas zasnal kolo 23 i spal do 7, wtedy tez dopiero dostal jesc wiec jestem dzis naprawde wyspana
poza tym u nas swieci tak piekne slonce, ze zaraz wybieramy sie na spacer

Koriander pokaz swietny, zawsze zazdroscilam ludziom, ktorzy potrafia takie pomysly wcielic w zycie

KasiaJanicka widzialam ksiazki w empiku internetowym po 35 zl jedna, ciut taniej niz w sklepie

wszystkim Kaskom zycze wszystkiego najlepszego z okazji imienin
mysz_i_kwiaty.gif

Witam oj u mnie też troche śniegu ble:no:
gosiagro-na szczęście wczoraj żadnego meczu nie było więc modelki spokojnie obejrzałam:-)
koriander-super ten pokaz:tak:to teraz zakupy się zaczną na tym dziale dziecięcym:-D

A zapomniałam napisać że dziś dzień pluszowego misia moja córcia wzieła ulubieńca do przedszkola będą mieli misiową imprezke

Ostatnia edycja:
reklama
a my dziś z fifim podwójne święto mamy :) dziękujemy za życzenia :) ciekawe czy tatuś pamięta????? chyba nie :D teraz w łóżku leżymy z synalkiem i babyradio słuchamy :)

Do góry