reklama
izia_tcz
Fanka BB :)
cholipka laski fajnie macie z tymi kinami czy basenami u mnie na tym zadupiu nie ma takich atrakcji żeby skorzystać musze do trujmiasta sie wybrac a to juz niezla wyprawa
najlepsze życzenia dla naszych dzisiejszych solenizantów
sześciomiesięczniaków Huberta i Jędrzeja i pięciomiesięczniaków Gaji Poli Filipa i Jana oraz życzenia dla wszystkich Kaś
najlepsze życzenia dla naszych dzisiejszych solenizantów
sześciomiesięczniaków Huberta i Jędrzeja i pięciomiesięczniaków Gaji Poli Filipa i Jana oraz życzenia dla wszystkich Kaś
Ostatnia edycja:
Lencja
:)
Wpierw najserdeczniejsze życzenia dla Kaś Zdrówka, spełnienia marzeń - także tych dotyczących prezentów gwiazdkowych i przede wszystkim zdrowych, cudownych dzieci!
A teraz idę Was poczytać
A teraz idę Was poczytać
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziękuję za życzenia :-)
Klementinka
Gosiagro dzieki, noc minela super, Jas zasnal kolo 23 i spal do 7, wtedy tez dopiero dostal jesc wiec jestem dzis naprawde wyspana
poza tym u nas swieci tak piekne slonce, ze zaraz wybieramy sie na spacer
Koriander pokaz swietny, zawsze zazdroscilam ludziom, ktorzy potrafia takie pomysly wcielic w zycie
KasiaJanicka widzialam ksiazki w empiku internetowym po 35 zl jedna, ciut taniej niz w sklepie
wszystkim Kaskom zycze wszystkiego najlepszego z okazji imienin
poza tym u nas swieci tak piekne slonce, ze zaraz wybieramy sie na spacer
Koriander pokaz swietny, zawsze zazdroscilam ludziom, ktorzy potrafia takie pomysly wcielic w zycie
KasiaJanicka widzialam ksiazki w empiku internetowym po 35 zl jedna, ciut taniej niz w sklepie
wszystkim Kaskom zycze wszystkiego najlepszego z okazji imienin
koriander
Klementinka a goraczka przeszla?Ciesze sie ze nocka super. Ja mam cicha nadzieje ze kiedys bede mogla nad takim pokazem pracowac
Tez uciekam na spacerek piekne slonce i zimno.
Tez uciekam na spacerek piekne slonce i zimno.
ewelinka307
Witam oj u mnie też troche śniegu ble
gosiagro-na szczęście wczoraj żadnego meczu nie było więc modelki spokojnie obejrzałam:-)
koriander-super ten pokazto teraz zakupy się zaczną na tym dziale dziecięcym
A zapomniałam napisać że dziś dzień pluszowego misia moja córcia wzieła ulubieńca do przedszkola będą mieli misiową imprezke
gosiagro-na szczęście wczoraj żadnego meczu nie było więc modelki spokojnie obejrzałam:-)
koriander-super ten pokazto teraz zakupy się zaczną na tym dziale dziecięcym
A zapomniałam napisać że dziś dzień pluszowego misia moja córcia wzieła ulubieńca do przedszkola będą mieli misiową imprezke
Ostatnia edycja:
reklama
Kasiula1982
a my dziś z fifim podwójne święto mamy dziękujemy za życzenia ciekawe czy tatuś pamięta????? chyba nie teraz w łóżku leżymy z synalkiem i babyradio słuchamy