reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam...
Ja miałam noc koszmarną

Tzn Polcia spała ładnie od 19.00 do 5.15...ale za to mamusia od 23.30 w kibelku....Nie wiem czy czymś się zatrułam czy jak...ale koszmar!!!! Na szczęście po jakis 2 godzinach przeszło.....
klementinka - cieszę się że już z Jasiem dobrze i fajnie że nocka udana
koriander - super pokaz, no i zazdroszczę takiego mega H&M...Juz Cię widzę jak szalejesz w dzaile dziecięcym...
Anik, Hefi - a jak Wasze chorowinki się czują...Mam nadzieję że dużo lepiej!!!
zyrraffko - jak u Ciebie nocka???
Wszystkim Kasiom
oraz wszystkim naszym sześciomiesięczniakom
i pięciomiesięczniakom
Najlepsze i najserdeczniejsze życzonka
od Polci i jej mamy!!!:-D

reklama
Witajcie i na początek dołączam sie do zyczeń:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJII IMIENINEK
ORAZ NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH MALUSIŃSKICH SOLENIZANTÓW
Pisze szybko bo mały mi na rękach sie wierci - długo nie pospał:( - noc do bani - temperatura nadal, wysypki brak wiec wieczorem na konsultacje do innego lekarza. To tyle z mojego pisania - jęczek jęczy.

Spokojnego dnia​

athena- ja bym powiedziała, że on ma adhd tak się rusza, wierci, kręci (nie mylić z przekręcaniem!!!), macha rękoma i nogami :) nawet jak śpi :) wczoraj to mi z maty na podłogę zlazł a mamy tą dużą matę gigant tiny love :) pewnie jest jak piszesz, że dużo spala :) bo innego wytłumaczenia nie mam :)

miłego dnia mamuśki, mykam na spacer :)

a jednak sie nie pomyliłam , odebrałam wynik kupki małej i ma ROTAWIRUSA ! stąd te luźne kupki, nie ma gorączki i wymiotow i tylko brak apetytu bo była szczepiona naszczescie. a zaczetwienione gardło też sie okazuje od rotawirusa a nie od przeziebienia jak twierdzila lekarz !!! wrrrrr jestem wsciekła ze jak mówie lekarce co podejrzewam to ona mnie wysmiewa i mówi ze to ona tu leczy a nie ja i co??? zmieniam od poniedzialku klinike i pediatre mam dosc ani mądralińskiej! od poczatku sama robie prywatnie badania, nie dostałam od niej skierowania nawet na badanie krwi......

musze małej wprowadzic diete, herbate z opru, marchwianke i kleik ryzowy nawodzie + probiotyk i powinno wkrótce przejsc

a jednak sie nie pomyliłam , odebrałam wynik kupki małej i ma ROTAWIRUSA ! stąd te luźne kupki, nie ma gorączki i wymiotow i tylko brak apetytu bo była szczepiona naszczescie. a zaczetwienione gardło też sie okazuje od rotawirusa a nie od przeziebienia jak twierdzila lekarz !!! wrrrrr jestem wsciekła ze jak mówie lekarce co podejrzewam to ona mnie wysmiewa i mówi ze to ona tu leczy a nie ja i co??? zmieniam od poniedzialku klinike i pediatre mam dosc ani mądralińskiej! od poczatku sama robie prywatnie badania, nie dostałam od niej skierowania nawet na badanie krwi......

musze małej wprowadzic diete, herbate z opru, marchwianke i kleik ryzowy nawodzie + probiotyk i powinno wkrótce przejsc

nie ma to jak intuicja matki:) dobrze że choroba ma łagodny przebieg. Zdrówka dla Soni. Ciekawe co lekarz stwierdzi u Oskara.Teraz znowu po wielkim płaczu przynął. Też nie chce jesc. Od poniedziałku tylko na moim mleku.
Lilitii czy ja dobrze pamietam że ty z Sopotu jesteś?czy mi się coś pokręciło?

Witam
liliti mam dokładnie taką sama lekarke jak Ty :( służba zdrowia ;/

ooo słoneczko i w Poznaniu jest ale co z tego jak przy nagrzewaniu 5 st ;/ dzieciaki spią i pewnie zanim sie obudza to juz snieg bedzie padał ;/

miłego dnia

witajcie ja tak tylko na szybko bo dziś to zabiegana jestem strasznie od rana
zaliczyliśmy już poradnie audiologiczną i wstępne wizyty u protetyka odnośnie wyboru aparatów - ech...niby wszystko ok ale ich ceny masakra
więcej napisze poźniej na zamkniętym

za godzinę idziemy jeszcze do pediatry bo mamy problem z zielonymi kupkami tzn Tomuś ma i nie wiadomo od czego to bo ani ja nie jadłam nic nowego ani jemu tym bardziej nic nie podawałam bo jest na cycu i raz-dwa dziennie dostaje Bebilon, zobaczymy co nam powie

dzisiejszego dnia to już mam dość i najlepiej niech już się skończy

ach i zapomniałabym pięknie dziękuje za życzenia imieninowe i ja ( hmm...ciekawe czy mój będzie pamiętał :confused:)
i także składam najpiękniejsze i najserdeczniejsze życzenia samych radości w życiu i zadowolenia z dzieciaczków i mężów wszystkim Kasiom, Katarzynkom
oraz samych uśmiechów dla wszystkich 5 i 6 miesięczniaków

Witam, można dołączyć? :)

Jestem mamą Już prawie 6 miesięcznej Tośki, urodzonej 9 czerwca (w dniu urodzin jej tatusia a mego męża:)), ważyła 3350 i mierzyła 56 cm:).

Mam nadzieję, że przyjmniecie mnie do swego grona czerwcowych mam :)

Pozdrawiam :))

reklama
Do góry