reklama
koriander
Fanka BB :)
Ja sie na chwilke tylko przywitam i zaraz wychodzimy na kawe i ciacho z kolezanka do mojej ulubionej cukierni (a co tam od jutra snieg moze przez te zaspy juz mi sie wiecej nie uda wyjsc )
emalia co za tragiczna historia mam nadzieje ze szczeniaczek przezyje :-(
Kajdusia u Malgosi to pewnie ten skok rozwojowy co Lila miala ostatnio :-) Bo Malgos troche mlodsza, nie martw sie szybko wroci do normy
gosiagro juz nie pamietam na ktorym watku pytalas, ale tak, spotkanie z "biznesowymi" kolezankami, na razie mamy jednak zastoj i tylko plotkujemy Jedna wyjezdza na 8 tyg do Brazylii a druga sie przeprowadza, no ale wazne ze sa motywacje . A ten film mi sie zawsze z Obcym kojarzyl :-)
konniczynka a ta masa cukrowa nie odrywa sie ze skora? Mi sie zawsze kojarzyla z goracym karmelem zawsze sie oparze tym swinstem Gratuluje eMilce obrotu!
ewelinka ale sie smialam z tego sisiorka :-):-) Swoja droga niesamowite obeznanie u dwulatki, az strach sie bac jak nam dziewczyny do szkoly pojda
Liliti musisz napisac do Ewitki bo ona moderuje zamkniety
A ja nie tesknie za ciaza ani za brzuszkiem, na razie mi wystarczy na pare lat
emalia co za tragiczna historia mam nadzieje ze szczeniaczek przezyje :-(
Kajdusia u Malgosi to pewnie ten skok rozwojowy co Lila miala ostatnio :-) Bo Malgos troche mlodsza, nie martw sie szybko wroci do normy
gosiagro juz nie pamietam na ktorym watku pytalas, ale tak, spotkanie z "biznesowymi" kolezankami, na razie mamy jednak zastoj i tylko plotkujemy Jedna wyjezdza na 8 tyg do Brazylii a druga sie przeprowadza, no ale wazne ze sa motywacje . A ten film mi sie zawsze z Obcym kojarzyl :-)
konniczynka a ta masa cukrowa nie odrywa sie ze skora? Mi sie zawsze kojarzyla z goracym karmelem zawsze sie oparze tym swinstem Gratuluje eMilce obrotu!
ewelinka ale sie smialam z tego sisiorka :-):-) Swoja droga niesamowite obeznanie u dwulatki, az strach sie bac jak nam dziewczyny do szkoly pojda
Liliti musisz napisac do Ewitki bo ona moderuje zamkniety
A ja nie tesknie za ciaza ani za brzuszkiem, na razie mi wystarczy na pare lat
C
cobra18
Gość
bo dodalas sie do czerwca 2010,a musisz do czerwcowek 2010
A pamiętacie jak maluszki jeszcze siedziały w brzuszkach i szalały? małe wspomnienie czasów brzuszkowych
[video=youtube;iMZ2xBPq9XQ]http://www.youtube.com/watch?v=iMZ2xBPq9XQ&feature=player_embedded[/video]
hihi ,ale niezle sie rusza w tym brzuchu, moj az tak nie dawał czadu
koriander
prosze zwrocic uwage na suwaczek
1 miesiac do Wigilii!!
1 miesiac do Wigilii!!
Lencja
:)
nadika - ja ze skazą walczę już dobre 4 miesiące. Musisz mieć świadomość tego, że białko krowie lub jego pochodne mogą być w bardzo bardzo wielu produktach. musisz wyeliminować wszystko. Pamiętaj, że w margarynie jest serwatka więc wszystkie produkty zawierające choć trochę margaryny odpadają, uważaj na jakiekolwiek wędliny bo w nich to jest cała masa uczulających składników. Dodatkowo obserwuj czy nie pojawia się alergia i na inne produkty,m u nas np. wyszło uczulenie na banany. Powodzenia...
A co do krostek to trochę czasu musi minąć aby poginęły. Diprobase jest ok, ładnie natłuszcza skórę,a to ważne
askut - ja też się czasem zastanawiam ile wytrwam ale w sumie po tylu miesiącach to się można przyzwyczaić
izia- jak kręgosłup?? lepiej?
Eliza - śliczny Mikołajek!
Karo - chyba każda z nas się nie raz czuła tutaj pominięta, pisze nas tu kilkadziesiąt, pewnie jakby zliczyć to ponad 50 będzie,a czyta w ukryciu pewnie z dwa razy tyle! jak Milenka?
emalia - smutne wieści od Ciebie, powodzenia w zajmowaniu się szczeniaczkiem!
Lena - nie strasz tym śniegiem! A dużo go tam u Ciebie???
Konniczynka - super, że Emilka się obraca, mój leniuszek nie zamierza jakoś, za to się rwie do siedzenia...!
Koriander - oooo jaaaaaa rzeczywiście tylko miesiąc! nie strasz tymi zaspami! Udanego wyjścia! Oj jak ja bym chciała móc coś z cukierni zjeść.. Póki co marzenie ściętej głowy
Uciekam bo Nelcia obudziła się po drzemce,a le ma dobry humorek, leży i gada do siebie
A co do krostek to trochę czasu musi minąć aby poginęły. Diprobase jest ok, ładnie natłuszcza skórę,a to ważne
askut - ja też się czasem zastanawiam ile wytrwam ale w sumie po tylu miesiącach to się można przyzwyczaić
izia- jak kręgosłup?? lepiej?
Eliza - śliczny Mikołajek!
Karo - chyba każda z nas się nie raz czuła tutaj pominięta, pisze nas tu kilkadziesiąt, pewnie jakby zliczyć to ponad 50 będzie,a czyta w ukryciu pewnie z dwa razy tyle! jak Milenka?
emalia - smutne wieści od Ciebie, powodzenia w zajmowaniu się szczeniaczkiem!
Lena - nie strasz tym śniegiem! A dużo go tam u Ciebie???
Konniczynka - super, że Emilka się obraca, mój leniuszek nie zamierza jakoś, za to się rwie do siedzenia...!
Koriander - oooo jaaaaaa rzeczywiście tylko miesiąc! nie strasz tymi zaspami! Udanego wyjścia! Oj jak ja bym chciała móc coś z cukierni zjeść.. Póki co marzenie ściętej głowy
Uciekam bo Nelcia obudziła się po drzemce,a le ma dobry humorek, leży i gada do siebie
Ostatnia edycja:
emalia82
Koriander- ale to kurka leci, w sumie to zaraz nowy rok !!!:-)
Lena- i jak tam?
Anik- ile to już trwa? Zdrówka dla Oskarka
Lena- i jak tam?
reklama
Koriander- ale to kurka leci, w sumie to zaraz nowy rok !!!:-)
Lena- i jak tam?
od poniedziałku od popołudnia