reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja sie na chwilke tylko przywitam i zaraz wychodzimy na kawe i ciacho z kolezanka do mojej ulubionej cukierni (a co tam od jutra snieg moze przez te zaspy juz mi sie wiecej nie uda wyjsc :-p:-p)

emalia
co za tragiczna historia mam nadzieje ze szczeniaczek przezyje :-(
Kajdusia u Malgosi to pewnie ten skok rozwojowy co Lila miala ostatnio :-) Bo Malgos troche mlodsza, nie martw sie szybko wroci do normy

gosiagro juz nie pamietam na ktorym watku pytalas, ale tak, spotkanie z "biznesowymi" kolezankami, na razie mamy jednak zastoj i tylko plotkujemy :-D:-D Jedna wyjezdza na 8 tyg do Brazylii a druga sie przeprowadza, no ale wazne ze sa motywacje :tak:. A ten film mi sie zawsze z Obcym kojarzyl :-)

konniczynka a ta masa cukrowa nie odrywa sie ze skora? Mi sie zawsze kojarzyla z goracym karmelem zawsze sie oparze tym swinstem :-p:-pGratuluje eMilce obrotu!

ewelinka ale sie smialam z tego sisiorka :-):-) Swoja droga niesamowite obeznanie u dwulatki, az strach sie bac jak nam dziewczyny do szkoly pojda :szok:

Liliti musisz napisac do Ewitki bo ona moderuje zamkniety:tak:

A ja nie tesknie za ciaza ani za brzuszkiem, na razie mi wystarczy na pare lat :-D

nadika - ja ze skazą walczę już dobre 4 miesiące. Musisz mieć świadomość tego, że białko krowie lub jego pochodne mogą być w bardzo bardzo wielu produktach. musisz wyeliminować wszystko. Pamiętaj, że w margarynie jest serwatka więc wszystkie produkty zawierające choć trochę margaryny odpadają, uważaj na jakiekolwiek wędliny bo w nich to jest cała masa uczulających składników. Dodatkowo obserwuj czy nie pojawia się alergia i na inne produkty,m u nas np. wyszło uczulenie na banany. Powodzenia...
A co do krostek to trochę czasu musi minąć aby poginęły. Diprobase jest ok, ładnie natłuszcza skórę,a to ważne
askut - ja też się czasem zastanawiam ile wytrwam ale w sumie po tylu miesiącach to się można przyzwyczaić :)
izia- jak kręgosłup?? lepiej?
Eliza
- śliczny Mikołajek!
Karo - chyba każda z nas się nie raz czuła tutaj pominięta, pisze nas tu kilkadziesiąt, pewnie jakby zliczyć to ponad 50 będzie,a czyta w ukryciu pewnie z dwa razy tyle! jak Milenka?
emalia - smutne wieści od Ciebie, powodzenia w zajmowaniu się szczeniaczkiem!
Lena - nie strasz tym śniegiem! A dużo go tam u Ciebie???
Konniczynka - super, że Emilka się obraca, mój leniuszek nie zamierza jakoś, za to się rwie do siedzenia...!
Koriander - oooo jaaaaaa rzeczywiście tylko miesiąc! nie strasz tymi zaspami! :) Udanego wyjścia! Oj jak ja bym chciała móc coś z cukierni zjeść.. Póki co marzenie ściętej głowy

Uciekam bo Nelcia obudziła się po drzemce,a le ma dobry humorek, leży i gada do siebie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry