reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Nie ta druga, biała :( Tak mi tego małego szkoda, mam nadzieję ,że on chociaż przeżyję.

Mam nadzieję ,że z Gajusią już dzisiaj będzie dobrze :)

Gosia- super filmik.Jak człowiek szybko zapomina :)

miedzy innymi dlatego jestem za sterylizowaniem suczek.potem nie ma co ze szczeniakami zrobic ..
zawsze jakis kundel wybombal moja suczke, i w koncu zostala wykastrowana.

konniczynka do ukrycia nic nie mam bo na ogólnym też mogłabym to samo pisać, tylko tam mniejsza produkcja i udaje mi się ogarnąć tu narazie póki moje dziecko tak absorbujące nie mam szans, tylko co któryś post czytam i czasem odpisujęa brakuje mi bardzo ogólnego bo tu więcej się dzieje. Poczekam aż łukasz pójdzie na studia i będę miała czas dla siebie hehehe

emalia super ze konkurs wygrany:)

ewelinka- świetna Ta twoja córcia, jaka wyobraźnia od małego hehe

zyraffka a co to jest ten zamknięty wątek?? bo ja nie wiem :szok:

cześć Mamuski!
wstałam o 3 dać małej butle ,10 min i spać następna pobudka o 6 zawsze a dziś otwieram oczy o 8 ,mąż śpi i szok mała też jak suseł .obudziła sie o 8:30 poraz pierwszy z jedna pobudką ;-) już sie bałam ze jej nie słyszałam ale z niania przy uchu to niemożliwe.ale to pewnie po lekarstwach takie spanie miała,zobaczymy czy sie powtórzy.

gosiagro rozczuliłam sie na filmiku z brzuszkiem, za tym tesknie najbardziej jak wspominam ciąże , pamietam jak sie dziwnie czułam bez tych ruchow po porodzie;-)
ale jak wspomne 10 tyg żygania non stop, nawet w nocy to już sentyment pryska hehe

co do glutenu to ja sie tez nie spiesze, pediatra mi powiedziała ze jak mała bedzie jadla juz stałe pokarmy (przetestowane wczesniej), męso ibedzie na na kaszkach mlecznych to wtedy gluten, bo tak można nierozróżnić przyczyn alergii

reklama
Witajcie, u nas goraczki ciąg dalszy.Co spadnie po podaniu leków to znowu wzrasta, mały wymęczony i marudny.
Nie dam rady poodpisywac i teraz tez pisze z Oskarkiem na rękach.

Miłego dnia

Do góry