reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja też się witam i uciekam do mojego słoneczka się pobawić;)

ewelinka - dzieci to zawsze cos śmiesznego powiedzą:) Ale skąd ona to wie, to rzeczywiście zastanawiające:) hahahha

emalia - super że głosiki się przydały!:)

Witam i ja po ciężkiej nocy. Moja suka przedwczoraj się oszczeniła ( jedno maleństwo), ale po porodzie była jakas nie swoja, cały czas się załatwiała. Dzisiaj o 4 w nocy mąż mnie obudził ,żebym zobaczyła i posprzątała co narobiła. Cała podłoga na korytarzu zafajdana nie wiem czym ( krew, odchody , ble....). Myje podłogę , a tam takie coś większę, okazało się że to martwy szczeniak!!! Ona nie oszczeniła się do końca i tego drugiego kisiła jeszcze 36 godzin!!! No i w związku z tym koło 6 rano opuściła nas Śnieżka :( . Teraz będę próbowała utrzymać przy życiu jej maleństwo. Zrobiła mleko Nan które kupiłam do kaszki ryżowej dla Jasia i nakarmiłam ją strzykawką. Mam nadzieję ,że się uda ( najgorsze są pierwsze dwa tygodnie). Smutno mi, no ale widocznie tak miało być. Rano poprosiłam sąsiada żeby mi ją zakopał.

A z pozytywnych wieści, to dosłownie przed chwiłą zobaczyłam ,że Janek ma na dolnych dziąsłach takie dwa rozcięcia. Na dniach będziemy mieć ząbek :)

Miłego dnia życzę :)

Witajcie laseczki!!
WOW wow wow u mnie pada śnieg:)
06lo5.gif

U Gai troszkę lepiej ale dupsko czerwone od tylu kup to nie dziwota!!!Zobaczymy jak do 12 bedzie podejrzana kupa to na 100% lekarz!!!Ale póki co były 2:)

Witam i ja po ciężkiej nocy. Moja suka przedwczoraj się oszczeniła ( jedno maleństwo), ale po porodzie była jakas nie swoja, cały czas się załatwiała. Dzisiaj o 4 w nocy mąż mnie obudził ,żebym zobaczyła i posprzątała co narobiła. Cała podłoga na korytarzu zafajdana nie wiem czym ( krew, odchody , ble....). Myje podłogę , a tam takie coś większę, okazało się że to martwy szczeniak!!! Ona nie oszczeniła się do końca i tego drugiego kisiła jeszcze 36 godzin!!! No i w związku z tym koło 6 rano opuściła nas Śnieżka :( . Teraz będę próbowała utrzymać przy życiu jej maleństwo. Zrobiła mleko Nan które kupiłam do kaszki ryżowej dla Jasia i nakarmiłam ją strzykawką. Mam nadzieję ,że się uda ( najgorsze są pierwsze dwa tygodnie). Smutno mi, no ale widocznie tak miało być. Rano poprosiłam sąsiada żeby mi ją zakopał.

A z pozytywnych wieści, to dosłownie przed chwiłą zobaczyłam ,że Janek ma na dolnych dziąsłach takie dwa rozcięcia. Na dniach będziemy mieć ząbek :)

Miłego dnia życzę :)
Biedna suczka ta od sznaucera??

Nie ta druga, biała :( Tak mi tego małego szkoda, mam nadzieję ,że on chociaż przeżyję.

Mam nadzieję ,że z Gajusią już dzisiaj będzie dobrze :)

Gosia- super filmik.Jak człowiek szybko zapomina :)

reklama
Do góry