reklama
Liza
Fanka BB :)
witam:-)
oj wspomnienia brzuszkowe:-) super...;-)
miłego dnia
oj wspomnienia brzuszkowe:-) super...;-)
miłego dnia
C
cobra18
Gość
ostatnia!
emalia82
Witam i ja po ciężkiej nocy. Moja suka przedwczoraj się oszczeniła ( jedno maleństwo), ale po porodzie była jakas nie swoja, cały czas się załatwiała. Dzisiaj o 4 w nocy mąż mnie obudził ,żebym zobaczyła i posprzątała co narobiła. Cała podłoga na korytarzu zafajdana nie wiem czym ( krew, odchody , ble....). Myje podłogę , a tam takie coś większę, okazało się że to martwy szczeniak!!! Ona nie oszczeniła się do końca i tego drugiego kisiła jeszcze 36 godzin!!! No i w związku z tym koło 6 rano opuściła nas Śnieżka . Teraz będę próbowała utrzymać przy życiu jej maleństwo. Zrobiła mleko Nan które kupiłam do kaszki ryżowej dla Jasia i nakarmiłam ją strzykawką. Mam nadzieję ,że się uda ( najgorsze są pierwsze dwa tygodnie). Smutno mi, no ale widocznie tak miało być. Rano poprosiłam sąsiada żeby mi ją zakopał.
A z pozytywnych wieści, to dosłownie przed chwiłą zobaczyłam ,że Janek ma na dolnych dziąsłach takie dwa rozcięcia. Na dniach będziemy mieć ząbek
Miłego dnia życzę
A z pozytywnych wieści, to dosłownie przed chwiłą zobaczyłam ,że Janek ma na dolnych dziąsłach takie dwa rozcięcia. Na dniach będziemy mieć ząbek
Miłego dnia życzę
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Biedna suczka ta od sznaucera??Witam i ja po ciężkiej nocy. Moja suka przedwczoraj się oszczeniła ( jedno maleństwo), ale po porodzie była jakas nie swoja, cały czas się załatwiała. Dzisiaj o 4 w nocy mąż mnie obudził ,żebym zobaczyła i posprzątała co narobiła. Cała podłoga na korytarzu zafajdana nie wiem czym ( krew, odchody , ble....). Myje podłogę , a tam takie coś większę, okazało się że to martwy szczeniak!!! Ona nie oszczeniła się do końca i tego drugiego kisiła jeszcze 36 godzin!!! No i w związku z tym koło 6 rano opuściła nas Śnieżka . Teraz będę próbowała utrzymać przy życiu jej maleństwo. Zrobiła mleko Nan które kupiłam do kaszki ryżowej dla Jasia i nakarmiłam ją strzykawką. Mam nadzieję ,że się uda ( najgorsze są pierwsze dwa tygodnie). Smutno mi, no ale widocznie tak miało być. Rano poprosiłam sąsiada żeby mi ją zakopał.
Miłego dnia życzę
emalia82
Nie ta druga, biała Tak mi tego małego szkoda, mam nadzieję ,że on chociaż przeżyję.
Mam nadzieję ,że z Gajusią już dzisiaj będzie dobrze
Gosia- super filmik.Jak człowiek szybko zapomina
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Oj ja nie zapomnę porodu!!Nie ta druga, biała Tak mi tego małego szkoda, mam nadzieję ,że on chociaż przeżyję.