W sumie ja bym bardziej preferowała Helios, ale mogę się też dopasować do Arkad, w sumie to nie dużo dalej i dojazd też w miarę mam Czyli Gosiu ty na 17:15 w razie czego w Heliosie, albo 17:45 w Arkadach? Wolałabym wcześniej żeby zdążyć wrócić na kąpanie małej
reklama
fajna ta promocja w arkadach, tylko ze jeżeli w arkadach to dopiero o 17:45 mogę bo mąż na 15:30 nie zdąży, jeżeli dla was to za późno to możemy pójść do Heliosa
W sumie ja bym bardziej preferowała Helios, ale mogę się też dopasować do Arkad, w sumie to nie dużo dalej i dojazd też w miarę mam Czyli Gosiu ty na 17:15 w razie czego w Heliosie, albo 17:45 w Arkadach? Wolałabym wcześniej żeby zdążyć wrócić na kąpanie małej
Dla mnie może być i helios o 17:15
liliti
Fanka BB :)
fajnie ze mieszkacie tak blisko dziewczyny ze mozecie sie spotkac;-)
no u nas radocha bo z mężem odzyskalismy wspólne spanie w sypialni hehe, tak na zmiane spalismy z małą, potem spała w pokoju obok sypialni a dzis juz druga noc w swoim pokju za jna drugim końcu bedzie spała;-) w koncu duża z niej panna a ja nie ukrywam ze brakowało mi męża przy boku...
zrobilam Małej posiew i bad ogólne bo zaczela marudzic przy jedzeniu i stracila apetyt,no i mocz mocno zasadowy i leukocyty wiec w posiewie beda pewnie bakterie,rano mamy wizyte u lekarza i bedziemy działać- intuicja matki nie zawodzi najwyrazniej, culam ze cos sie zmienilo u małj a to na pewno nie ząbkowanie
no u nas radocha bo z mężem odzyskalismy wspólne spanie w sypialni hehe, tak na zmiane spalismy z małą, potem spała w pokoju obok sypialni a dzis juz druga noc w swoim pokju za jna drugim końcu bedzie spała;-) w koncu duża z niej panna a ja nie ukrywam ze brakowało mi męża przy boku...
zrobilam Małej posiew i bad ogólne bo zaczela marudzic przy jedzeniu i stracila apetyt,no i mocz mocno zasadowy i leukocyty wiec w posiewie beda pewnie bakterie,rano mamy wizyte u lekarza i bedziemy działać- intuicja matki nie zawodzi najwyrazniej, culam ze cos sie zmienilo u małj a to na pewno nie ząbkowanie
AgnieszkaJ
napisalam tylko kilka postow
co do glutenu ja wprowadzam raz dziennie ok 150ml. jak na razie nie ma zadnych niepokojacych reakcji. kupilam kaszke pszenna hipp.
u nas nocki sa super. 19-6 rano. czasami adas przebudzi sie po smoka albo na herbatke
dec - gratulacje pierwszego obrotu !!
u nas tylko sloiczki ida (nie mam jeszcze kuchni i gotowanie obiadkow stanowi spory problem)
co do glutenu ja wprowadzam raz dziennie ok 150ml. jak na razie nie ma zadnych niepokojacych reakcji. kupilam kaszke pszenna hipp.
u nas nocki sa super. 19-6 rano. czasami adas przebudzi sie po smoka albo na herbatke
dec - gratulacje pierwszego obrotu !!
u nas tylko sloiczki ida (nie mam jeszcze kuchni i gotowanie obiadkow stanowi spory problem)
AgnieszkaJ
lena - ja juz zapomnialam o becikowym
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Rzecvzywiście Twoja panna juz duża pół roku to masakara ale ten czas lecifajnie ze mieszkacie tak blisko dziewczyny ze mozecie sie spotkac;-)
Milka26
Zdec ja bylam raz na fiolmie z erciem mnie tam sie podobalo duzo dzieciaczkow ktorys sobie poplakuje ktorys cycoli jeszcze inne sie bawia albo przewijaja wszystko na luzie i nikt sie placzem nie przejmuje, ja tam sie w srode wybieram bo potem juz pewnie nie bedzie okazji. Fajne smy pisze nuska Gratukluje obrotow
Emalia zdrowka I OCZYWISCIE ZAGLOSOWALAM
Kasiek slodki ten lobuziak naprawde
IIwka ciesze sie ze Alanek juz w porzadku
Lena okazalo sie ze moge glowowac tylko na jedno zdjecie
Liliti Sonia jest przesliczna chyba pierwszy raz ja widze
Madziak ale nabraliscie tempa z zebami
Gosiargo u nas zabawa w lozeczku byla jak Olaf zaczal wstawac i chodzic po lozeczku grzecznie kladlam go do lozka zapinalam spiworek a za chwile slysze smiech a maly spiworek rozpinal i spacerowala po lozeczku
Kasiulka masz straznika do spania widze
Lena skad az 2 tys ? tego becikowego jakies specjalne u Was daja ?
Ja przymierzylam 2 kombinezony pozyczone przez kolezanki jeden oddalam od razu bo nawet sie nie dalo malego wlozyc a drugi jest na styk nie ma szans dociagnac konca zimy pozostaje przymierzyc czapke ktora kupilam w pazdzierniku.... cos mam zle przeczucia.
Zaliczylam dzis kosmetyczke fajnie sie tak zrelaksowac po dyskusji z mezem skusze sie na rzesy doczepiane na 3 tyg wygladaja naturalnie a nie trzeba sie malowac wiec wstane rano z lozka piekna na razie zawsze mam opory przed wyjsciem z domu chocby do suszarni 2 pietra wyzej bez pomalowanych rzes bo mam wrazenie ze ich nie mam a tak bedzie luzik
Emalia zdrowka I OCZYWISCIE ZAGLOSOWALAM
Kasiek slodki ten lobuziak naprawde
IIwka ciesze sie ze Alanek juz w porzadku
Lena okazalo sie ze moge glowowac tylko na jedno zdjecie
Liliti Sonia jest przesliczna chyba pierwszy raz ja widze
Madziak ale nabraliscie tempa z zebami
Gosiargo u nas zabawa w lozeczku byla jak Olaf zaczal wstawac i chodzic po lozeczku grzecznie kladlam go do lozka zapinalam spiworek a za chwile slysze smiech a maly spiworek rozpinal i spacerowala po lozeczku
Kasiulka masz straznika do spania widze
Lena skad az 2 tys ? tego becikowego jakies specjalne u Was daja ?
Ja przymierzylam 2 kombinezony pozyczone przez kolezanki jeden oddalam od razu bo nawet sie nie dalo malego wlozyc a drugi jest na styk nie ma szans dociagnac konca zimy pozostaje przymierzyc czapke ktora kupilam w pazdzierniku.... cos mam zle przeczucia.
Zaliczylam dzis kosmetyczke fajnie sie tak zrelaksowac po dyskusji z mezem skusze sie na rzesy doczepiane na 3 tyg wygladaja naturalnie a nie trzeba sie malowac wiec wstane rano z lozka piekna na razie zawsze mam opory przed wyjsciem z domu chocby do suszarni 2 pietra wyzej bez pomalowanych rzes bo mam wrazenie ze ich nie mam a tak bedzie luzik
reklama
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Wczoraj Emilka spróbowała pierwszy raz czegoś poza mleczkiem mamy :-) Marcheweczka chyba niezbyt przypadła małej do gustu Krzywiła się, była bardzo zaskoczona i niezbyt ucieszona, a ja miałam niezły ubaw Zjadła może łyżeczkę, a po chwili jej się ulało i marchewka wylądowała na ubranku i moich spodniach
Dziś zrobiłyśmy kolejne podejście i już było lepiej :-) Zachwytu może nie było, ale 3 łyżeczki zostały zjedzone :-)
magdziak Gratuluję drugiego ząbka!
My wciąż jesteśmy na etapie poszukiwania ziomali ząbali :-)
Zdec Nadal podajesz wit.K? Gratuluję przewrotów: mój leniuszek przekręcił się już dawno temu 3 razy z brzuszka na plecy i na tym się skończyło- teraz tylko na boczki.
emalia82 zagłosowane, dużo zdrówka!!!!!!!!!
Kasiulka_1980 Śpiące królewny :-)
Kasiek1983 zagłosowane
Milka ale super musiałaś się poczuć po wizycie u kosmetyczki Ja się planuję wybrać na solarium, bo mi z bladości cienie pod oczami coraz większe się wydają, ale to ciągle plany
Dziś zrobiłyśmy kolejne podejście i już było lepiej :-) Zachwytu może nie było, ale 3 łyżeczki zostały zjedzone :-)
My tylko podajemy witaminę D. Mamusia za to nadal przyjmuje Feminatal N, więc Emilka wysysa witaminki z mlekiem mamy :-)widziałam ze niektóre z was podaja witaminki, moja córcia od ur dostaje vit D i bio gaje kropelki probiotyczne (te zniwelowaly całkowicie kolki jakie miała po moim mleczku;-) jako ze jesien nastała to dostaje wit c w kropelkach raz na jakis czas i od tyg omege-3 dla niemowlaczków;-) tą dostawała przez całe zycie płodowe bo mamusia regularnie łykała;-)mysle ze reszte potrzebnych skłaników bedzie miała z jdzonka- póki co pół roczku mineło zdrowiu i radości oby tak dalej!!! wam cos pediatrzy proponowali???
Dużo zdróweczkazrobilam Małej posiew i bad ogólne bo zaczela marudzic przy jedzeniu i stracila apetyt,no i mocz mocno zasadowy i leukocyty wiec w posiewie beda pewnie bakterie,rano mamy wizyte u lekarza i bedziemy działać- intuicja matki nie zawodzi najwyrazniej, culam ze cos sie zmienilo u małj a to na pewno nie ząbkowanie
magdziak Gratuluję drugiego ząbka!
My wciąż jesteśmy na etapie poszukiwania ziomali ząbali :-)
Zdec Nadal podajesz wit.K? Gratuluję przewrotów: mój leniuszek przekręcił się już dawno temu 3 razy z brzuszka na plecy i na tym się skończyło- teraz tylko na boczki.
emalia82 zagłosowane, dużo zdrówka!!!!!!!!!
Hehe, ustąpię pierwszeństwa innym Za rok się zastanowię, ale wtedy pewnie już miejsca na podium będą zajęte:-)konniczynka nie strasz !! Podium dla pierwszej zafasolkowanej czerwcowki nadal nie zajete wiec..
W dwóchDziewczyny czy na badanie ogólne moczu i na posiew mocz musi być w 2 pojemnikach, czy wystarczy w jednym?Bo zapomniałam spytać
Kasiulka_1980 Śpiące królewny :-)
Kasiek1983 zagłosowane
Milka ale super musiałaś się poczuć po wizycie u kosmetyczki Ja się planuję wybrać na solarium, bo mi z bladości cienie pod oczami coraz większe się wydają, ale to ciągle plany