reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Czesc. miałam sie dzis wvczesniej położyć dołóżka,ale znowu nie wyszło;/
Ja podaję małemu Devikap, cebion multi i dodatkowo wit. 'c'-ale to zalecienie od kardiologa,zeby kolejne badanie w CZD sie powidoło. Juz w nast. piątek jedziemy do Centrum Z.D. ponownie... a jutro do 'naszej' kardiolog. Chcialabm zeby zrobila echo, jakos wydaje mi się czasem,że mogło sie cos pogorszyć. Zastanawiam sie,czy dziecko z wada serca może słabnąć...? Filip czasem, choc zadko tak jakby w bezruchu zamiera, tylko patrzy, ani reka ani noga...Biedaczek mój:-(ale on ogolnie jest grzeczny,choc bardzo ruchliwy...Nie wiem juz sama:-(

hej laski.wlasnie wrocilam z cmentarza gorczynskiego.zapalilam Jagódce znicz od nas wszystkich.
super gest. Dzięki.

Uciekam spać;)Wiktoria dzwoniła z mama....wszystko ok jest ciagle na przeciwbólowych!!Kuzynka mówi ze boi się ruszyć leży jak sztywna!!Ma pewnie jakąś traumę:(Za 2 miesiące następne operacje:(
Biedacto. Oby szybko wydobrzała i obyło sie bez komplikacji, bez tych zszywan itp...:szok:

Emalia- zagłosowane
Lena, kasiek- mozna glosowac raz, klikam przewaznie na pierwszego linka, ktorego przeczytam

liliti - gratulacje Soni,ze udało jej sie przespac noc samodzielnie ;) Śliczna zniej dziewczynka.

magdziak - no niezłe tempo. U nas tez tak było,ze lekarka mówila,ze zabkow nie bedzie w najblizszym czasie,az ktorego rranka Filipek ugryzł mamę za kciuka :tak:

ajne te torty ze zdjęciem.
Lena fajny tort ,ja zrobiłam tak tylko,ze zamiast napisau 40 to 30 zaliczonych hehe było smiechu z tegoZobacz załącznik 302681
Ja pierdziele!!:-D:-D:-D:-DCzad!!
Ja mam taki dołączany do miksera taka nakładkę;)Muszę tak spróbować bo nie chce jeść słoiczków:(Dzisiaj jak dałam jej jabłko z marchewką ze słoiczka to 7 kup walnęła!!!
oolabogaaa!!!!!
Mój max 5!a brzuszek jej nie bolał? Ja wczoraj pierwszy raz mu zupke chcialam ugotowac,to sie zagapialam i razem z garnuszkiem sie spaliło!
Dziewczyny, patrzcie jak śpią moje Niunie :-)

Zobacz załącznik 302829
Słodko.
To dobranoc.

Aaaa, myślicie,ze miesiac przerwy pomiedzy badaniami krwi z rozmazem wystarczy,zeby sprawdzic poprawę, czy lepiej czekac dłużej?

reklama
Witajcie Mamusie!

Gratuluję ząbków i postępów w przewrotach :)

Dzisiaj moje słoneczko skończyło 5 miesięcy!!! :) Ząbków dalej brak, ale do seryjnych przewrotów na brzuszek dołączyła się umiejetność okręcania o 360 stopni w celu sięgnięcia po zabawki. Mój szkrab olewa grzechotkę żyrafkę, kaczkę, zato fascynują go samochodziki, koparka, dzwoniąca kostka, szeleszcząca książeczka i chusteczki. A hitem jest jeszcze edukacyjny robocik Fisher Price'a (Krzyś z zapałem naciska, przełącza, słucha piosenek...)

Dzień dobry :)
Muszę stwierdzić, nie po raz pierwszy zresztą ;) , że mam kochane dziecko.
Mama podziębiona to dała mi pospać w nocy i pomimo, że od długiego czasu budzi się po kilka razy w nocy to dziś przespała prawie 12 godzin! Zasnęła przed 20 i obudziła się około 7:30 super nocka!
Lecę Was poczytać.
Życzenia dla jubilatów i solenizantów!!!

to i ja sie załapałam na podium :)

a jednak nie Lencja mnie ubiegła

u nas nocka jakaś dziwna dziś była
Tomuś obudził sie po 2, chwile poleżał w łóżeczku myślałam że zaśnie ale nie więc dałam cyca a po nim mega kupa była więc to był pewnie powód do pobudki bo juz nie pamiętam kiedy budził się o takiej godzinie ( przeważnie ok 5)
ale poszedł spać i pobudka ok 7.30 więc wszyscy wyspani i zadowoleni

a pogoda u nas dziś paskudna znów pada i jeszcze śnieg zapowiadali

najlepsze życzenia dla Krzysia

Ostatnia edycja:
Witajcie:)
Gaja juz dzisiaj 4 kupę walnęła...kurde dzwoniłam do położnej kazała dac marchewkę!!Co jeszcze mogę dać aby zatrzymać jakiś lek??

Lena a te kupki to tak jak rozwolnienie czy normalne? Ona juz w sumie tak drugi dzien ma :/
Narazie spróbuj marchewkę podawać. Na leki to wydaje mi sie ze jeszcze bedzie czas, jak do wieczora jej nie przejdzie to skocz moze do lekarza jutro z mała.

reklama
Lena a te kupki to tak jak rozwolnienie czy normalne? Ona juz w sumie tak drugi dzien ma :/
Narazie spróbuj marchewkę podawać. Na leki to wydaje mi sie ze jeszcze bedzie czas, jak do wieczora jej nie przejdzie to skocz moze do lekarza jutro z mała.
No wczoraj tak miała i dzisiaj znów;(

Do góry