reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

z mięskiem dajesz? mój samych warzywek nie chciał a z mięskiem wcina. Ja na oko robię i zawsze mi wychodzi słoiczek po koncentracie :) duzo marchwi, mały ziemniaczek, odrobinka pietruszki i selera i kawałeczek mięska- blender w akcji i pychotka gotowa

Ale najpierw wszystko gotujesz??Czy miesko z piersi kurczaka może być??

reklama
Ja Lena Oli gotowałam na skrzydełku albo piersi rosołek z warzrywami a potem miksowałam. Teraz muszę najpierw blender kupić i bede gotowac Jaśkowi :)

Ja mam taki dołączany do miksera taka nakładkę;)Muszę tak spróbować bo nie chce jeść słoiczków:(Dzisiaj jak dałam jej jabłko z marchewką ze słoiczka to 7 kup walnęła!!!

w arkadach jest fajna promocja :D Multikino Arkady - ul. Powstacw lskich 2-4, Wrocaw :: rezerwacja: 0-71 722 39 10 ;)
Seanse w arkadach "śniadania do łóżka" 15:30 | 17:45 | 19:45 | 21:45 proponuje albo 17:45 albo 15:30. Chyba że chcecie dziewczyny jakiś inny "ambitny" :p film ;)
W heliosie (na kazimierza wielkiego) godziny 15:15 16:00 17:15 18:15 19:15 20:15 21:15 22:15 Więc tu o 16 lub 17:15 wydaje mi sie że mogłoby być ok :)
Zdec, gosiagro wybierajcie :D

Jak już się zdecydujecie to możnaby zarezerwować bilety dzisiaj albo jutro żeby w jakiś logicznych miejscach usiąść chociaż teraz zobaczylam ze i w jednym i w drugim sale całe wolne :D

Mojej dałam pierwszy raz z mięskiem to przez dwa dni wcinała aż się uszy trzęsły dziś dałam trzeci dzień i dupa nie smakuje:baffled:może dlatego że tamte były hippa a dzisiejszy bobovity ja chce jej przez miesiąc dawac zupki w soiku żeby do mięsa sie przyzwyczaiła bo tam jest mało a póżniej zaczne coś gotowac a w takiej swojskiej zupce to juz wiecej można mięsa zmiksowac bo w słoiku tylko 8%a tak wogóle to poprzednim córciom gotowałam rosołek z warzywami razem a teraz słyszałam że trzeba mięso osobno gotowac przynajmiej na początku
Kurde mała usneła przed 20 a teraz sie obudziła i zadowolona sie cieszy do mnie:rofl2:

Dziewczyny, patrzcie jak śpią moje Niunie :-)

vsdeyo.jpg

w arkadach jest fajna promocja :D Multikino Arkady - ul. Powstacw lskich 2-4, Wrocaw :: rezerwacja: 0-71 722 39 10 ;)
Seanse w arkadach "śniadania do łóżka" 15:30 | 17:45 | 19:45 | 21:45 proponuje albo 17:45 albo 15:30. Chyba że chcecie dziewczyny jakiś inny "ambitny" :p film ;)
W heliosie (na kazimierza wielkiego) godziny 15:15 16:00 17:15 18:15 19:15 20:15 21:15 22:15 Więc tu o 16 lub 17:15 wydaje mi sie że mogłoby być ok :)
Zdec, gosiagro wybierajcie :D

Jak już się zdecydujecie to możnaby zarezerwować bilety dzisiaj albo jutro żeby w jakiś logicznych miejscach usiąść chociaż teraz zobaczylam ze i w jednym i w drugim sale całe wolne :D

fajna ta promocja w arkadach, tylko ze jeżeli w arkadach to dopiero o 17:45 mogę bo mąż na 15:30 nie zdąży, jeżeli dla was to za późno to możemy pójść do Heliosa

reklama
Do góry