reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny mój maluch dziś praktycznie cały dzień śpi:szok::szok: od rana miał jakieś 2-3 godziny czuwania. Teraz też śpi, mimo że w pokoju jest jasno i dość głośno aż boję się co będzie w nocy :-( Myślałam, że może ma gorączkę ale temperatura ok, czyżby jakiś skok ??
zazdroszcze
u nas dzis calego dziennego spania bylo 45 min.
teraz padl, zobaczymy czy juz na noc czy jeszcze bedzie chcial brykac

Avena niestety nie wiem:(

DZiewczyny jak gotujecie zupki dla dzieciaczków??Bo moja Gaja cos odrzuca słoiczki a tak pęknie jadła;(

z mięskiem dajesz? mój samych warzywek nie chciał a z mięskiem wcina. Ja na oko robię i zawsze mi wychodzi słoiczek po koncentracie :) duzo marchwi, mały ziemniaczek, odrobinka pietruszki i selera i kawałeczek mięska- blender w akcji i pychotka gotowa

Ja proponuje albo arkady albo heliosa :) Do magnolii mam komunikacją miejską dość spory kawałek drogi ale jak się uprzecie to mogę dojechać :D

help!!!! Dziewczyny ponawiam pytanie,czy na bad. ogólne moczu i na posiew wystarczy jeden pojemniczek siku????Wie ktoś????

wg mnie dwa osobne, bo posiew robi pracownia bakteriologiczna i do tego badania pojemnik musi być sterylny i cewka odkażona przed pobraniem moczu. Badanie ogólne moczu robi zwykle laboratorium i pojemnik też może być zwykły. Przynajmniej tak było u nas...

reklama
Do góry