reklama
Klementinka
Fanka BB :)
zazdroszczeDziewczyny mój maluch dziś praktycznie cały dzień śpiod rana miał jakieś 2-3 godziny czuwania. Teraz też śpi, mimo że w pokoju jest jasno i dość głośno aż boję się co będzie w nocy :-( Myślałam, że może ma gorączkę ale temperatura ok, czyżby jakiś skok ??
u nas dzis calego dziennego spania bylo 45 min.
teraz padl, zobaczymy czy juz na noc czy jeszcze bedzie chcial brykac
Avena niestety nie wiem
zyrraffka
Szczęśliwa mama
DZiewczyny jak gotujecie zupki dla dzieciaczków??Bo moja Gaja cos odrzuca słoiczki a tak pęknie jadła;(
z mięskiem dajesz? mój samych warzywek nie chciał a z mięskiem wcina. Ja na oko robię i zawsze mi wychodzi słoiczek po koncentracie
Ja proponuje albo arkady albo heliosaDo magnolii mam komunikacją miejską dość spory kawałek drogi ale jak się uprzecie to mogę dojechać
![]()
zdec wybieraj arkady czy helios?
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
yoshe
help!!!! Dziewczyny ponawiam pytanie,czy na bad. ogólne moczu i na posiew wystarczy jeden pojemniczek siku????Wie ktoś????
wg mnie dwa osobne, bo posiew robi pracownia bakteriologiczna i do tego badania pojemnik musi być sterylny i cewka odkażona przed pobraniem moczu. Badanie ogólne moczu robi zwykle laboratorium i pojemnik też może być zwykły. Przynajmniej tak było u nas...
Kasiula1982
moim zdaniem w dwa osobne trzebahelp!!!! Dziewczyny ponawiam pytanie,czy na bad. ogólne moczu i na posiew wystarczy jeden pojemniczek siku????Wie ktoś????
reklama
OMG a ja mam taki zwykły, nawet nie pomyślałam, no to du***a jutro mąż będzie musiał podjechać po drugi.avena na posiew są specjalne pojemniczki.