reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam i ja.
Wszystkiego naj naj dla Krzysia :):-)
U nas nocka w miarę. Najgrosze jest ,że boje się żeby Jasiek się nie zaraził no i Ola ( nie opuściła ani jednego dnia szkoły i chce dostac nagrodę) bo tak się żle czuję ,że szok. Dawno nie chorowała, nawet w ciązy mi się udało, a teraz jestem chora za wszystkie czasy. Głowa mnie tak boli ,że nie mogę nią ruszać ani się schylac. Wrr...
Gratuluję przespanych nocek i miłego dzionka :)

Witajcie Mamusie!

Gratuluję ząbków i postępów w przewrotach :)

Dzisiaj moje słoneczko skończyło 5 miesięcy!!! :) Ząbków dalej brak, ale do seryjnych przewrotów na brzuszek dołączyła się umiejetność okręcania o 360 stopni w celu sięgnięcia po zabawki. Mój szkrab olewa grzechotkę żyrafkę, kaczkę, zato fascynują go samochodziki, koparka, dzwoniąca kostka, szeleszcząca książeczka i chusteczki. A hitem jest jeszcze edukacyjny robocik Fisher Price'a (Krzyś z zapałem naciska, przełącza, słucha piosenek...)
super:-), gratulujemy przewrotow i obrotow i wszystkiego najlepszego
Dzień dobry :)
Muszę stwierdzić, nie po raz pierwszy zresztą ;) , że mam kochane dziecko.
Mama podziębiona to dała mi pospać w nocy i pomimo, że od długiego czasu budzi się po kilka razy w nocy to dziś przespała prawie 12 godzin! Zasnęła przed 20 i obudziła się około 7:30 super nocka!
Lecę Was poczytać.
Życzenia dla jubilatów i solenizantów!!!
to kochana corcia, moj synek raczej jakie sproblemy z zasypianiem przechodzi, wczoraj zasnal o 18, spal 15 min i do 21:30 brykal
ja nie wiem skad on tyle energii ma
Witajcie:)
Gaja juz dzisiaj 4 kupę walnęła...kurde dzwoniłam do położnej kazała dac marchewkę!!Co jeszcze mogę dać aby zatrzymać jakiś lek??
Lenka ugotuj jej marchewe, ale zrob to sama bo te sloiczkowe jakos nie dzialaja
do mleczka mozesz tez dodawac kleiku ryzowego, tez zbija kupcie
i dawaj jej duzo do picia

my dzisiaj na szczepienie sie wybieramy tylko ja jeszcze w proszku
zmykam pod prysznic

super:-), gratulujemy przewrotow i obrotow i wszystkiego najlepszego

to kochana corcia, moj synek raczej jakie sproblemy z zasypianiem przechodzi, wczoraj zasnal o 18, spal 15 min i do 21:30 brykal
ja nie wiem skad on tyle energii ma

Lenka ugotuj jej marchewe, ale zrob to sama bo te sloiczkowe jakos nie dzialaja
do mleczka mozesz tez dodawac kleiku ryzowego, tez zbija kupcie
i dawaj jej duzo do picia

my dzisiaj na szczepienie sie wybieramy tylko ja jeszcze w proszku
zmykam pod prysznic
Właśnie teraz jej dałam samą butle kleiku bez mleka i wypiła juz w sumie 270 ml wody:)Nie ma goraczki nie marudzi:(Wczoraj jej dałam sok jabłkowo-winogronowy a wcześniej cyca!!Może to po cycu bo jadła w niedzilę torta, sałatkę ciasto???

sto lat dla krzysia!!!!
bloemen102wm1.gif

Właśnie teraz jej dałam samą butle kleiku bez mleka i wypiła juz w sumie 270 ml wody:)Nie ma goraczki nie marudzi:(Wczoraj jej dałam sok jabłkowo-winogronowy a wcześniej cyca!!Może to po cycu bo jadła w niedzilę torta, sałatkę ciasto???
ten soczek jabłkowo-winogronowy może być przyczyną, bo rozluźnia kupale

jeśli kleik ryżowy+marchewa nie pomogą to pójdź z nią do lekarza

reklama
Do góry