reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
My już po ważonku i wyszło 7530, ostatnio ponad miesiąc temu było 7320, więc tylko 200 by przybrała:dry: hmmm lekarka powiedziała że waga jest bardzo dobra i nawet nie zwróciła uwagi na to że taki mały przyrost, powiedziała tylko że teraz się dużo rusza itp itd. Jutro badania i w środę może się zaszczepimy to jeszcze raz ją zważę bo wydaje mi się że więcej waży
Koriander - badania to morfo+ rozmaz, żelazo, ogólne moczu+ posiew, cukier, TSH. Cukier powinien być na czczo, więc nie wiem jak to zrobię, najwyżej jutro skupimy się na moczu, a w środę pojedziemy na czczo na cukier:crazy: hmmm ale nie wiem od której laboratorium.

Dziewczyny czy na badanie ogólne moczu i na posiew mocz musi być w 2 pojemnikach, czy wystarczy w jednym?Bo zapomniałam spytać

emalia - kuruj się kochana, tradycyjnie zagłosowane:tak:

Kasiek - także głosik oddany

hefi, zdec - mi czwartek tez pasuje, a do tego Babymultikina kiedyś tez warto by było się wybrać

iwwka - bardzo się cieszę, że u Alanka lepiej, super!jak po wizycie u ortopedy?

liliti - pępowinka odcięta:-) ciężko było ci w nocy, jak mała była w innym pokoju? Ja z witamin podaje tylko witamine D

koriander - oj jak ja już bym chciała ta parapetówkę urządzać:tak::tak:
super, ze weekend taki udany:-)

magdziak - woow, już 2 ząbek:szok: gratulacje!

zdec- twarda jesteś, nawet parówek meżusiowi nie dasz:-);-);-) brawo dla Natalki, teraz już nie będziesz miała spokoju

ewela - wózek jest czerwony, ale używając tych ich nazw to jest to Energy

kajdusia
- jak się muzykowanie w stolycy udało:-)

agast
- dalej Cie Jagódka tymi przesypianymi nockami rozpieszcza?:-)

avena - nie wiem jak z tym moczem, bo ja miałam tylko ogólny wiec jeden pojemnik

mąż na spacerku, lecę poodkurzać, jak ja tego nie lubię:crazy:

gosiagro jakbyś wykrakała:( Już teraz nie chce leżeć na plecach, ja ją na plecy, a ona myk na brzuch:) Tylko w związku z tym ciekawa jestem jak będzie spała w łóżeczku <olaboga>:) Stary stołował się na obiad w MC Donalds <lol> a teraz poszedł z małą na spacer, niby coś tam mówił żebym posprzątała, ale wydaje mi się że jest czysto, więc może pójdę się zdrzemnąć:)
Gosiu jak tam kredyt? Udało się?

To co idziemy w czwartek do kina? W jakich godzinach wam najlepiej, jak dla mnie np 16-19 byłoby super, póki jeszcze nie jest tak zbyt ciemno:) I przede wszyskim do którego i na jaki film?:)

gosiagro jakbyś wykrakała:( Już teraz nie chce leżeć na plecach, ja ją na plecy, a ona myk na brzuch:) Tylko w związku z tym ciekawa jestem jak będzie spała w łóżeczku <olaboga>:) Stary stołował się na obiad w MC Donalds <lol> a teraz poszedł z małą na spacer, niby coś tam mówił żebym posprzątała, ale wydaje mi się że jest czysto, więc może pójdę się zdrzemnąć:)
Gosiu jak tam kredyt? Udało się?

To co idziemy w czwartek do kina? W jakich godzinach wam najlepiej, jak dla mnie np 16-19 byłoby super, póki jeszcze nie jest tak zbyt ciemno:) I przede wszyskim do którego i na jaki film?:)

no też jestem ciekawe tego spania w łóżeczku, u nas jest tak ze kładę Majusię do spania wychodzę po chwili Majusia już na brzuszku:-D:-D i taka zabawa z mamusia;-)
Jutro idziemy do banku składać papiery, ma decyzje czeka się do 2 tyg, dziś podpisaliśmy umowę z deweloperem:-)
Pewnie, że idziemy do kina. Mi najlepiej jest dojechać do Arkad, Heliosa albo do Galerii Grunwaldziej. Jakby co do Magnolli tez tylko Korona nie za bardzo pasuje:-p A film wsio ryba :-D ważne, ze mamuśki się spotkają a tatuskowie niech bawią pociechy:rofl2::rofl2:

Byliśmy u ortopedy i wszystko OK.
Następna wizyta za 3 miesiące:tak:

super! a czemu kolejna wizyta jest potrzebna to tak standardowo jest?

Dziewczyny mój maluch dziś praktycznie cały dzień śpi:szok::szok: od rana miał jakieś 2-3 godziny czuwania. Teraz też śpi, mimo że w pokoju jest jasno i dość głośno aż boję się co będzie w nocy :-( Myślałam, że może ma gorączkę ale temperatura ok, czyżby jakiś skok ??

reklama
Dziewczyny mój maluch dziś praktycznie cały dzień śpi:szok::szok: od rana miał jakieś 2-3 godziny czuwania. Teraz też śpi, mimo że w pokoju jest jasno i dość głośno aż boję się co będzie w nocy :-( Myślałam, że może ma gorączkę ale temperatura ok, czyżby jakiś skok ??

raczej zmiana pogody, zima idzie ;-)

Do góry