reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

czesc Mamuśki;-)

ja padnieta, mała od godz śpi ale ja dopiero teraz sie ogarnelam jako tako.
czytam Was i widze ze wszystkie coś łaczy- jestescie troskliwymi, kochającymi Mamami;-)tylko faceci nasi jakos inaczej to wystko widzą,jak mu zwrócisz uwage odnosnie dziecka to on ze wie swoje bo jest ojcem itd ale jak co do czego to my musimy sie zajac wszystkim, wszystko ogarnąć, wszystko dostrzec u dziecka na czas, o wszystko zadbac itd itd zeby oni dumni mogli cieszyc sie ojcostwem...i oprócz matkami musimy być super zonami....jest miedzy nami gigantyczna przepasc,my mamy nasz instynkt macierzyński który każe nam stanąc na wysokości zadania mimo zmęczenia, zniechęcenia czy złego samopoczucia a oni mają ...Nas:-D

z tęsknotą wspominam czas kiedy byłyśmy w ciąży i pisałyśmy całymi dniami na forum leniu****ąc na knapie od drzemki do drzemki...ahh co to był za czas ,dzis cenna jest każda minuta snu :-)

pisałyście o skokach rozwojowych ,moja chyba wchodzi w ten etap jest strasznie absorbująca i marudna, do teo od rana do 17 potrafi nic nie jesc,za to w nocy z miła chęcią jak mamusia nakarmi;-)czasem modle sie o cierpliwość hihi

ide do wanny zrelaksować sie troche bo padam na cycki;-)

reklama
ja mam starszy model tego wózka, ale od ok tyg już jeździ Filip spacerówką i ma w niej dużo miejsca na razie, wózek się super prowadzi, rącxzka ma regulowana wysokość, na pewno ten który chcesz kupić jest lepszy bo nie ma pompowanych kół więc kapcia nie złapiesz, jeśli o mnie chodzi ot polecam ten wózek :)
Ewela ten model z 2010 też ma pompowane koła, mój trochę skrzypi, na wybojach średnio się prowadzi jak dla mnie i rączka w moim jest od nowości jakby rozruszana. Ale podoba mi się wersja spacerowa i to rekompensuje techniczne niedociągnięcia:-D

Czy wasze dzieciaczki jak się śmieją to mają później czkawke? Julka to tylko jak się chichrać zaczyna to zaraz czkawka ją łapie.
Moja za to zaczyna kaszleć, bo w czasie śmiechu zapomina ślinę połykać i się potem krztusi:-D I zupełnie jej to nie przeszkadza :-D
[FONT=Verdana,Arial,Tahoma,Calibri,Geneva,sans-serif]Lencja[/FONT][FONT=Verdana,Arial,Tahoma,Calibri,Geneva,sans-serif] z pierwszej pomocy :-)
[/FONT]katarzynajanicka rewelacyjna fotka matek-polek:-D
lenaDTR Wiktoria to dzielna dziewczynka, będzie dobrze!!!
anecznik Ech, a ja nie miałam nawet czasu, żeby pojechać na głosowanie. Chyba pierwszy raz nie byłam na wyborach.:szok:
emalia zagłosowane

Miałam dziś pracowity dzień i dopiero teraz mogę odpocząć. Znajomi mieli jeszcze wpaść do nas popołudniu, ale na szczęście nie dali rady, więc ogarnęłam wszystko w domu:tak: A podobno niedziela jest dniem odpoczynku...

Stwierdziłam, że chyba jestem w ciąży: @ brak, brzuch duży i od kilku dni mam zgagę;-) Ale z moim libido to mało prawdopodobne :-p Jak P. o tym powiedziałam, to od razu spytał: z kim? :-D

Witajcie,

Nocka w miarę, ale podubka już o 6:(

A do tego babykina to można iść z takimi maluszkami? Chociaż szczerze to chciałabym w końcu wyjść sama, bo już wszędzie chodzę z małą:( Niech wie że też ma ojca... To zbieramy informacje: HEFI - nie wtorek i środa, czyli jakby pozostaje nam czwartek:) Na którą godzinę mniej więcej reflektujecie i przede wszyskich jakie kino?

AgnieszkaJ wybacz ale nie pamiętam Cię za bardzo, chyba za wiele nie pisałaś;)

emalia zagłosowane:)

W ogóle to jest 8, i jestem pierwsza??? <wow>:)

druga
Dzień dobry

a u nas nocka jak zwykle
cyc po 5 i później drzemka do 7, znów cyc i jeszcze poleżeliśmy pół godzinki
teraz dzieciaki już po śniadanku i pora żebym i ja coś zjadła bo póki co to o kawie jestem:tak::-)

emalia zagłosowane

kasiek, lena wrzućcie też swoje linki do głosowań bo wcześniej miałam zapisane w ulubionych a teraz ich nie ma i nie chce mi się ich szukać ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry