liliti
Fanka BB :)
czesc Mamuśki;-)
ja padnieta, mała od godz śpi ale ja dopiero teraz sie ogarnelam jako tako.
czytam Was i widze ze wszystkie coś łaczy- jestescie troskliwymi, kochającymi Mamami;-)tylko faceci nasi jakos inaczej to wystko widzą,jak mu zwrócisz uwage odnosnie dziecka to on ze wie swoje bo jest ojcem itd ale jak co do czego to my musimy sie zajac wszystkim, wszystko ogarnąć, wszystko dostrzec u dziecka na czas, o wszystko zadbac itd itd zeby oni dumni mogli cieszyc sie ojcostwem...i oprócz matkami musimy być super zonami....jest miedzy nami gigantyczna przepasc,my mamy nasz instynkt macierzyński który każe nam stanąc na wysokości zadania mimo zmęczenia, zniechęcenia czy złego samopoczucia a oni mają ...Nas![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
z tęsknotą wspominam czas kiedy byłyśmy w ciąży i pisałyśmy całymi dniami na forum leniu****ąc na knapie od drzemki do drzemki...ahh co to był za czas ,dzis cenna jest każda minuta snu :-)
pisałyście o skokach rozwojowych ,moja chyba wchodzi w ten etap jest strasznie absorbująca i marudna, do teo od rana do 17 potrafi nic nie jesc,za to w nocy z miła chęcią jak mamusia nakarmi;-)czasem modle sie o cierpliwość hihi
ide do wanny zrelaksować sie troche bo padam na cycki;-)
ja padnieta, mała od godz śpi ale ja dopiero teraz sie ogarnelam jako tako.
czytam Was i widze ze wszystkie coś łaczy- jestescie troskliwymi, kochającymi Mamami;-)tylko faceci nasi jakos inaczej to wystko widzą,jak mu zwrócisz uwage odnosnie dziecka to on ze wie swoje bo jest ojcem itd ale jak co do czego to my musimy sie zajac wszystkim, wszystko ogarnąć, wszystko dostrzec u dziecka na czas, o wszystko zadbac itd itd zeby oni dumni mogli cieszyc sie ojcostwem...i oprócz matkami musimy być super zonami....jest miedzy nami gigantyczna przepasc,my mamy nasz instynkt macierzyński który każe nam stanąc na wysokości zadania mimo zmęczenia, zniechęcenia czy złego samopoczucia a oni mają ...Nas
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
z tęsknotą wspominam czas kiedy byłyśmy w ciąży i pisałyśmy całymi dniami na forum leniu****ąc na knapie od drzemki do drzemki...ahh co to był za czas ,dzis cenna jest każda minuta snu :-)
pisałyście o skokach rozwojowych ,moja chyba wchodzi w ten etap jest strasznie absorbująca i marudna, do teo od rana do 17 potrafi nic nie jesc,za to w nocy z miła chęcią jak mamusia nakarmi;-)czasem modle sie o cierpliwość hihi
ide do wanny zrelaksować sie troche bo padam na cycki;-)