reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Miejsce zaklepane, można pisać. A więc, rozłożyło mnie na amen. Gardło boli jak chol..., katar, kaszel, boli głowa. Już się zarejestrowałam na 10tą do lekarza. Wrrr... ciekawe ile w aptece zostawie. Kurcze, co do kina to bym poszła ( pod koniec tyg) ale mój za żadne skarby świata nie zostanie z małym na tak długo.Tym bardziej ,że wraca tak zmęczony, że jak się położy to już nic nie słyszy, dlatego reflektuję tylko na Multi baby kino. Zdec- to kino właśnie jest dla matek z dziećmi. Masz tam cieplej niż normalnie w sali, przewijaki, foteliki sam. za darmo do pożyczenia, pieluchy darmowe, ściszony głos, a wszystko po to żeby mamy z maluchami przychodziły. Zresztą już któras była i pisała ,że było fajnie.

reklama
:-( Niestety niezałapałam się na podium.....Ale nie żałuję...hihi
U nas nocka super...Spanko od 19.00 do 5.20 i potem jeszcze do 7.15 (pewnie byłoby dłużej ale była megakupka w pieluszce i mała sie dopominała o zmianę)....A teraz Luska bawi się w leżaczku a mamusia z kawusią na BB
Emalia - głosik oddany!:-)
zdec - zazdroszczę Wam tych planów kinowych
gosiagro - od rana myślami jestem z Wami!!!!

Coś cisza dzisiaj na bb!
U mnie mała już od godzinki sobie śpi (czemu ona nie może spać po prostu dłużej rano:((((
emalia - zdrówka życzę!
My z K. nadal na wojennej ścieżce, bo mnie wkurza facet-samolub! I teraz mi pisze esa: Może ja chciałem napisać do niuśki. Co robisz niuśka? :) TO mu odpisałam że niuśka mu nie odpisze bo śpi:)
kasiek - zagłosowane!

Witajcie,

Nocka w miarę, ale podubka już o 6:(

A do tego babykina to można iść z takimi maluszkami? Chociaż szczerze to chciałabym w końcu wyjść sama, bo już wszędzie chodzę z małą:( Niech wie że też ma ojca... To zbieramy informacje: HEFI - nie wtorek i środa, czyli jakby pozostaje nam czwartek:) Na którą godzinę mniej więcej reflektujecie i przede wszyskich jakie kino?

AgnieszkaJ wybacz ale nie pamiętam Cię za bardzo, chyba za wiele nie pisałaś;)

emalia zagłosowane:)

W ogóle to jest 8, i jestem pierwsza??? <wow>:)

pociesze cie moja juz o 5:30 wstała na tryb dzienny :/ Coś ją brzuszek boli i się napręża :(
A w czwartek to o każdej porze mogę :)

Na razie tylko prośba o głosy... ;) odezwę się później

Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

Zagłosowane :)

:-( Niestety niezałapałam się na podium.....Ale nie żałuję...hihi
U nas nocka super...Spanko od 19.00 do 5.20 i potem jeszcze do 7.15 (pewnie byłoby dłużej ale była megakupka w pieluszce i mała sie dopominała o zmianę)....A teraz Luska bawi się w leżaczku a mamusia z kawusią na BB
Emalia - głosik oddany!:-)
zdec - zazdroszczę Wam tych planów kinowych
gosiagro - od rana myślami jestem z Wami!!!!
\

Gratuluje nocki :)

Te z prsze o głosy :)
www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82

Zbieram się do lekarza :(

Hejus dziewaszki

Jak tam wczoraj byłyscie na wyborach? :nerd: ale ci ludzie podnieceni chodzili hehe

Moj mały standardowo , pobudka o 1 w nocy potem po 5 :sorry2:,ech ten dzinks \
teraz marudzi i nie wiadomo o co kaman ,bo ani spac ,ani jesc :nerd:

Melduję się w świetnym humorze:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Alankowi od wczoraj nic nie jest:tak::tak::tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Nawet nie wyobrażacie sobie jaka to dla mnie ulga:tak::tak::tak:
wcozraj to siedziałam jak na szpilkach!
Teraz śpi sobie grzecznie.
Wczoraj przyjechali do mnie rodzice i dzisiaj pojechali i dlatego nie było mnie:tak:;-)

Kurcze... czy już wszystkie bobaski mają ząbki??? U nas ani widu ani słychu...
U nas nie ma ząbków:no:
Mąż jadł gniazdka i bardzo zachwalał:);-)
Aż ciekawa jestem jak smakują:blink:

a to mój prawie 5cio miesięczny synek ze swoją 10 dniową kuzyneczką Leną
Zobacz załącznik 302490

i dwie matki-polki
Zobacz załącznik 302489
Ślicznie wyglądasz a synka masz uroczego:tak::tak:

Ja też się żegnam:) Dobranoc i prosimy o głosiki , bo jeszcze można głosować :) www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82
Zagłosowane:tak:

Na razie tylko prośba o głosy... ;) odezwę się później

Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
Głos oddany:tak:

Ja też biorę teraz udział w konkursie ale głosowanie będzie od (chyba) 6 grudnia.:tak:
Więc też liczę na Wasze głosiki:-D:-D:-p:-D:-D:-p

miałam coś jeszcze pisać i zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Edit:
Zapomniałam Wam napisać ze mamy dzisiaj wizytę u ortopedy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się
Pospałam dzisiaj do ok. 6:) Później zabawa do 8 i spanko do 9:) A dzisiaj jedziemy po skierowanie na badania i przy okazji na ważenie.

Konniczynka
- to teścik zrób

kasiek, emalia - zagłosowane

iiwka - to super wiadomości, powodzenia u ortopedy

Do góry