reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasia swietnie wyglądasz i dzieki za info,a te kołą to tez sa pompowane :) i chyba sie zdecyduje na kolor arctik biały,a ty jaki masz? Tylko szkoda,ze rączka sie nie przekłada i smyk jedzie tyłem :/

Kasia swietnie wyglądasz i dzieki za info,a te kołą to tez sa pompowane :) i chyba sie zdecyduje na kolor arctik biały,a ty jaki masz? Tylko szkoda,ze rączka sie nie przekłada i smyk jedzie tyłem :/
ja mam pomarańczowy z kolekcji 2008, te koła nie wyglądają na pompowane :p u mnie są inne

na początku dziwnie mi się wózkiem jechało jak Małego nie widziałam, ale w budce mam dziurkę z folią do podglądania Małego :) a jak deszcz nie pada to budkę składam i jest ok, Fifi jest tak ciekawy świata, że nie potrzebuje matki oglądać

Uciekam spać;)Wiktoria dzwoniła z mama....wszystko ok jest ciagle na przeciwbólowych!!Kuzynka mówi ze boi się ruszyć leży jak sztywna!!Ma pewnie jakąś traumę:(Za 2 miesiące następne operacje:(

moje najmłodsze już śpi, następne spotkanie pewnie ok 5
jeszcze starsze trzeba namówić na pójście do łóżka i dzień zaliczony

kasia fotka matki-polki rewelacyjna

a ja nadrabiam dalej:-)

Kurcze za późno zajrzałam! Miałam takiego nerwa, że wrrrrrrrrrrrrrrr....

Ale co do kina to tylko dajcie znać kiedy i wieczorem zawsze mogę iść:) Z chęcią bym sobie obejrzała tą komedię: Śniadanie do łóżka;) Chociaż już po tytule wiem że to jakiś szowinistyczny film z nieprawdą...

Kurcze za późno zajrzałam! Miałam takiego nerwa, że wrrrrrrrrrrrrrrr....

Ale co do kina to tylko dajcie znać kiedy i wieczorem zawsze mogę iść:) Z chęcią bym sobie obejrzała tą komedię: Śniadanie do łóżka;) Chociaż już po tytule wiem że to jakiś szowinistyczny film z nieprawdą...

ja w tym tygodniu w zasadzie mogę w każdy dzień wieczorem

poczytałam trochę ale juz nie mam siły na więcej
zostało jeszcze jakieś 15 stron ;)

może jutro sie uda a teraz zmykam pod prysznic i do łóżeczka

miłego wieczoru

reklama
Heloł. Oj ale się urobiłam dzisiaj.Ufff. Cała chałupa posprzątana, mój małż zakładał grzejnik nowy w łażience a ja sprzątałam po nim :) No i jak skończył to się zajął małym a ja mogłam zająć si robotą. Dobrze ,że wczoraj gołąbków narobiłam to nie musiałam dzisiaj martwić się o obiad :) Przed chwilą zrobiliśmy sałatkę grecką, troszkę podczytałam i lecę się kompac i zrobie dzisiaj atak na męża bo mi się Lenki libido udzieliło :) A... wczoraj mi internet zepsuli i dzisiaj od rana walczyłam z tp :)
Co di kina to bym chętnie poszła ale mój nie zostanie z małym wieczorem , bo wraca koło 18-19 i pada na pysk. Może byśmy z dziećmi poszły w środę na 12-tą do babykina ? Tylko musiałabym małej załatwic odbiór ze szkoły.

Do góry