reklama
Kasiula1982
Fanka BB :)
ja mam pomarańczowy z kolekcji 2008, te koła nie wyglądają na pompowaneKasia swietnie wyglądasz i dzieki za info,a te kołą to tez sa pompowanei chyba sie zdecyduje na kolor arctik biały,a ty jaki masz? Tylko szkoda,ze rączka sie nie przekłada i smyk jedzie tyłem :/
na początku dziwnie mi się wózkiem jechało jak Małego nie widziałam, ale w budce mam dziurkę z folią do podglądania Małego
Kurcze za późno zajrzałam! Miałam takiego nerwa, że wrrrrrrrrrrrrrrr....
Ale co do kina to tylko dajcie znać kiedy i wieczorem zawsze mogę iść
Z chęcią bym sobie obejrzała tą komedię: Śniadanie do łóżka
Chociaż już po tytule wiem że to jakiś szowinistyczny film z nieprawdą...
Ale co do kina to tylko dajcie znać kiedy i wieczorem zawsze mogę iść
Kurcze za późno zajrzałam! Miałam takiego nerwa, że wrrrrrrrrrrrrrrr....
Ale co do kina to tylko dajcie znać kiedy i wieczorem zawsze mogę iśćZ chęcią bym sobie obejrzała tą komedię: Śniadanie do łóżka
Chociaż już po tytule wiem że to jakiś szowinistyczny film z nieprawdą...
ja w tym tygodniu w zasadzie mogę w każdy dzień wieczorem
reklama
emalia82
Fanka BB :)
Heloł. Oj ale się urobiłam dzisiaj.Ufff. Cała chałupa posprzątana, mój małż zakładał grzejnik nowy w łażience a ja sprzątałam po nim
No i jak skończył to się zajął małym a ja mogłam zająć si robotą. Dobrze ,że wczoraj gołąbków narobiłam to nie musiałam dzisiaj martwić się o obiad
Przed chwilą zrobiliśmy sałatkę grecką, troszkę podczytałam i lecę się kompac i zrobie dzisiaj atak na męża bo mi się Lenki libido udzieliło
A... wczoraj mi internet zepsuli i dzisiaj od rana walczyłam z tp 
Co di kina to bym chętnie poszła ale mój nie zostanie z małym wieczorem , bo wraca koło 18-19 i pada na pysk. Może byśmy z dziećmi poszły w środę na 12-tą do babykina ? Tylko musiałabym małej załatwic odbiór ze szkoły.
Co di kina to bym chętnie poszła ale mój nie zostanie z małym wieczorem , bo wraca koło 18-19 i pada na pysk. Może byśmy z dziećmi poszły w środę na 12-tą do babykina ? Tylko musiałabym małej załatwic odbiór ze szkoły.