reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie:)
Rozmawiałam z Wiktorią jest już lepiej!!Nie chce tylko jeść:(Mają stresa bo jak z rany bedzię coś wyciekać to będzie zaszywana na żywca:(Tak jak wczoraj jeden z chłopców na jej sali!!Kuzynka mówi, ze tak sie darł, ze wszyscy dookoła płakali:(
Gaja zasnęła jak się obudzi to troche zabawy i na spoacer lecimy mimo że leje deszcz!!!
Proszę o głosy@@@
Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

reklama
witajcie kobitki;-)

u nas nocka ok, poraz pierwszy Sońka spała sama w swoim pokoiku ;-) z wlączoną nianią i ok :-)o 2 jedzonko i o 6 na śpiocha i pobudka o 8 .uff kolejny etap za nami...
ja mam dzis migrene wiec koosimy sie w syialni na łóżku, malej sie przysneło i mamusi też :tak:
pisałyscie o postepach w poruszaniu, ja z mała raz w miesiacu jezdze do osrodka dla maluchów i póki co rozwija sie prawidłowo i robi postepy. turla sie na boki, sama sie obraca w lóżeczku i potrafi sie juz przekrecic z brzucha na plecy i odrwrotnie, a tak sie martwiłam bo to wczesniak i zbyt dlugo spedzala w leżaczku a za mało na dywanie...teraz jest na etapie podnoszenia pupki na czworaka i oczywiscie leząc płasko cały czas próbuje sie podniesc do siedzenia ale niczego nie przyspieszam bo nie wolno jak mówi rehabilitant, . Mała musi dojsc do wszystkiego sama trzeba jej tylko stwożyc warunki - czyli duzo swobody i leżenia na podłodze.

Jezu kiedy to zleciało, już jezdzimy w spacerówce bo gondola za mała :szok:

pozdrawiamy i odewiemy sie poźniej

Załączniki

• DSC08052.jpg
    DSC08052.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 48
Ja tez sie witam w dobrym humorze mimo ze poniedzialek:-) Lilcia pospala do 8 w tym 2 pobudki wiec nie jest zle, no i weekend byl super, zabralismy mala do miasta na lunch ale jej sie podobalo miedzy ludzmi, chyba wkraczamy w nowa faze :tak: Trzeba tylko pamietac zeby zabierac ze soba pare zabawek i jakiegos chrupka do ciamkania :tak:

liliti wejdz na watek o karmieniu maluszkow tam jest juz sporo na ten temat. Generalnie zaczyna sie od 2-3g np. kaszki manny i dodaje to raz dziennie do jedzonka. i tak przez 2 miesiace :) Milo czytac ze Sonia tak sie ladnie rozwija

kasiek zaglosowane, rzeczywiscie w tym konkursie tylko raz dziennie mozna glos oddawac :-( na lene juz sie nie udaje

emalia duzoooo zdrowka kochana!! zaglosowane :-)

gosiagro snilo mi sie ze organizowalas parapetowke :-p:-p

zdec dobry ten sms :-) Rzeczywiscie powinnas od czasu do czasu wyrwac sie bez malej, niech maz sie nia zajmie to przynajmniej moze nauczy sie doceniac ile to pracy kosztuje :wściekła/y::tak:
avena a na jakie badania? morfo? Ciekawe ile Igusia wazy

konniczynka nie strasz !! Podium dla pierwszej zafasolkowanej czerwcowki nadal nie zajete wiec.. :-D:-D

Ostatnia edycja:
A le dziś spokojnie:tak:
J a jak zwykle w pracy a mała z babcią dzis nocka kiepska budziła się z 5 razy im starsza tym więcej pobudek:baffled:
zdec-mój to wczoraj cały dzień się podlizywał ale nieugięta byłam dziś już od rana z pracy wydzwania a ja i tak zła jestem jeszcze wczoraj ja małą kąpie a ten mi opowiada co robił że do knajpy tez gdzieś wstąpił no cholera mnie wzieła a ja spędziłam sobote sama z dziećmi w domu nie pomyśli że jak mi to opowiada to mi przykro że ja też bym chciała raz na jakiś czas gdzieś wyjść odsresowac się i odpocząć od dzieci

koriander dzieki;-) zaraz wejde i poczytam, po tak dlugiej przerwie torche zagubiona jestem hehe,
ps a gdzie wklejacie fotki i filmiki z waszymi maluchami, bo chcetnie popatrze??

Witam się poniedziałkowo:-)
u nas nocka spokojna-mała odsypiają chyba wczorajsze wojaze:-)
dokładnie tydzień temu na kontroli w pl lekarka mówiła ze ząbki to jeszcze nie teraz a tu co mamy już 2 dolne jedynki!!! W sobotę pierwsza a dziś rano druga jest już wyznieta normalnie szok! Dzis planuję wybrać sie po fotelik do karmienia dla małej o ile mój sie ruszy z kanapy..
No nic mykam zuza wzywa.

Ostatnia edycja:
reklama
Melduję się w świetnym humorze:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Alankowi od wczoraj nic nie jest:tak::tak::tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Nawet nie wyobrażacie sobie jaka to dla mnie ulga:tak::tak::tak:
wcozraj to siedziałam jak na szpilkach!
Teraz śpi sobie grzecznie.
Wczoraj przyjechali do mnie rodzice i dzisiaj pojechali i dlatego nie było mnie:tak:;-)
strasznie sie ciesze, wyobrazam sobie jaka to ulga :))

Do góry