reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie,

madziag - gratuluję ząbka!

katarzynajanicki - wy to macie tempo z tymi ząbkami:) Rzeczywiście Filip zaraz będzie miał całe uzębienie:)

ewelinka - nie przejmuj się ja też do dziada mojego się od dzisiaj nie odzywam! Ledwo wróciłam ze szkoły(po drodze już mnie poganiał) to mi oznajmił że on sobie do ojca jedzie!! Wrrrr... a to czy ja chcę gdzieś jechać, to ma w dupie, bo tylko ON i ON!! Kuźwa..... no i w dodatku ledwo weszłam, obiad rozgrzebany, mleko nie ściągnięte, mała do karmienia, potem zmęczona i marudzi.... masakra..... a ja nie wiem w co ręce wpakować, a on sobie pojechał!! Wrrrrrrrrrr............. od dzisiaj wiem że muszę też być samolubna i patrzeć tylko na siebie i niuśkę... więc koniec obiadków, gotowania i wszystkiego.... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...m może to go czegoś nauczy:(((((( Ku**... no i w ten oto sposób zapowiada mi się ciekawa niedziela:(((((
Nie ma ktoś ochoty pójść do kina????

witam się:-D

Lena - trzymam kciuki za zdrowie Wiktorii:tak:

magdziak - gratuluje ząbka:-)

Kasiek- u nas tez ząbków nie ma, co do obracającej się Mai to tak dookoła własnej osi robi gdzieś od 2 tygodni, nie martw się każde dziecko rozwija się w swoim tempie i nie ma co porównywać:no:
Zakochałam się w oczkach twojego Damianka:-D śliczne:tak::tak: a mąż jaki żywiołowy;-)

ewela - ja mam x-landera, ale o spacerówce się nie wypowiem, bo jeszcze nie założona, ale w tym tygodniu to już muszę zrobić bo mała gondolce ledwie się mieści

zdec- łuu, nieźle cie stary wkurzył:-) ja chętnie pójdę do kina:-)

Ja też chce do kina :( ale mój kolega małżonek dopiero pewnie po 7 w domu będzie więc diuuuppaaa :(

Czy wasze dzieciaczki jak się śmieją to mają później czkawke? Julka to tylko jak się chichrać zaczyna to zaraz czkawka ją łapie.

nie martw się, u nas tez ani nie ma ząbków ani się nie przewracamy z plecków na brzuszek i odwrotnie, jedynie na boczki, nawet gadać przestał.. taki leniuszek z niego, ale mysle że wszystko w normie...
Ja się mogę pod tym podpisać!!! U nas były momenty kiedy się na boczki przekręcała a teraz nic, jak je pomogę to a i owszem ale sama z siebie za nic leniwiec jeden mały :-)
Tak więc Kasiek nie przejmuj się nie zostaliście sami bezzębni i mało ruchliwi, jest nas więcej!
Anecznik - ja byłam spełnić obowiązek obywatelski :)
Zdec - współczuje atmosferki oby się polepszyła!A do kina to bym sobie z chęcią poszła!
Ewelinka - u Ciebie też widzę nerwowo

Oj dziewczyny widać po Waszych postach, że pełnię księżyca mamy wszędzie bojowo:) U mnie też trochę wczoraj i dzisiaj tak było..

Ewela - to się nazywa tempo sprzedaży! ...i mocna głowa:-)
Konniczynka - jakie szkolenia prowadzisz?
Perfecta - nowe okularki już na nosie?
Moje dziecię po marudzeniu od 14 zasnęło chyba wreszcie na dobre, a W. razem z nią :-) Ja garnęłam nieco kuchnię po obiadku i mam teraz chwilkę dla siebie, ciekawe czy do nich nie dołączę, bo nocka to była taka sobie dziś:/

a ja się na razie przywitam i lecę dalej do czytania bo chyba już ze 3 razy robiłam podejście i efekt marny
ale jak nakarmię dzieciaki to do was zaglądnę :)

reklama
Do góry