reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kurcze... czy już wszystkie bobaski mają ząbki??? U nas ani widu ani słychu...

Nie mogę wciąż uwierzyć że Majunia Gosi jest już taka ruchliwa że spaceruje sobie na rączkach wokół swojej osi i tak słodko pupcie podnosi do raczkowania... Jestem zachwycona! Zarazem martwię się czy mój bąbelek się dobrze rozwija skoro nic takiego jeszcze nie robi i nie zanosi się żeby tak robił w najbliższym czasie... ale w sumie kiedyś na pewno zacznie... jedne dzieci wcześniej a drugie później... tylko że Maja jest tylko starsza od Damisia o 10 dni... GOSIAGRO - mogę zapytać od jak dawna ona tak robi???

Czy któraś z Was bierze udział w Szlachetnej Paczce? My z mężem wybraliśmy już rodzinkę ;)

Kasiek nic sie nie boj, jedne dzieci chodzic zaczynaja w 10 m-cu a inne potrzebuja na to jeszcze 4 a i tak wszystkie rozwijaja sie w normie
Jas tez nie robi tego co Majunia Gosi, poza tym podobno chlopcy sa bardziej leniwi
masz wspanialego syna i w swoim czasie wszystko bedzie robil az zatesknisz za czasami kiedy spokojnie lezal

co do paczki to chcialabym w tym roku zrobic

dobrze wiedziec ze to to samo;)
jak Ci sie prowadzi ten wozek? kolka daja rade? ja jestem miastowy czlowiek i jedyna dzicz kolo mnie to park wiec zadnych wybojow nie ma, ale zastanawiam sie jak radzi sobie z kraweznikami itd.

prowadzi się rewelacyjnie, jest bardzo zwrotny, świetnie sie podbija, więc krawężniki to nie problem, jedynie jak mam za cieżką torbę przyczepioną do rączki to trzeba uważać żeby wózek się nie przewrócił:baffled::baffled::baffled: ale już o tym wiem, więc nie mam z tym problemu, zaznaczam że nigdy moje dziecko w nim się nie przewróciło:-p ale na śniegi to nie wiem czy się nadaje bo jeszcze nie wypróbowałam...

reklama
Do góry