reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

dołączam się do pytania, co z tymi rzepami? jak je przypiąć i gdzie???

edit: już wiem, że nigdzie sie ich nie przypina, tylko owija wokół i przypina do siebie

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam Implast bolder wózek Gondolka duuużżżaaa że chciałabym jeszcze w zimie Jaska powozić bo cieplej niż w spacerówce. Dzisiaj przymierzyliśmy spacerówkę. Super!!! Regulacja jak tylko chcemy zaq pomocą przycisku , wygląda wygodnie i fajnie:)
Zadowolona jestem z tego wózka od samego początku.

Kurde, Filip zrobil dzis trzy kupy, to ostanio u niego norma,ale zawsze sa twarde,a dzis luźniejsze z domieszka sluzu,ata ostatnia niedawno to sam sluz praktyznie byl, tylko troche innej papy. Kurde,lekarze nic nie mowi,a ta wczoraj to na pytania, co zrobić mam ze śluzem, odpowiedziala NIC. Taka lepsza do ktorej chodzilam prywatnie mowila,ze powinien byc na nutramigenie,ze nic w sumie sie nie stanie,ale ja juz nie wiem... przeciez to niedobrze ze ten sluz jest... Miałyscie z tym do czynienia? :(pozniej poczytam Was...pa

AniaCh ja właśnie mam taki problem tylko że u nas jest jeszcze krew do tego.
Byliśmy w piątek u lekarza no i podaję małemu rumianek i acidolac-bez recepty.U nas jeśli stan się nie poprawi do poniedziałku to czeka nas szpital:-(
Ale już widzę że jest lepiej bo od rana są tylko 2 kupki;-) Więc nastawiłam się pozytywnie że uda nam się uniknąć szpitala;-)

Koniecznie chcę to zobaczyć i przepis chcę!!!

Lenka na dzień dzisiejszy wersja jest taka że albo wirus albo jagody tak podrażniły jelitka... Na skierowaniu do szpitala mam jakąś nazwę w której chodzi o ostre zapalenie jelita cienkiego i grubego:-( żeby pod tym kątem go badali...

Witajcie,

Ja dzisiaj miałam zajęcia więc nie było mnie:-( I tak nie zostałam do końca, bo mój K. stwierdził że mała marudna o 5 i po mnie przyjechali:szok: A jak wróciłam to pięknie od tamtej pory się bawi na dywanie... no teraz ogląda Top Gear ze starym:-D:-D

lena - super że operacja przebiegła pomyślnie, teraz tylko czekać co się będzie dalej działo:-) że też tobie chce się tak szaleć w kuchni, zakładam że Gaja już śpi:)

koriander - współczuję nocy, u mnie podobnie było, jedzenie już o 12:szok: A pobudka o 7:-(

reklama
Do góry