reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witam :)
nocka u nas poprostu bomba- zuza zasnela o 20 i obudzila sie uwaga o 8.30:szok::szok::szok: dawno tyle snu nie mialam:tak:mam tylko nadzieje ze nie beda ja dziaselka bolec tak jak wczoraj-oj strasznie plakala:-(zabol idzie mozna go wyczuc ale jeszcze sie nie przebil :(

pisaliscie o kuli vtech-fajna sprawa mala dostala taka od siostr m-najbardziej lubi biedronke :) dostala jeszcze kule pelzak fp(od mojej siostry) taka jak tu KULA PEŁZAK FISHER PRICE DO RACZKOWANIA NOWY! (1324012558) - Aukcje internetowe Allegro -ale ta kula ma jakies nieskordynowane ruchy i juz nawet siostra mowila zeby lepiej poczekac az mala bedzie wieksza niz zalecane 6mcy co by w glowe nie dostala probojac za nia raczkowac

lena-przytulam,
nadika-sto lat dla natanka

mykam na kawusie, milego dnia ;-)

reklama
cześć ! ja już po zakupkach no i odebrałam z poczty leżaczek mały zadowolony już w nim buszuje no i nie byłabym sobą jakbym lumpka nie zahaczyła pochwale sie na odpowiednim wątku
lena widze że kciuki czerwcówek znowu zadziałały!!! super oby treraz było już tylko lepiej

tu sie chyba jeszcze nie witalam:)

cale mieszkanie wysprzatane lacznie z lazienka
jeszcze tylko fura prasowania czeka ale to juz po poludniu
caly dzien bedziemy sami bo maz w pracy
tez wygladam jak zombie przez sasiada glupka ktory o swicie lubi awanturke skrecic

magdziak pozazdroscic nocki, odkad Jaskowi zeby ida to pobudki od 3 co 30 min

zastanawiam sie czy na wyjazd do PL nie kupic wozka parasolki
najbardziej podobaja mi sie te z Peg Perego
jak zobaczylam co one potrafia i jakie maja resorki to tylko one
miala ktoras z Was doczynienia z tym wozkiem?
chyba Cobra ostatnio taki kupila

tylko nie wiem czy te male kolka poradza sobie ze sniegiem:confused:
cobra co już skonsultowałyście ma mamas & papas ale to jest odpowiednik peg perego, bo brytyjczycy muszą mieć swoje nazwy:-D:-D:-D ja mam mamas&papas Luna, jestem z niego bardzo zadowolona, ale to nie jest parasolka, jest większy, ale mniejszy od mojego x-landera,

dziewczyny pomimo że rzadko piszę ostatnio to jak tylko mogę podczytuję, i głosiki na emalię, lena i zamiennie Kasie a raczej ich bobasy oddawałam, mam nadzieję że coś wygracie!!!

miłego weekendu dziewczynki

cobra co już skonsultowałyście ma mamas & papas ale to jest odpowiednik peg perego, bo brytyjczycy muszą mieć swoje nazwy:-D:-D:-D ja mam mamas&papas Luna, jestem z niego bardzo zadowolona, ale to nie jest parasolka, jest większy, ale mniejszy od mojego x-landera,

dziewczyny pomimo że rzadko piszę ostatnio to jak tylko mogę podczytuję, i głosiki na emalię, lena i zamiennie Kasie a raczej ich bobasy oddawałam, mam nadzieję że coś wygracie!!!

dobrze wiedziec ze to to samo;)
jak Ci sie prowadzi ten wozek? kolka daja rade? ja jestem miastowy czlowiek i jedyna dzicz kolo mnie to park wiec zadnych wybojow nie ma, ale zastanawiam sie jak radzi sobie z kraweznikami itd.

reklama

Ita właśnie miałam Cię zapytać o x-landera, Kasia mówiła że masz spacerówkę zamontowaną. Co ze śpiworkiem?????Tam są takie rzepy od strony główki i nie wiem jak to zamontować:-/Poprostu to wywinęłam i tak mała jeździła, tak to ma być?

Do góry