a muszę niestety przyznać że super Jak narzekałam na głęboki tak teraz po pierwszym spacerku nieźle, nieźle. Rączka coprawda nadal nie jest sztywna, (czy u Was też tak jest?) i na wybojach trochę ciężko się prowadzi jak dla mnie, ale podoba mi się bardzo wersja spacerowa, może to rekompensuje te minusy. Może to poprostu jest wózek do miasta, a na mojej pipidówie pełno dziurawych chodników, wózek ciężki a mnie niedługo większa wichura porwie
emalia - u nas krzesełko pojawi się dopiero po chrzcinach
anecznik - właśnie miałam napisać o złotych myślach, ubiegłaś mnie. Oczywiście że miałam!!!!!! A na początku podstawówki pamiętnik, który dawało się innym dzieciakom żeby nabazgrali jakis wierszyk i narysowali coś Miałyście też???
Aniach - moja je coprawda tylko jeden posiłek z mm, robię jej 150 mleka i dosypuję kaszki, w sumie jest 180 i przeważnie zostawi troszkę na dnie, ja wiem może z 20, czyli wypije ok 130.
nadika - przy skazie odpowiednia dieta i luzik, nic się nie martw, tym bardziej że tak jak lekarz mówi to łagodna forma
Lena - mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Aa wracając do dawnych czasów: https://docs.google.com/present/view?skipauth=true&id=dftgr74_25fs46kfgw
Avena - Super ten link!!!! Szczera prawda
Jadę zaraz na zakupy Spożywcze i może jakieś ciuszki nabędę zbaczając z trasy leciusieńko
Miłej soboty
Ostatnia edycja: