reklama
hefi to zamówiłaś takie jak ja mam ja mam pomarańczowe i uważam że jest super
My wzięliśmy Tukana (to zielone będzie pasować do kuchni ;-) ) i oby mojej Juce podpasowało
To mój 1000 post więc tym optymistycznym akcentem mówię już dobranoc
nadika
Fanka BB :)
hej dziewczyny,
mam załamkę
byłam dzisiaj z Natankiem u pediatry prywatnie bo ta wysypka co ma od ok 2 tyg nie dawała mi spokoju (mimo że pediatra w przychodni mówiła że to nic takiego) no i się okazało że mały ma skazę. Kurczę myślałam że jak nie miał do tej pory to już nie dostanie, jutro kończy 6 m-cy, od poczatku jadłam nabiał i nic mu nie było. Pediatra pocieszała i mówiła że nie jest zła ta skaza, że jest dość łagodna i narazie przepisała Diprobase. Mówiła że mam ograniczyć trochę nabiał ale bez przesady bo muszę jeść trochę by mleko było wartościowsze, no i dla mojego zdrowia. Ech....
Ogólnie z wizyty jestem bardzo zadowolona, zapłaciliśmy 80zł ale dokładnie zbadała małego, osłuchała, całego obejrzała i mówiła że jest zdrowiutki.
Brakuje mi czasu na pisanie tutaj codziennie i nawet nie wiecie jak mi tego brak
mam załamkę
byłam dzisiaj z Natankiem u pediatry prywatnie bo ta wysypka co ma od ok 2 tyg nie dawała mi spokoju (mimo że pediatra w przychodni mówiła że to nic takiego) no i się okazało że mały ma skazę. Kurczę myślałam że jak nie miał do tej pory to już nie dostanie, jutro kończy 6 m-cy, od poczatku jadłam nabiał i nic mu nie było. Pediatra pocieszała i mówiła że nie jest zła ta skaza, że jest dość łagodna i narazie przepisała Diprobase. Mówiła że mam ograniczyć trochę nabiał ale bez przesady bo muszę jeść trochę by mleko było wartościowsze, no i dla mojego zdrowia. Ech....
Ogólnie z wizyty jestem bardzo zadowolona, zapłaciliśmy 80zł ale dokładnie zbadała małego, osłuchała, całego obejrzała i mówiła że jest zdrowiutki.
Brakuje mi czasu na pisanie tutaj codziennie i nawet nie wiecie jak mi tego brak
AniaCh83
lena - tak strasznie mi przykro...Mam nadzieje,ze operacja zakonczyla sie pomyślnie. Odkad okazalo sie Filip ma wade seca, kazda taka dzieciecą tragedię przeżywam dwukrotnie :-(
iiwka - jak wizyta? w ogole udało ci sie umówić? Ma nadzieje,ze wszystko ok... I nie czytaj w necie o chorobach,mi ostatnio wyszla 'białaczka...
My dzis tez bylismy u lekarza, z wynikami posiweu w koncu, stanu zapalnego nie widac, wsio ok,ale jak powiedzialam ile zjada mój malenki to sie za glowe złapała... czy to naprawde tak duzo? Je w dzien 4 razy po ok 200ml kaszki(raz zadszej,raz gęstszej) w porze obiadu ok 170warzywek. Pije mało. no i w nocy mleko ok 80-120...
Powiedziala,ze jak nie ma jeszcze5mies, to powinien zjadac na raz nie wiecej niz 150ml...Ale jak on ładnie zjada to mam mu nie dawac? Dajecie jakies okreslone miarki,czy tyle ile dziecko chce jesli ma apetyt?????????
Od kilku dni na wieczor dodaje do mleka prócz kleiku ryzowego,sinlac...nie wiem czy to dlatego,ale Fifi spi do 5.30,a dzis do 6,10,pozniej troche mleczka i dalej spac do ok 8.30!!!!!!!
Jestem wyspana jak młody bóg!hihi
Aa i mowila,ze w tym wieku juz nie powinien w nocy jesc,tylko tak jak robi Karo, podawac np soczek... co o tym myslice?
Co jeszcze chciala napisac,ale zapomnialam.Juz sters przedwizytowy sie powoli zaczyna, 3.grudnia znowu jedziemy do CZD...:-(
Ja tez pamietam!!Głównie Sandre,ale wtedy mała byłam jeszcze :-)Hefi - ja też jestem za pierwszym
izia - ja pamiętam Modern Talking
A z innych zespołów to pamiętam jeszcze Sandrę, Wham, OMD No i później polską muze typu Tilt, Kobranocka, Róże Europy, Sztywny Pal Azji...
Pewnie większość z Was niewiele kojarzy bo Wy to młodziutkie jesteście
iiwka - jak wizyta? w ogole udało ci sie umówić? Ma nadzieje,ze wszystko ok... I nie czytaj w necie o chorobach,mi ostatnio wyszla 'białaczka...
Nooo, a w obcasy to spcjalnie sie wkładało kamienie zeby stukałya pamietacie sandaly z gumy?
Heheh, ja ostatnio z moim A. gadam przez skype,ale mikrofon sie popsul,wiec on mówi,a ja pisze...i Małego trzymałam na kolanach, ten patrzy na tatusia,ale zafascynowany jak wale w klawiature,tez stuknął kilka razy,ja tylko 'enter' i poszło,a ptrze a tam co: 'H..'- to słowo brzydkie trzyliterowe... myslalam,ze nie wyrobie ze smiechu,a mój A. oczywiscie nie weirzy,ze to filip sam napisał...v rdm, 443cv hh dsr 5gvb5g4vsxweq
to właśnie przywitał sie z wam mój synuś
Piękny ten psalm..Psalm 91 "O Boskiej Opiece"
Jak to po co? Zeby mieć to na papierze ;-)...głupoty jakie mojemu mężowi wypisywałam na początku, liściki, zeszyt zapisany "kocham cie" od 1 strony do ostatniej linijka w linijke - wiem miałam ostro w czubie (on to trzyma nie wiem poco ).
Fajne to krzesełko,chyba tez takie wezmę.Zamówiłam na gwiazdke u rodzinkiKrzesełko zamówiliśmy to: KRZESEŁKA PEPE AŻ 4 KOLORY + MATA GRATIS !!!!!!! (1324496216) - Aukcje internetowe Allegro nie wiem jak się sprawdzi bo dzisiaj zostało wysłane więc może jutro lub w poniedziałek będę mogła coś więcej powiedzieć.
My dzis tez bylismy u lekarza, z wynikami posiweu w koncu, stanu zapalnego nie widac, wsio ok,ale jak powiedzialam ile zjada mój malenki to sie za glowe złapała... czy to naprawde tak duzo? Je w dzien 4 razy po ok 200ml kaszki(raz zadszej,raz gęstszej) w porze obiadu ok 170warzywek. Pije mało. no i w nocy mleko ok 80-120...
Powiedziala,ze jak nie ma jeszcze5mies, to powinien zjadac na raz nie wiecej niz 150ml...Ale jak on ładnie zjada to mam mu nie dawac? Dajecie jakies okreslone miarki,czy tyle ile dziecko chce jesli ma apetyt?????????
Od kilku dni na wieczor dodaje do mleka prócz kleiku ryzowego,sinlac...nie wiem czy to dlatego,ale Fifi spi do 5.30,a dzis do 6,10,pozniej troche mleczka i dalej spac do ok 8.30!!!!!!!
Jestem wyspana jak młody bóg!hihi
Aa i mowila,ze w tym wieku juz nie powinien w nocy jesc,tylko tak jak robi Karo, podawac np soczek... co o tym myslice?
Co jeszcze chciala napisac,ale zapomnialam.Juz sters przedwizytowy sie powoli zaczyna, 3.grudnia znowu jedziemy do CZD...:-(
Klementinka
Lenka, naprawde wysylam pozytywne wibracje malej Wikuni
AniaCh a po co ograniczac jak chce jesc, z tego co pamietam to Filipek do grubaskow nie nalezy
moj maz tez trzyma moje listy, ja do nich nie zagladam bo glupio mi to czytachehe pamiętnika nie posiadam już (uległ zniszczeniu wraz z wyprowadzką od rodziców ) ale ostatnio czytałam głupoty jakie mojemu mężowi wypisywałam na początku, liściki, zeszyt zapisany "kocham cie" od 1 strony do ostatniej linijka w linijke - wiem miałam ostro w czubie (on to trzyma nie wiem poco ).
Co do miłostek z lat wcześniejszych to niestety albo i stety tak jak piszecie uroda już nie ta
zlote mysli byly przebojem a najciekawsze bylo pytanie:kto ci sie podoba, lub podaj inicjaly sympatiiDziewczyny a prowadziłyście "Złote Myśli" takie zeszyty w którym była masa pytań i każdy wpisujący się musiał na nie odpowiedzieć??
Klementinka poczytaj sobie to niezły poprawiacz humoru :-) fajnie jest się pośmiać z samej siebie :-)
AniaCh a po co ograniczac jak chce jesc, z tego co pamietam to Filipek do grubaskow nie nalezy
Ostatnia edycja:
Kasiek1983
hej dziewczyny,
mam załamkę
Kochana, mogłabyś mi opisać jak wygląda ta wysypka Natanka? Mój mały ma taki suchy lekko zaczerwieniony placek na skroni on 2 tygodni, i tam gdzie jest zarys włosków ma ciągle suchą skórkę i wiem że go to swędzi bo się tam non stop drapie... też myślałam że skaza to jest na początku, a to może być teraz? Zaznaczę że karmię tylko mlekiem modyfikowanym praktycznie od początku...
reklama
emalia82
Lena- dobrze ,że już po. Oby wszystko się szczęśliwie skończyło.
Ja mam pamiętniki ale boję się wyciągac, bo tam takie głupoty ,że szok. Nie chciałabym aby mój obecny mąz to dorwał, bo tam dużo o pierwszym ( to był mój pierwszy mężczyzna )
Ja mam pamiętniki ale boję się wyciągac, bo tam takie głupoty ,że szok. Nie chciałabym aby mój obecny mąz to dorwał, bo tam dużo o pierwszym ( to był mój pierwszy mężczyzna )