emalia82
Fanka BB :)
Jakie macie krzesełka do karmienia? Rozłożyłam małemu drewniane które miałam, ale w nim tonie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie macie krzesełka do karmienia? Rozłożyłam małemu drewniane które miałam, ale w nim tonie.
Cześć
Dzień pod tytułem "lumpki"Kupiłam Małgosi milion cudnych rzeczy, sobie nic, bo wszystkie ciuchy takie niewymiarowe, ktoś szczędził na materiał
Brrrr, próbowałam coś przymierzać, ale za każdym razem gdy patrzyłam w lustro robiło mi się przykro
Najpierw schudne, a później pójdę na zakupy
Własnie
Złote myśli były obowiązkoweDziewczyny a prowadziłyście "Złote Myśli" takie zeszyty w którym była masa pytań i każdy wpisujący się musiał na nie odpowiedzieć??
Klementinka poczytaj sobie to niezły poprawiacz humoru :-) fajnie jest się pośmiać z samej siebie :-)