reklama
Lena - daj znać jak już coś będziesz wiedzieć co z Wiktoria!
magdziak - super, ze wyjazd udany
avena - jak się spacerówka spisała?
Kasiek - świetny ten twój Damianek:-)
emalia - filmik jest na zamkniętym na wątku "zdjęcia naszych czerwcowych pociech"
emalia - filmik jest na zamkniętym na wątku "zdjęcia naszych czerwcowych pociech"
zyrraffka
Szczęśliwa mama
lekna- trzymam mocno kciuki i wierzę ze wszystko się uda!!!!!!
ewelinka307
Fanka BB :)
Ja równierz trzymam kciuki i wierze że operacja się uda
Boże facet to jednak istota bezmózga nie moge się z nim dogadaćale za to zrobił dziś przepyszne pulpety w sosie pomidorowym z bazylią i kolendrą
Boże facet to jednak istota bezmózga nie moge się z nim dogadaćale za to zrobił dziś przepyszne pulpety w sosie pomidorowym z bazylią i kolendrą
emalia82
Lena - daj znać jak już coś będziesz wiedzieć co z Wiktoria!
Superowa! Faktycznie już prawie raczkuje. Przemieszczanie nie sprawia jej już żadnego problemu
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dziewczyny jeszcze trwa..nikt do niej nie wychodzi póki co....jak na razie to mówi, że biega miedzy kaplicą a salą tzn drzwiami pod salą...ale cisza;(
Nie robimy ur stwierdziliśmy, że w takiej sytuacji nie jest odpowiednie wyprawianie ur chcoiaz tort bedzie tak dla pamięci.....
Nie robimy ur stwierdziliśmy, że w takiej sytuacji nie jest odpowiednie wyprawianie ur chcoiaz tort bedzie tak dla pamięci.....
Kasiula1982
złożyłam spacerówkę, ale zamontowałam taki inny cieplejszy śpiworek, nie ten od wózka, bo mi się za cienki wydawał, ale Ita ma złożony ten od kompletu to może pomożeKasiajanicka - masz jużspowrotem x-landera?Zamontowałaś spacerówkę? Ja nie wiem czy śpiworek dobrze przymocowałam bo jakieś rzepy tam są i nie wiem jak to poprzyczepiać:-/
reklama
Pod względem aktywności Majki to ja jestem w szoku!! Ona na prawdę zaraz zacznie raczkować To ja już się nie dziwię jak mówiłaś Gosiu, że ona Ci w poprzek łóżeczka się w nocy przekręca
taa przekręca się już o 180 stopni nie tylko w poprzek, ale co gorsze to teraz podczas snu przekręca się na brzuszek, ale nie umie na nim usnąć i zaczyna kwilić i potrafi tak kilka razy w nocy