reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziękuję, że JESTESCIE!!!
Przepraszam Was ale tylko w tej chwili dzielę się z Wami!!Bo wiem, że zawsze będziecie wirtualnie blisko...mąż wie jakie to ciężkie i wraca wcześniej z pracy!!Kuzynka moja jest w kaplicy szpitalnej modli się...poszła zapalić też świeczkę którą dostała z Francji..ma pomóc Wiktorce!!!

Cześć
Dzień pod tytułem "lumpki" :-D Kupiłam Małgosi milion cudnych rzeczy, sobie nic, bo wszystkie ciuchy takie niewymiarowe, ktoś szczędził na materiał :-D:-D Brrrr, próbowałam coś przymierzać, ale za każdym razem gdy patrzyłam w lustro robiło mi się przykro :baffled: Najpierw schudne, a później pójdę na zakupy :tak::-pWłasnie tak! :tak:

Perfecta
- dostałaś list od Joe???:-p Serio? z podpisem? dałabym się zabić wtedy za takie coś!!!:-D
emalia- zagłosowane jak codziennie :-)
Lena- przytulam Cię mocno i łączę się z Twoimi bliskimi modlitwą... będzie dobrze...
Kasiek- wspaniały ten Twój Damianek, śliczniusi!!!

Cześć
Dzień pod tytułem "lumpki" :-D Kupiłam Małgosi milion cudnych rzeczy, sobie nic, bo wszystkie ciuchy takie niewymiarowe, ktoś szczędził na materiał :-D:-D Brrrr, próbowałam coś przymierzać, ale za każdym razem gdy patrzyłam w lustro robiło mi się przykro :baffled: Najpierw schudne, a później pójdę na zakupy :tak::-pWłasnie tak! :tak:

Perfecta
- dostałaś list od Joe???:-p Serio? z podpisem? dałabym się zabić wtedy za takie coś!!!:-D
emalia- zagłosowane jak codziennie :-)
Lena- przytulam Cię mocno i łączę się z Twoimi bliskimi modlitwą... będzie dobrze...
Kasiek- wspaniały ten Twój Damianek, śliczniusi!!!

Tak! :) oprawiłam tę kartkę nawet:) To były takie pewnie taśmowe podziękowania dla wszystkich fanów takie same , ale dla mnie to był skarb nad skarby wtedy! Sam fakt że odpowiedział był dla mnie czyms wspaniałym :) Ze pisałam łamanym angielskim i zrozumieli to , że wysłali do polski :)
Powiem Ci że wybierałam się do Duseldorfu w zeszłym roku na koncert bo mieli trasę po europie ale pojawiła się fasolka w brzuszku i wolałam nie ryzykować:) Ponieważ oni koncertuja , na pewno jeszcze się trafi. Wpisz sobie w Youtube NKOTB The Block i będziesz miała wszystkie nowe piosenki. Ja sobie słucham od czasu do czasu:)i starych i nowych
A w przedświątecznym czasie ZAWSZE MERRY MERRY CHRISTMAS cała płyta leci aż mój ukochany ma dość:) A mnie się kojarzy bardzo cieplutko ta płyta (kiedyś kaseta)

reklama
Tak! :) oprawiłam tę kartkę nawet:) To były takie pewnie taśmowe podziękowania dla wszystkich fanów takie same , ale dla mnie to był skarb nad skarby wtedy! Sam fakt że odpowiedział był dla mnie czyms wspaniałym :) Ze pisałam łamanym angielskim i zrozumieli to , że wysłali do polski :)
Powiem Ci że wybierałam się do Duseldorfu w zeszłym roku na koncert bo mieli trasę po europie ale pojawiła się fasolka w brzuszku i wolałam nie ryzykować:) Ponieważ oni koncertuja , na pewno jeszcze się trafi. Wpisz sobie w Youtube NKOTB The Block i będziesz miała wszystkie nowe piosenki. Ja sobie słucham od czasu do czasu:)i starych i nowych
A w przedświątecznym czasie ZAWSZE MERRY MERRY CHRISTMAS cała płyta leci aż mój ukochany ma dość:) A mnie się kojarzy bardzo cieplutko ta płyta (kiedyś kaseta)
Ależ oczywiście, że mam tę kasetę z piosenkami świątecznymi :-D:-D Ale teraz już chyba gusta mi się zmieniły i chyba już nie bedę tego słuchać, ale na pewno zajrzę na you tube obejrzeć ich z sentymentu. Za tego Joe to bym Cię zakatrupila z zazdrości wtedy....Miałam nawet zdobyczną kasetę video z dwoma ich koncertami i naciskałam pauzę na zbliżeniach Joe :-D:-D:-D

Lena- daj znać zaraz po zabiegu....

Do góry