reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Hefi - ja też jestem za pierwszym
izia - ja pamiętam Modern Talking:)
A z innych zespołów to pamiętam jeszcze Sandrę, Wham, OMD :) No i później polską muze typu Tilt, Kobranocka, Róże Europy, Sztywny Pal Azji...
Pewnie większość z Was niewiele kojarzy bo Wy to młodziutkie jesteście :)

reklama
Hefi - ja też jestem za pierwszym
izia - ja pamiętam Modern Talking:)
A z innych zespołów to pamiętam jeszcze Sandrę, Wham, OMD :) No i później polską muze typu Tilt, Kobranocka, Róże Europy, Sztywny Pal Azji...
Pewnie większość z Was niewiele kojarzy bo Wy to młodziutkie jesteście :)

pamiętamy, pamiętamy:-)dodam jeszcze Irę - Sztywnego słuchamy z mężem jak jeżdzimy w dalsze trasy:-)
hefi - pierwszy:-)o ile to nadal aktualne

ja jakiś czas temu pościągałam muzykę z lat młodości i zrobiłam sobie jeden z tego krążek - taki miks - i małego w ciąży tym raczyłam:-)teraz tez lubi jak puszczam tą płytę.

Uciekam spać - aż sie boję dzisiejszej nocy, jak mały da popis jak wczoraj to ja wysiade.
Dobrej nocki

Dziękujemy wszystkim za życzenia No i wielkie dzieki za strong marchewę, uśmiałam się z mężem do łez, chyba mi się ona (on?hmmm) w nocy przyśni... ;-)

Soniu, Małgosiu I Michałki- Wszystkiego naj naj, bezbolesnego ząbkowania, przespanych nocek i samych uśmiechów na buziach od ciotki i Jasia.:-):-):-)

Hefi
- Pierwszy
Ja pamiętam jeszcze z zespołów Roxette i Abba, lubiłam też Dr. Albana a nawet mam gdzieś kasety Liroya i Kaliber 44 :-D

Sorki ,że nie odpisuję ale zajęłam się ankietami do mojego konkursu i proszę jeszce o łosy bo już ostatni dzień
www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82
Jutro się poprawie i będę odpisywała na bieżąco.
Buziaki kochane i dziękuję za głosy :-)

Soniu, Małgosiu I Michałki- Wszystkiego naj naj, bezbolesnego ząbkowania, przespanych nocek i samych uśmiechów na buziach od ciotki i Jasia.:-):-):-)

Hefi
- Pierwszy
Ja pamiętam jeszcze z zespołów Roxette i Abba, lubiłam też Dr. Albana a nawet mam gdzieś kasety Liroya i Kaliber 44 :-D

Sorki ,że nie odpisuję ale zajęłam się ankietami do mojego konkursu i proszę jeszce o łosy bo już ostatni dzień
www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82
Jutro się poprawie i będę odpisywała na bieżąco.
Buziaki kochane i dziękuję za głosy :-)

klasyka polskiego hh :D

OJ widze na wspomienia wam się zebrało wszystko co pisałyście pamiętam bo ja tu chyba najstarsza jestem:-D
A może ktoś pamięta beastie boys public enemy salt end pepa itp ja to ogólnie od zawsze rapu słuchałam ale niepowiem boys bendy nie sa mi obce:-D

reklama
Hej!!!
Normalnie pierwsza jestem:-D:-D:-D:-D
Ale jakby było normalnie to bym nie była:-:)-:)-( Chyba czeka mnie wizyta u lekarza dzisiaj.
Pisałam Wam ostatnio że Alan ma luźne kupki i tylko czekać na zęba?Ale jakoś się nie pojawia a pojawiły się nitki krwi bo kup jest dużo i luźne są...Wczoraj już miał trochę ale była przekonana że to z wysiłku bo tyle już robi tych kupek i mu krwinka pękła.A zachowuje się tak jak zawsze nic niepokojącego...

No i spać nie mogę,szperam na necie co i jak...Ehhh
Przychodnia działa dopiero od 8...kuźwa...

Do góry