reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

iwwka - zazwyczaj obcinam 2 razy w tygodniu

zyrraffka - uśmiałam się z tych nie dających się ubrać bluzeczek:-D:-D

anecznik - ja zdejmuje to w czym była w dzień i przebieram na noc w pajacyka

Ja się już żegnam, ciekawe jaka nocka nas czeka, na szczęście dziś męża dyżur

reklama

Hanulka boska:)))

kajdusia- gratuluję Małgoni ząbka:))

agi- ciuszki fantastyczne,

a ja jestem zazdrosna o te wasze sukienusie, czapusie i inne :-D:-D:-D:-Di zapytam się w takim razie czy mamy małych mężczyzn planują jakiś zakup eleganckich ciuszków dla synków??:-D:-D może macie jakiś link zakupowy?? muszę coś kupić Łukaszkowi ale nie mam weny na szukanie, może podacie ściągę:-D

ale się objadłam- rybka smażona, frytki i na koniec ciacho-a co tłuszczyk na brzuszku kolekcjonuję:-D

anecznik- ja po kąpieli zakładam czyste body na dł. rekaw na to pajaca w którym śpi z 2,3 noce. W dzień Łukasz ubrany jest w body te co miał też w nocy i na to bluzeczka i spodenki.

Ostatnia edycja:
brrrrrrrrrrrrrr poodpisywalam i zamknelam strone !!!

w skrocie gratuluje zabkow

dzieciaczki sliczne Hania ma przepiekny usmiech ona tak zawsze ??

Anecznik ja przebieram w pajaca na noc w dzien myka w spodniach i body z dl rekawem ale czesto pierwsza ranna dzrezmka jest w nocnym wdzianku:))

straszycie tymi zebami...... u nas na razie sie nic nie zapowiada, Olaf przeszedl bezobjawowo jazdy zaczely sie dopiero przy 3 stal w kojcu i nagle zaczynal plakac "oko" strasznie mu daly popalic

Eryk ostatnio jest bardzo chetny do siadania nawet z lezenia na plecach dzwiga glowe, a z obrotow na brzuszek nadal nie radzi soebie z raczka

u nas ząbek opity i objedzony :) z moich wyrobów kulinarnych pozostał 1 szaszłyk, co chyba znaczy, że gościom smakowało :) Fifi dostał fajną zabaweczkę i puzzle do ułożenia przez tatusia, żeby miał obrazek do powieszenia nad łóżeczkiem :) muszę się pochwalić, że jak się posadzi Filipa np na podłodze to on sie tak słodko podpiera łapkami z przodu, że chwilkę sam posiedzi :D siłacz mój wspaniały :) i nauczył się nowej metody zdejmowania skarpetek: łąpie za stopę, ciągnie skarpetę aż zejdzie i to samo powtarza z drugą noga.... czasem mam wrażenie, że on się przez sen tych nowości uczy, jednego dnia nie umie, a rano się budzi i coś nowego potrafi :) oby nie zapeszyć: ten drugi ząb to zdecydowanie łagodniej wychodzi niż pierwszy, tylko jeden wieczór marudzenia był, teraz nawet Dentinoxem nie smaruję w dzień ani Camilli nie daję, tylko na noc posmaruję jeszcze mam wrażenie, że dwójka górna rusza do boju, ale pewności nie ma :)

w dzien Filip śpi w tym w czym jest ubrany (spodnie lub rajtki, Body i bluzeczka) w nocy śpi w bawełnianym pajacyku i skarpetkach :)
idę spać, bo zmęczona jestem dzisiejszym dniem jakoś :D kolorowych snó :)

p.s. Kajdusiu- gratulacje dla Małgosi z okazji ząbka :)

Ostatnia edycja:
A co tu taka cisza:confused:

zyrraffka - świetny ten filmik, już jestem ciekawa reakcji Mai:-)

emalia - u nas teraz od 2 dni nocki też kiepskie:crazy: zagłosowane:tak:

kasiajanicka - super, ze impreza udana:-)

a ja jestem zazdrosna o te wasze sukienusie, czapusie i inne :-D:-D:-D:-Di zapytam się w takim razie czy mamy małych mężczyzn planują jakiś zakup eleganckich ciuszków dla synków??:-D:-D może macie jakiś link zakupowy?? muszę coś kupić Łukaszkowi ale nie mam weny na szukanie, może podacie ściągę:-D

Kamil do chrztu miał trochę większy ciuszek, sprawdzę może jeszcze pasuje :-) Jeśli nie to nie zamierzam nic nowego eleganckiego kupować mu specjalnie na święta i tak szybko z tego wyrośnie a innej okazji do założenia nie będzie, wolę za tą kasę coś konkretniejszego kupić i na dłużej. Mam nadzieje, że z tych ciuchów co posiada złoże jakiś fajny zestaw :-)

Z tym przebieraniem to widzę, że jestem najbardziej wyrodną matką :-D U mnie mały jest w tym samym ciuszku od kąpieli do kąpieli. Stwierdziłam, że będę go częściej przebierać kiedy zacznie się czołgać lub coś w tym stylu.

Dziewczyny cały tydzień marudziłam mojemu, że przenosimy Kamila do jego pokoju. Ma już bowiem prawie pół roku i ładnie w nocy śpi więc czas najwyższy, bo im starszy będzie tym trudniej. Przyszła niedziela i już tak bardzo nie chce żeby go z naszej sypialni wyprowadzać, normalnie czuję się jakbym miała się z dzieckiem rozstać :-) Takie pierwsze odcięcie pępowiny :-) :-) sama nie wiem jak to opisać, głupie uczucie.

Ostatnia edycja:
reklama
K
Z tym przebieraniem to widzę, że jestem najbardziej wyrodną matką :-D U mnie mały jest w tym samym ciuszku od kąpieli do kąpieli. Stwierdziłam, że będę go częściej przebierać kiedy zacznie się czołgać lub coś w tym stylu.
a to się tak da? nie obślini się? nie zwymiotuje na siebie? u mnie jak Filip był malusieńki to dawało radę cały dzień nie przebrac, ale teraz to albo mega kupał i wszystko do prania, albo obsliniony jak buldog, a teraz jak zęby ida to znów wynmotuje/ulewa

Do góry