reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
izia super komplecik!

ewelinka o to chodzi:
Afbeelding 1.jpg
ja wlasnie nad ta sukienka rozwazalam tak mi sie podoba dla dziewuszki ktora juz chodzi, jak mala wrozka :) Sukienki sa przesliczne jak dla siostrzyczek je kupisz to beda super wygladaly

Ostatnia edycja:
Wpadłam pochwalić się - mamy lewą dolną jedynkę :-):-):-)

Poza tym mama pojechała, ale jestem sama z dzieciakami w domu, więc raczej nie popiszę, widziałam natomiast mnóstwo zdjęć pogodnych dzieciaczków- same słodziaki :-)

miłego wieczoru

edit... prawą jedyneczkę, lewa jest jak patrzę z mojej strony ;-), co za idiotka ze mnie :-D:-D

Ostatnia edycja:
Kajdusiu - gratulujemy ząbeczka u Małgosi....i nie ukrywam że zazdroszczę....bo już nie mogę patrzeć jak moja Lusia się męczy...bidulka.....

A my dziś po spacerku i zakupkach dla Polusi....Mój P. się smieje....że za każdym razem jak dzwoni i słyszy, że właśnie jestem z Polcia na spacerze to oznacza kolejne wydane pieniądze na małą....Hehehehe....Zaraz może zrobię fotki i się pochwalę co kupiłam!!!!
To moje dzisiejsze zakupki

Załączniki

• DSCF4724.jpg
    DSCF4724.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCF4723.jpg
    DSCF4723.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Kajdusiu gratulacje ale Malgosia wszystkich wziela z zaskoczenia bo nie pamietam zebys sie skarzyla ze jest marudna? super!:-) A kto znalazl pierwszy? Kto dostanie zloto?:-p:-p
Agi78 ale swietne ciuszki ta sukienka bombka z Kubusiem extra no i jaki elegancki komplecik z kapeluszem, juz sobie wyobrazam jaka bedzie laseczka z Polusi :tak:

Ewa zycze szybkiego mijania czasu, a ty na nocki chodzisz?

gosiagro moze za kilka dni u was tez bedzie zabek skoro Majusia tak zle spala wczoraj:confused:

Zamowilam rozowa w sklepie kosztowala 40zl a online tylko 28€:szok: bo okazalo sie ze mialam jakis rabat za zalegle zakupy ale sie ciesze, przy okazji kupilam mezowi rozpinany sweter i Tshrt na Mikolaja :-)

reklama
gosiagro moze za kilka dni u was tez bedzie zabek skoro Majusia tak zle spala wczoraj:confused:

Zamowilam rozowa w sklepie kosztowala 40zl a online tylko 28€:szok: bo okazalo sie ze mialam jakis rabat za zalegle zakupy ale sie ciesze, przy okazji kupilam mezowi rozpinany sweter i Tshrt na Mikolaja :-)

oj, bardzo bym chciała żeby już był:tak::tak: juz się nie moge doczekać, no ale nie wiem ślini się tyle co zawsze, ale może będzie z zaskoczenia, jak chyba u Kajdusi było, bo nic wcześniej nie pisała

fajnie z tymi ciuszkami,ale Lili będzie piękną księżniczką na święta:-D:-D a i mężowi się coś dostało:-D

To moje dzisiejsze zakupki

piekne:tak:

Ja lecę do pracy:-(

niech nocka jak najszybciej zleci, w sumie to chyba dobre rozwiązanie z tymi nockami, pewnie lepiej płatne, potem więcej wolnego no i przede wszystkim najmniej się traci bo dziecko zazwyczaj śpi

Ostatnia edycja:
Do góry