reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cześć dziewczynki:-)
długo mnie nie było, ciekawe czy któraś poza moimi toruniankami mnie pamięta:-p:confused:

w przerwie w której nie odzywałam się na BB sporo się działo,między innymi byliśmy w Szkocji, Tymek bardzo dobrze zniósł podróż samolotem:tak: chyba lepiej niż mama:-D zazdroszczę tych cen, piękne ciuszki, zabawki często za grosze, wieczne mega promocje, a u nas? trochę Małemu kupiliśmy:-)tam przesiedliśmy się w spacerówkę, którą tam zakupiliśmy :Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://static.which.net/media/images/product-gallery-4/mamas-and-papas_luna-169658.jpg
a wogóle widziałam że dyskutowałyście na temat x-landerów, my mamy ten limitowany i jesteśmy zadowoleni, w tym tygodniu przesiedliśmy się w x-landerwoska spacerówkę i jest OK
po powrocie do Polski mieliśmy kilka dni na przygotowanie chrzcin, ale udały się:-)goście dopisali, jedzenie wyszło:-D z prezentów zadowoleni.

w tym tygodniu mieliśmy sajgon w domu, w związku z moim powrotem do pracy Tymkowi trzeba wprowadzić mm, kupiliśmy NAN HA i za nic nie chciał go tknąć, na butelki przez niego obraził się, nawet dziś niekapek kupiliśmy, bo stwierdziliśmy że może z niego będzie pił, bo nawet herbatki, soku nie chciał ruszyć, ale kupiliśmy też Bebiko Ha i stał się cud, pije:-D Nana tylko pod postacią kaszki na gęsto udawało mi się przemycić do jego żołądka:-p więc jeden problem z głowy,ale ja i tak baaaardzo boje się powrotu, mimo że to pół etatu

czy któraś mogłaby pomóc mi napisać pismo z prośbą o zmianę wymiaru czasu pracy i jakoś to umotywować:confused:? nie wiem jak fachowo powinno wyglądać takie coś...

ząbków nie mamy:sorry2: ale Wam kochane czerwcowe dzieciaczki gratulujemy bo już coraz więcej się pojawia:tak:

jutro mamy gości więc przez chwilą zrobiłam sernik gotowany i sałatkę z przepisu Leny z makaronem ryżowym:-)

któraś pisała o późnym wierceniu, a wyobraźcie sobie że dziś po 23 u nas ktoś wiercił...palant jakiś,cały dzień cisza i pewnie po pracy się coś przypomniało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

z Tymonkiem byliśmy dziś na fitnesie dla mam z dziećmi i mamy zamiar 2x w tygodniu chodzić na te zajęcia, przyda mi się coś zrzucić a zajęcia fajne również dla maluchów:-D jak macie takie coś u siebie to polecam.

tatuś miał pierwszy większy sprawdzian w środę, bo ja poszłam na firmową imprezę:-D odstresować się i oderwać od rzeczywistości:-D:-D:-D

kochane przepraszam że tak tylko o sobie ale muszę dopiero Was nadrobić, chociaż kilka stron:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

teraz uciekam spać
przesyłamy z Tymonkiem buziaki :*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Tak .Miejsce na podium zajęte to można poczytać i popisać.
Mój Michałek dzisiaj nockę miał niecpokojną nie wiem czy to przez ten wiatr (może go budził )czy coś mu dolegało ale obstawiam to pierwsze bo teraz jest zadowolony leży i fika możemy trochę popisać bo tatusia jeszcze w domu nie ma jakby zobaczył że już siedze przy kompie to zmowu gadanie by było

trzecia
Dziń dybry

Nie zaglądałam tutaj wczoraj bo mi czasu brakowało Wypuściłam się wczoraj w miasto i wróciłam jak wół pociagowy:)
Kupiłam zasłony 3 sztuki za 25 złotych , piękne na szelkach i następne zasłony 2 sztuki za 11 złotych i dla Jasieńka 2 kamizelki next takie puchowe , koszule z kapturkiem , koszule z mickey ,
ogrodniczki next, jeansy takie modniste:p , bluzę i jeszcze kilka rzeczy. Ponieważ było mi mało zakupów pojechałam do reala po spożywkę i kupiłam blender bosha:) Zawodolona jestem z zakupów bardzo. Popiorę dzisiaj i się pochwalę łupami i jeszcze zaległy tygrysoKwy pajac...

Ostatnia edycja:
A ja czwarta!

Zamówiłam Hani nowy leżaczek i w końcu przyszedł

2073onl.jpg

A ja czwarta!

Zamówiłam Hani nowy leżaczek i w końcu przyszedł

Zobacz załącznik 300053

My mamy taki sam....i Pola go uwielbia...tylko ja jej pozawieszałam jeszcze kilka grających zabawek!!!! CZasami nie wie za co złapać i czego słuchać....a ten pałączek to aż się ugina...a Lusi czasem aż zza tych zabawek nie widac...Ale wtedy ma największą radochę !!!! :-D

I przy okazji; Dzień Dobry
My z Lusią dziś cały dzień samiutkie w domku :-(

reklama
wczoraj oglądałam taki sam ale one do 9 kg są ,a mój coś koło tego już ma więc niestety .Przymierzaliśmy go nawet do niego to już za krótki nam się wydawał szkoda bo w tej chwili fotelik gra role leżaczka a przede wszystkim bujaczka

Do góry