Kasiula1982
Fanka BB :)
też impreze ząbkową szykujesz?Ja tez popeikłam i idę spać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też impreze ząbkową szykujesz?Ja tez popeikłam i idę spać
mój by poszedł, ale by zaznaczył, że on ma być masowanyNa razie ja poobserwuję...Na pewno nic jej nie dolega...bo radosna jak zwykle.....i nawet te dziąsła choć widać że jej dokuczają...nie psują jej humoru... A dziś po tym masażu jak padła w domu to spała prawie 3 godziny!!!! ...Też mi się marzy taki relaksik...przyjemna muzyczka i żeby ktoś mnie smarował takimi olejkami i śpiewał piosenki....Spytam P. czy na coś takiego pójdzie...
mój by poszedł, ale by zaznaczył, że on ma być masowany
oj tez strach z domu wychodzicdziewczyny u was też taka wichura? bo u mnie to wieje strasznie blachy na dachu walą ze aż strach
dobre i toWłaśnie mi powiedział że nie ma takich kwalifikacji do wykonywania zawodu...i jedyne co mi może dziś zaoferować to budyń....!!!!