reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam. U nas nocka tragedia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak wróciłam 0 23 od fryzjera, to Jasiek zaraz się obudził, co mu się nigdy nie zdarzało. Dostałam cyca i z powrotem do łóżeczka.No i 0 3;30 się zaczęło- darcie, nerwy, machanie rękoma i kopanie nogami.:no: Nie mogłam go uspokoic i tak do 6 rano z 10 minutowymi przerwami na drzemkę. Nie wiem co mu było. Wydawał mi się ciepły , więc dałam mu Panadol ( jak coś bolało , to chyba w końcu podziałał). Spaliśmy do 10;30. :-D I w sumie nie wiem o co chodzi. Teraz dziecko si bawi zadowolone i tylko Tatatatat, bo tata do pracy poszedł ( biedny niewyspany) :baffled:

Ita
- super ,że wyjazd się udał, i że znowu jsteś z Nami :tak:
Iza- gratuluję zakupu, fajne te leżaczki ze względu na trzy funkcyjnośc:tak:
Kasiulka- najważniejsze ,że mała wygląda na zadowoloną- słodka
Perfekta- niezłe zakupki, czekam na fotki ( kurde a unas znowu odwlekają wypłate:wściekła/y:)

A co do fryzjera, to zafarbowałam i znowu mam grzywkę- ostatni raz byłam u fryzjera przed ślubem w kwietniu:-D I tak nie wyglądam za dobrze, bo jak matka może wyglądac o 24 w nocy:confused:
DSC03369 (Medium).jpgDSC03336 (Medium).jpg I mój mały Prisons :) ( nie wiem czy tak się piszę :)

Witam po 2 dniowej przerwie piszecie o korkach a my wczoraj właśnie się wybraliśmy:-(
i naprawde niewiem skąd tych samochodów się tyle wzieło no ale zakupy zabawkowe na marysi urodziny bo będą 2 grudnia zakupione:-)
no i szczeniaczka uczniaczka dla małej pod choinke będzie już z głowy i kupiliśmy te duże puzzle piankowe najwięcej zabawy ma z nimi marysia ale małej też się podobają tylko się wkurzyłam bo chciałam dziewczynom sukienki w hm kupić ale oczywiście takich nie było a na stronie widziałam takie sśliczne no ale może jeszcze będa kupiliśmy jej takie bajery
http://allegro.pl/polly-pocket-tropikalna-wyspa-ogromny-zestaw-p5047-i1305335232.html
http://allegro.pl/barbie-lalka-basen-plywajacych-szczeniaczkow-t2706-i1300533395.html

Ostatnia edycja:
Witam. U nas nocka tragedia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak wróciłam 0 23 od fryzjera, to Jasiek zaraz się obudził, co mu się nigdy nie zdarzało. Dostałam cyca i z powrotem do łóżeczka.No i 0 3;30 się zaczęło- darcie, nerwy, machanie rękoma i kopanie nogami.:no: Nie mogłam go uspokoic i tak do 6 rano z 10 minutowymi przerwami na drzemkę. Nie wiem co mu było. Wydawał mi się ciepły , więc dałam mu Panadol ( jak coś bolało , to chyba w końcu podziałał). Spaliśmy do 10;30. :-D I w sumie nie wiem o co chodzi. Teraz dziecko si bawi zadowolone i tylko Tatatatat, bo tata do pracy poszedł ( biedny niewyspany) :baffled:

A co do fryzjera, to zafarbowałam i znowu mam grzywkę- ostatni raz byłam u fryzjera przed ślubem w kwietniu:-D I tak nie wyglądam za dobrze, bo jak matka może wyglądac o 24 w nocy:confused:
Zobacz załącznik 300072Zobacz załącznik 300073 I mój mały Prisons :) ( nie wiem czy tak się piszę :)

no pięknie kochana:tak::tak: a twój synuś widać zadowolony za kratami:-D:-D u ciebie nocka tez nie za bardzo:baffled:

Kurcze co jes z tymi nockami u naszych maluchów u mnie dziś najgorsza noc od urodzenia małej wstawałam chyba z 7 razy masakra a tak normalnie zawsze z 1 góra 2 karmienia w nocy ale sprawdzałam że dziąsło napięte jak niewiem ale tez kaszki na noc nie zjadła bo usneła wcześniej i na kasze sie nie obudziła juz sama niewiem co jest grane

Hej hej hej:tak::tak::tak::tak:

U nas już trochę lepiej z kaszlem:tak::tak: A tak to nic nowego;-) NArazie z ząbkami spokój-dziwne ale nie marudzi nic Alanek;-) Teraz sobie smacznie śpi:tak:
A ja szaleję z praniem i porządkami:tak::-D
Mężulek na służbie. Na dworze pochmurno i pada od czasu do czasu:-(
Ale i tak do poniedziałku nie wychodzimy.

A tak wogóle to wyczytałam na necie że kaszel u takich smyków jak nasze to może być też objaw wyrzynania się ząbków:szok::szok:Że dziecko bardzo dużo śliny produkuje i nie daje rady połykać czy jakoś tak:szok:Nawet bym na to nie wpadła:no:

A mówiłam Wam że zbiłam szybę od piekarnika w czwartek???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Taka zła jestem bo to moja ukochana kuchenka:-D:-D:-D a patrzyłam na allegro ile kosztuje taka to jedna była i 120zł kosztuje!!!!!!:szok::szok:Ehhhh Dobrze że jest druga więc tragedii nie ma i piec mogę:-p:-D Ale jak by to Grzesiek zbił to chyba musiałby ją sklejać!!!A rozwaliła się na całą kuchnię w drobny maczek:szok::szok::szok: A ja tylko patelnię chciałam schować do piekarnika i leciutko uderzyłam:dry::dry::surprised::dry::surprised:

Idę Was poczytać:-)

no to zrobione jestem właścicielką takiego leżaczka dzięki dziewczyny bo ja zrezygnowałabym bo myślałam że tylko do 9 kg są
koniczynka to wy z anik chyba sąsiadki jesteście bo anik też najbliżej ma do tesco
a to mój zakupFISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK 3 W 1 (1313997068) - Aukcje internetowe Allegro
Ja też byłam przekonana że leżaczki są do 9:dry::dry::dry:

Mi sie otwiera, ale jeszcze raz wstawie :-)
Zobacz załącznik 300069
Fajniutka;-) a nie spadła??;-)

Zobacz załącznik 300072Zobacz załącznik 300073 I mój mały Prisons :) ( nie wiem czy tak się piszę :)
Ślicznie:tak::tak::tak:
A ja czwarta!

Zamówiłam Hani nowy leżaczek i w końcu przyszedł

Zobacz załącznik 300053
Fajny,a Hania wygląda na taką dużą:tak::tak::tak:

A tam nie wyszedł-mi się bardzo podoba:tak::tak:Mogę i ja kiedyś złożyć zamówienie???Najlepiej na straż albo czołg:-D:-D
iiwka Zdrówka dla chłopaków!!!!!!!!!!!!
Dziękuję:tak:

Lenka ja w życiu robiłam dwa serniki i w dodatku nie wyszły:wściekła/y::no: Więc nie pomogę:-(

Hej dziewuszki

Wspolczuje nocek widze ze maluszki daja w kosc, u nas jedynie wieczory jakies marudne, i placz przy kladzeniu do lozka co sie nie zdarzalo juz bardzo dlugo, zasypia dopiero na rekach, juz dwa dni pod rzad :baffled:

emalia super taka grzyweczka asymetryczna a Jas jaki rozesmiany slicznosci:tak:

koniczynka fajnie ci Emilka "zwisa" z tego lezaczka :-D pewnie tez ci ciagle fika na brzuszek i nie chce nigdzie siedziec?

iiwk zdrowka dobrze ze juz lepiej, szkoda tego piernika :-(

ita pewnie ze pamietamy, super taki fitnes z dziecmi, gratuluje udanego chrztu!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
A u nas leżaczek i huśtawka są beeeee:tak:, a to dlatego że nie można się na nich na brzuch odwrócić, Iga poleży minutę i wygina się jak paragraf żeby tylko nie być na plecach i oczywiście jest ryk, troszkę lepiej na huśtawce bo wiadomo rusza się i gra muzyczka ale też nie ma szału. Przymierzam się do wystawienia obu na allegro, ale narazie używam do karmienia.

Ita - welcome back

Izia - smakowity torcik Hello Kitty:-)

Gosiagro - współczuję nocki, oby to był jednorazowy wybryk. A ja pozazdrościłam Ci imprezkowania i ostatnio byliśmy u małej Lenki, a dzisiaj na imieniny do przyszłej chrzestnej wybywamy:-):-):-)jupi!!!

koniczynka
- niezłą masz akrobatkę

emalia - świetnie wyglądasz, uwielbiam grzywki!!!!A maluch bardzo zadowolony z nocnego wstawania:-D

iiwka - zdrówka dla chłopaków

Do góry