reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
a ja myślałam że sobie coś popiszę ale mój znów dopadł do lapka jak tylko ja od niego wstałam ech...
zrobiłby coś a ni mi przeszkadzał

my mamy taki leżaczek ale z serii cudowna planeta i one są do 18 kg

witam się,

to była chyba najgorsza noc od urodzenia Mai, wstawałam 5 razy:baffled::baffled: dobrze, ze sobota i maż w domu ,to może trochę odpocznę

emalia
- pochwal się jakim teraz bóstwem jesteś:-D:-D

izia - ja tez miałam jechać do Auchan wczoraj, ale jak zobaczyliśmy korek na bielanach to zawróciliśmy i dobrze zrobiliśmy:tak:

agi - super te zajęcia:-)

ita - pewnie, ze pamiętamy:tak: fajnie, ze chrzciny się udały, pisz częściej:tak:

Perfecta - widzę, ze zakupy udane:-), pochwal się;-)

Ita fajnie ze sie odezwalas
ja tego tez nie rozumie ze w UK wszystko tansze niz u nas, dzieciece ciuchy grosze kosztuja a to przeciez w PL nizsze pensje
juz kiedys smialam sie ze Polska to kraj dla bogatych;-)
z tym fitnesem super sprawa, u nas jest taka siec dla kobiet i tam bez problemu mozna dzieci brac ze soba, zostawia sie je w takim pokoiku a samemu idzie sie pocic
niestety za ten fitnes ostatnio placilam dwa lata abonament a bylam tylko kilka razy, wiec na razie dam sobie spokoj

Izia zapomnialam Ci wczoraj napisac ale dla mnie tort super, masz talent kobieto i fantazje
ja ewentualnie sernik lub babke zakrece, za torty sie w ogole nie biore

Kasiulka lezaczek fajniutki i jak widac Hani sie podoba
nie wiem co bym bez lezaczka zrobila, to po prostu najpotrzebniejszy jak dotad przedmiot

eagle jak moj malz w domu to tez skrzeczy ze ledwie sniadanie zjem to juz na neta wchodze, a ja po prostu musze wszystko posprawdzac, konta, maila, BB, FB hehe

a to sorki dziewczyn te co oglądałam były do 9 kg takich nie widziałam ale za to kupiliśmy małemu stoliczek edukacyjny nie jest to fisher price ale też super no i cena jeszcze lepsza 68złociszy

mój już komentuje ze od rana na kompie siedzę ale co tam
lektura do kawki musi być:-D
Znam te komentarze...:-)
Kasiulka_1980 Widzę, że Hani spodobał się leżaczek:tak: A u nas stary leżaczek już jest mniej interesujący od podłogi ;-), więc może też trzeba się nad czymś nowym zastanowić :biggrin2:
Zobacz załącznik 300066
izia_tcz Tort rewelacja :biggrin2:
Ja do Auchan czy Fashion House w ogóle się nie wybieram z obawy o korki, chociaż daleko nie mam:wściekła/y: Tesco mam pod nosem, a jak jestem u rodziców, to niedaleko Real i Leclerc, także mam gdzie robić większe zakupy, choć nie powiem, żebym chętnie je robiła- zawsze wracam spocona, zmęczona i z pustym portfelem, a w siatkach dużo więcej niż planowałam:tak:

Jest piękna pogoda, słoneczko świeci, a ja nie wiem, czy dam radę wyjść :confused: P. w Elblągu, a wózek w piwnicy, której nie umiem otwierać:wściekła/y: Dziwną kłódkę mamy, której ostatnio nie potrafiłam otworzyć.:wściekła/y: Dziś znowu podejmę walkę, ale z dzieckiem na ręku moje szanse na powodzenie maleją...

reklama
Do góry