reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej kochane! nic nie czytałam od 2 dni..muszę nadrobić...
Napiszę tylko, że jestem u teściów od wczoraj, a w niedzielę do moich rodziców na tydzień jedziemy, także znów na forum będę z doskoku...;-(

u nas ok, Milenka nie je w nocy mleczka, tylko 2 razy na soczeki się budzi...kurcze mam nadzieję, że mi nie schudnie, bo teściowa coś mi nagadała, że to dziwne aby taki maluch jadł o 19.30 a potem dopiero o 8 rano....a co wy myślicie? ( później zjada jeden obiadek ze słoiczka, 1 deserek i 2 razy kaszkę, czyli 5 posiłków na dobę)

reklama
hejus dziewczynki

Dziekuje w imieniu Tomaszka za zyczonka, łobuz nie chce mi zasnac :szok: hihi , na gadanie go wzieło,a nie mowiac juz,ze od 5:30 jesc nie chce ,tylko po 10ml wciaga i koniec

Dziewczyny,nie mam czasu zebya Was teraz poczytac,choc maly spi juz 2,5godz, to ja mam duzo roboty.
Poradzcie mi co robic... On nie chce pic mleka!! W dzien odmawiala juz wczesnieja dzis w nocy o 3.wypil tylko 80ml,a rano o 8.30,kiedy powienien byc juz bardzo glodny wypil 10ml, choc pewnie i to wyplul...Nie moge przeciez za kazdym raze dawac mu kleiku!! Raz dziennie podaje mu warzywka, wprowadzam powolutku bo ma podwyzszone ryzyko alergii, dlatego nie moge dawac mu tego wiecej, A przy melku,jak tylko wezmie smoczek do ust to jest ryk!Dodaje czasem kaszke jabłkowa,odrobine zeby mu zapachnialo ytylko,ale tez nie chche,a jak jeszcze troche zageszcze i dam lyżezczka to wcina 200ml!Co robic??
a o posiew wlasnie dzwonilam,bakterii nie wyhodowano,ale notka mikrobiologa: nalzy wykluczyc stan zapalny pod napletkiem...??

Klementika- my chodzimy na taki basen przy przedszkolu, więc jest wszystko zrobione pod dzieci, i jest też tam taka sala zabaw, gdzie dzieci ok pół godziny po basenie przebywają- starsze (np mój Piotrek) bawią się zabawkami, jest też zjeżdżalnia, mały zamek, maluchy leżą w fotelikach i gapią się na mega wielkie akwarium z rybkami :-) Oczywiście jest też jedzenie, cyckanie itp... no i dzieci zdążą odparować, odpocząć...

lecę, bo mama się obrazi :dry:

witam się i ja
ech... i znów mam mało czasu, niby długi weekend mąż w domu ale zawsze coś wypadnie i czasu na poczytanie i dłuższe posiedzenia na BB nie mam czasu
do tego mój jakoś tak trochę dezorganizuje nam dzień;-)
same wiecie jak to jest

poczytałam tak tylko co nieco więc nie bardzo jestem w stanie poodpisywać

Majeczko i Tomaszku najlepsze życzenia dla was skarby:-)

witam się i ja
jak zwykle ostatnia...
lena strasznie to niesprawiedliwe :(
aniach u mnie tez maja nie chce mleka ostatnio pić :(
łyżeczką to tylko ze słoiczka, kaszkę raz zjadła a później już łyżeczką nie chciała, z butli trochę pociągnie, w poniedziałek na szczepienie wiec dopytam lekarza co jej może być...
oby tylko wszystko bylo dobrze...
wczoraj wieczorem znów płacz przy zasypianu, mimo ze prawie cały dzien nie spala. co sie z nią robi, zasypia późno ok 21-22 mimo ze kąpanie o 19, wczoraj nawet posmarowalam jej dziąsełka dentinoxem, mimo ze wyraźnie ząbków nie widać...
diabełek mi sie robi
ślicznie dziękujemy za życzenia, strzeliło to 6 miesięcy nawet nie wiem kiedy
tomaszku samych uśmiechniętych dni życzymy :)

hej kochane! nic nie czytałam od 2 dni..muszę nadrobić...
Napiszę tylko, że jestem u teściów od wczoraj, a w niedzielę do moich rodziców na tydzień jedziemy, także znów na forum będę z doskoku...;-(

u nas ok, Milenka nie je w nocy mleczka, tylko 2 razy na soczeki się budzi...kurcze mam nadzieję, że mi nie schudnie, bo teściowa coś mi nagadała, że to dziwne aby taki maluch jadł o 19.30 a potem dopiero o 8 rano....a co wy myślicie? ( później zjada jeden obiadek ze słoiczka, 1 deserek i 2 razy kaszkę, czyli 5 posiłków na dobę)
Karo jak Ci mała dobrze przybiera to nie ma potrzeby by jadła w nocy, spokojnie może przespać całą noc, w 5 m-cu niby powinny być 4 posiłki mleczne do tego warzywa i owocki:)

AniaCh na twoim miejscu podawalabym na gesto i juz
kilka dziewczyn ma podobny problem
a z wprowadzaniem to jak podasz jeden produkt i nie ma reakcji to mozesz zwiekszyc porce, nie trzeba byc dlugo na malych ilosciach

Kajdusiu no to macie pelen wypas, musze rozejrzec sie czy gdzies w Berlinku cos takiego dla dzieci jest

Witam się i ja. Jak wy wszystkie na nic nie mam czasu. Pochwalę się ,że dzisiaj mamy z mężem 5 lat bycia razem :) Jak ten czas leci:0
Tradycyjnie dzisiaj będzie kolacja rocznicowa, a na nią spaghetti, może jakieś winko otworzę ( ja będę tylko wąchac) :)
Czekam sobie na kureiera z moim nowym telefonem z plusa ( miała byc miedzy 10 a 12 ) Kur... Już sie nie mogę doczekac. Wrrr...

Najserdeczniejsze życzonka dla półrocznej już Majusi I Tomaszka. Buziolki od cioci i Jasia :)

Lena-aż mnie serce boli. Tak mi przykro. Życie naprawde bywa niesprawiedliwe, a tym bardziej jeżeli chodzi o dzieci.
Zdec - ja też jestem za tym ,żeby ie budzic. Dziecko samo się będzie domagało jak zgłodnieje :) Sama sobie ie zrobi krzywdy:)

Miłego dzionka życzę i postaram się czytac w miarę możliwości :)

Aaaa I prosimy o głosiki :)
www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82

reklama
Do góry