Lena - bardzo przykro mi z powodu tego maleństwa, życie jest niesprawiedliwe...
Kasia - gratulacje dla nowego członka rodziny, a co do położnych z patologii to one są często w szoku, że pierwszy poród może pójść szybko i mimo to wciąż zwlekają z decyzją odesłania na porodówkę...
anecznik - my też wciąż bez obrotów, ale za to od kilku dni już coraz bardziej rychliwie, na plecach to już potrafi w ciągu kilku minut zakreślić koło 360 stopni wokół własnej osi i coraz intensywniej ćwiczy robienie "mostków" leżąc na plecach. Ponad to rwie się do siedzenia i aż mnie zadziwia jaki ma silny kręgosłup już.. Za to obrotów na brzuszek jak nie było tak nie ma i już.
lena - fajny pomysł na swoją działalność, a daj jakiś dobry przepis na krokiety!
koriander - mmmhhm piernik wygląda pysznie!
_avena_ - śliczne zaproszenia! Fajnie, że tak szybko Ci dosłali brakujące
kreatorka - ale Nina wiercipiętka
Dziękujemy za życzonka "urodzinkowe"
Razem z Kornelką życzymy
wszystkiego co najlepsze Iguni, Łukaszkowi, Ignasiowi oraz Kubusiowi - rośnijcie zdrowo, wierćcie się bezpiecznie i niech Wam ząbki bezboleśnie wychodzą
My dziś świętowaliśmy będąc na festynie niepodległościowym ale było zimno brrr, oj dawno tak nie zmarzłam, nawet moje ostatnie 4-godzinne spacery tak mi nie dały w kość jak to wyjście dziś.
A ja mam kryzys w mojej dicie eliminacyjnej i ogólnie w diecie przy karmieniu... Oj mam taką chęć na to czego jeść nie mogę.. Ostatnio to marzą mi się kubek gorącego kakao, twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, czekolada na gorąco czy też lampka czerwonego wina... Niech święta przychodzą jak najszybciej - planuję zrobić sobie dzień wolnego od karmienia , tak jak na chrzcinach...;-)
A jeszcze się pożalę, jak kilkanaście dni temu zaczęłam Nelci wprowadzać inne jedzonko to pięknie jadła, aż dziubek otwierała i smakowała marchewka, marchewka z ziemniaczkami i dynia z ziemniaczkami a od 4 dni nic nie chce jeść.. Ani dyni ani marchewki nie wiem co jej się stało, dziś to nawet piersi nie chciała pomimo,że minęły ponad 4 godziny od karmienia a ta nic..