reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzień dobry,

gdzie się podziały te noce, ze Maja zasypiała o 19:30 a wstawała o 6 rano:-( teraz zwykle 2 pobudki w nocy:baffled::baffled:
dzisiaj wybieramy się z Maja w odwiedziny do chrzestnego:-D

zyrraffka - 45 dni:szok::szok: to bedziesz mogla troche odsapnac, choc pewnie po 3 dniac bedziesz chciala zeby wrocil do pracy, hhhhii:-p

avena - milej wizyty:-D

konniczynka - 20 kilometrów z wózkiem:szok::szok: to ile godzin ty chodziłaś?

emalia - zagłosowane:tak:

cytrusik - przeczytaj kilka postów wstecz i zobaczysz co ja ostatnio wyprawiam:) w niedziele koncert, wczoraj piwo, z małą tatuś siedział, nie mam już teraz wyrzutów sumienia, bez przesady, krzywda dziecku się nie dzieje, a i tatuś ma szansę pobyć sam i nawiązać więź:tak:

zdec - miłego pobytu u mamy:-)

agast - najlepsze życzenia imieninowe dla męża:-D

kreatorka - śliczna Nineczka:tak:

reklama
czesc :)
ja wybieram się do mamy :) nad morze :))) muszę odpocząć od teściowej :))
życzę wam i waszym maluszkom miłego długiego weekendu
DSC00755.jpg
a to mój Eryk :) :-)

jeśli ma na czas określony i konczy jej sie w czasie ciążyto przedłuża się do porodu no chyba że ma na dłuższy okres

gdziw wy tą fajną pogodę macie?

kuzyna żona urodziła, całą ciąże presją, że cesarka a ta w niecałe dwie godziny urodziła, szczęściara, nie ot co ja 2w1 i 14 godz porodu, ale co tam, jak mi pozwoli to lecę dziś zobaczyć małą Lenę 3300, 51 cm i 10 pkt :)

mój B ma dziś imieniny, dostał resoraka do kolekcji od nas :D

...prawie cały czas daję kaszkę ale dość rzadką w butli, za radą pediatry żeby zamaskować smak paskudnego mleczka i żeby mały w końcu dłużej pospał (mleko chce co godzinkę po troszkę) -kaszka nam świetnie wyregulowała karmienia- prawie jak w zegarku co 4 godz, fakt mały nie bardzo chce samo mleko pić -może spróbuj jakiś czas mu podawać w butli kaszkę, może się w końcu do niej przekona

Filip ładnie juz pil melczko, po 150-170 za kazdym razem co 2,5godz.,jak zacz;ema wprowadzac stale pokarmy coraz mniej chcial mleka,a traz to juz w ogole nie chce,tylko w nocy o 3wypija tak 120-150, bo na połśpiąco.Zrobilam wczoraj wieksza dzire w smoku,ale kaszka gestnieje i nawet jak troche popije to i tak niewiele. Dzis rano butla szla na3razy,najpierw tak z 40 samego mleka,pozniej z 50ml z kaszka przez smoczek,a skonczyl lyzeczka. Ale tak przeciez nie moe wygladac kazde karmienie!!!!

czy banan może powodowac zaparcia?
chyba, że przyczyną jest to, że filip po posiłkach (obiadek, deserek) nie chce pić......... juz mu soczki daję, nie chce, herbatka taka, siaka, owaka- nie, woda nie; jak ma humor to wydulda a jak nie to nie,
Wczoraj wlasnie slyszalam,ze banany powoduja szybsza kupe...ale mysle,ze zalezy jak dla kogo...

Czy dzis otwarty bedzie ROSSMANN???????

czesc :)
ja wybieram się do mamy :) nad morze :))) muszę odpocząć od teściowej :))
życzę wam i waszym maluszkom miłego długiego weekendu
Zobacz załącznik 299618
a to mój Eryk :) :-)

miłego odpoczynku

kuzyna żona urodziła, całą ciąże presją, że cesarka a ta w niecałe dwie godziny urodziła, szczęściara, nie ot co ja 2w1 i 14 godz porodu, ale co tam, jak mi pozwoli to lecę dziś zobaczyć małą Lenę 3300, 51 cm i 10 pkt :)

mój B ma dziś imieniny, dostał resoraka do kolekcji od nas :D

gratulacje dla kuzyna i najlepszego dla męża

czy dzis otwarty bedzie ROSSMANN???????

raczej nie:no:

reklama
Do góry