reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Izia - Ja własnie też i nie mogę spać:( Wszystko robię sama ostatnio mojemu ukochanemu Panu i władcy się nawet buteleczek nie chce umyć... Jak mu od 3 dni mówię wieczorkiem że jego kolej mycia butelek to ten od razu ZASYPIA!!! Dzisiaj miał wywiesić pranie i umyć butelki 3 razy mu zwracałam uwagę i co? i zasnął... Wrrrr chyba za kare każę mu dzisiaj spać na kanapie jutro wstanie "połamany":p Zemsta musi być!
Kochane tak naprodukowałyście że nie nadgonię! Cały dzień dzisiaj z Jasiem się bawiłam a w przerwach na drzemkę troszke ogarniałam st\prawy bieżące...
Szkoda że jutro dzień świąteczny bo mam straszną chęć na zakupy i rajd po lumkach... W piątek chyba zostawię mego PANA z Jasiem i ruszę w miasto. Pisze się któraś z Wawy???? Pokażę Wam me "tajne" miejsca zakupowe:)
cytrusik - no co TY!!! Ja wypadam na zakupy co tydzień w sobotę a czasem nawet i w niedzielę Kochana to normalne że musimy troszke odpocząć od monotonii! A ja mam tak że jak jakies dziecko zapłacze to od razu chcę do domu!!! A jak wracam o cały czas poświęcam małemu az do "nocnego snu" bo taka jestem stęskniona i z wyrzutami!
Uciekam spróbować zasnąć ... Jak myślicie zostawić Go śpiącego na kanapie?
edit : Dziewczyny w jakie "farmiarskie" gry gracie bo chyba się skusze na sianie marchewki:) .. może jak czas pozwoli...

Ostatnia edycja:
reklama
Izia - Ja własnie też i nie mogę spać:( Wszystko robię sama ostatnio mojemu ukochanemu Panu i władcy się nawet buteleczek nie chce umyć... Jak mu od 3 dni mówię wieczorkiem że jego kolej mycia butelek to ten od razu ZASYPIA!!! Dzisiaj miał wywiesić pranie i umyć butelki 3 razy mu zwracałam uwagę i co? i zasnął... Wrrrr chyba za kare każę mu dzisiaj spać na kanapie jutro wstanie "połamany":p Zemsta musi być!
Kochane tak naprodukowałyście że nie nadgonię! Cały dzień dzisiaj z Jasiem się bawiłam a w przerwach na drzemkę troszke ogarniałam st\prawy bieżące...
Szkoda że jutro dzień świąteczny bo mam straszną chęć na zakupy i rajd po lumkach... W piątek chyba zostawię mego PANA z Jasiem i ruszę w miasto. Pisze się któraś z Wawy???? Pokażę Wam me "tajne" miejsca zakupowe:)
jak bym miała bliżej to bym sie pisała :)
Cytrusik- ja przynajmniej 1 raz na tydz podrzucam Filipa do dziadków i zakupuje, idę do fryzjera czy cos i nie mam wyrzutów sumienia, po to są dziadkowie, tylko jak ząbek wychodził to miałam skrupuły taką marudę zostawiać a tak to nie, trzeba korzystać jak chcą pomagać

kurde, chyba rok abstynencji zrobił swoje, pije 3 karmi i mam mroczki przed oczami, ale pewnie ze zmęczenia, bo to przecież bezalkoholowe :)
idę spac :) kolorowych

Ostatnia edycja:
Czyżby czerwcówki jeszcze spały?? :-)

Skoro się do północy przed kompem siedzie :-) :-) a tak poważnie to też nie mogłam wczoraj zasnąć przez mojego faceta a potem to już sama zaczęłam sobie jakieś głupoty wkręcać.
Fajnie że dziś święto mój ma wolne to zajmie się małym, a ja zajmę się domem bo już o to wręcz błaga :-) Chyba że ja ucieknę z Kamilem na spacer a nasz pan będzie działał w mieszkaniu. Oj ciężki mam dylemat :-) :-D

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki, nie bylo mnie kilka dni, komp mialam w naprawie, dzis jedziemy do znajomych i spedzimy mily dzien gadajac zapewnetylko o dzieciach;) pozdrawiam

No i ja oczywiście jak zawsze nie śpię od 6:30, chyba nasze dziecko nie wie co to święto i nie wie że wtedy można dłużej pospać:(
Zaraz biorę się za pakowanie, bo jedziemy dzisiaj do rodziców;) Życzę wam miłego dnia. Odezwę się wieczorkiem;)

emalia, lena zagłosowane!:)

dziewczyny... szukam pocieszenia..

mam straszne wyrzuty sumienia, że czasem zdarza mi się zostawiać małego z tatą (świetnie sobie radzą obydwoje) i wychodzić tu na zakupy tu na kawkę etc... w sumie nie robiłam tego długo i znów nie będę ale teraz jakoś moje znajome spostrzegły że nadal też jestem człowiekiem i warto mnie trochę 'utowarzyśnić' no i tu wyskoczyłam na ciuchy na 3h, dzień później na urodzinową kawkę i piwko .. czy Wy też tak macie, że pomimo iż wiecie że nie musicie być ze szkrabami 24h/dobę to jak gdzieś wychodzicie macie do siebie żal i czujecie się jak wyrodne matki :-(?

jak napiszecie, że Wy nie wychodzicie bez maluchów to chyba się załamię ;-(

No ja nie pomogę, bo ja się bez małej nigdzie nie ruszam... no chyba, że na studia, ale to już wyższa konieczność... w sumie brakuje mi trochę swobody, ale jak wyszłam raz po buty do sklepu to tylko spieszyłam sie, żeby jak najszybciej wrócić :-) heh

emalia, Lena - zagłosowane :-D

heh Nina leży i marudzi, a tata usilnie ja przekonuje, że jeszcze idą spać :-D coś mu słabo idzie z tego co słyszę :-)
A to mój mały kręcioł: YouTube - NIna rozrabiaka

reklama
Do góry