reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu i wreszcie postanowiłam się ujawnić :-)
Wszystko wskazuje na to, że w połowie czerwca zostanę po raz drugi mamusią . Test robiłam prawie tydzień temu, pierwszą wizytę u lekarza mam pojutrze,chociaż pewnie jeszcze będzie za wcześnie, żeby usg potwierdziło ciążę... Ale od środy biorę już duphaston, więc jestem dobrej myśli :-)
Objawów ciążowych właściwie żadnych nie mam poza gigantycznymi obolałymi piersiami i lekko już zaokrąglonym "podbrzuszkiem". Mam nadzieję, że przejdę całą ciążę równie łagodnie jak pierwszą, bo mam zamiar pracować do samego końca (a pracuję na dwa etaty)
Pozdrawiam Was serdecznie i proszę o przyjęcie do Waszego miłego grona:-)

reklama
Witajcie dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu i wreszcie postanowiłam się ujawnić :-)
Wszystko wskazuje na to, że w połowie czerwca zostanę po raz drugi mamusią . Test robiłam prawie tydzień temu, pierwszą wizytę u lekarza mam pojutrze,chociaż pewnie jeszcze będzie za wcześnie, żeby usg potwierdziło ciążę... Ale od środy biorę już duphaston, więc jestem dobrej myśli :-)
Objawów ciążowych właściwie żadnych nie mam poza gigantycznymi obolałymi piersiami i lekko już zaokrąglonym "podbrzuszkiem". Mam nadzieję, że przejdę całą ciążę równie łagodnie jak pierwszą, bo mam zamiar pracować do samego końca (a pracuję na dwa etaty)
Pozdrawiam Was serdecznie i proszę o przyjęcie do Waszego miłego grona:-)

Witaj kajdusia
Pewnie chętnie Cię przyjmiemy do naszego grona:-):-)

Do góry