reklama
izia_tcz
Fanka BB :)
MIŚ UCZNIACZEK EDUŚ mowi PL/ANG + karty KURIER
widziałyście to
widziałyście to
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
izia_tcz Ale masz dużego chłopaka, szlafroczek rewelacyjny :-)
Witaj w klubie niejadków ;-)U mnie tak było przez ostatnie 2dni, ale dziś już Emilka jadła lepiejObudziłam...ale wstała uśmiechnieta i radosna...tylko martwię sie bo coś nie ma dzis apetytu...może to przez ząbki albo dzisiejsze szczepienie!!!
Ja też Kilka prób robiłam i nic z tegoale coś dzisiaj nie mogę u emalii zagłosować w tym konkursie Philipsa.
Gratuluję!!!!!!!!!! i się pochwalę, że u nas dziś też były pierwsze przekrętasy na brzuszek!!!!!!!!!! 2 razy się udało, a dalsze próby kończyły się płaczem Celem Emilki wprawdzie był nie przekręt, a dosięgnięcie proszku do prania, ale liczy się, że pierwszy przewrót zaliczonyYEEEE, pierwszy przekrętas na brzuszek, YEEEEE, a co tam praca
Kasiula1982
przez tą awarię wózka zmobilizowałam się i kupiłam śpiwór do spacerówki, taki mega ciepły, kuzynka mi spacerówe pożyczyłą i od jutra fifi an spacerze z nowej perspektywy będzie świat oglądał, a jak koło z naprawy wróci to naszego x-lanedra na spacerówke przerobię
mam tylko nadzieję, że uznają reklamację- zardzewiałe koło i uciekacjące powietrze a do tego dziś drut z budki wylazł jakiś felerny model nam się trafił
fifi za dzielność na szczepieniu nową zabawkę dostał
http://allegro.pl/fisher-price-grzechotka-muzyczne-kluczyki-gryzaki-i1220257208.html
i książeczkę "Zagadki Filemona"- cena książeczki 6,90
mam tylko nadzieję, że uznają reklamację- zardzewiałe koło i uciekacjące powietrze a do tego dziś drut z budki wylazł jakiś felerny model nam się trafił
fifi za dzielność na szczepieniu nową zabawkę dostał
http://allegro.pl/fisher-price-grzechotka-muzyczne-kluczyki-gryzaki-i1220257208.html
i książeczkę "Zagadki Filemona"- cena książeczki 6,90
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A nie boisz się że Ci tak zostanie? Bo ja też m.in. dlatego zdecydowałam się na laktator i ściąganie.
Ponoć po karmieniu wracają piersi do dawnych rozmiarów. Wiesz wisi mi to, ważniejsze jest dla mnie karmienie Hani niz jak mogę wyglądać później
liliti
cześć Mamuśki !!!!
sto lat mnie nie było ;-( ehh ale sie za Wami steskniłam i jestem back :-)
nadrabiam czytanie i bede starac sie pisac co u Nas, fajnie ze widze znjome nicki na forum jestem ciekawa jak sobie radzicie ???? paietam jak psalysmy o swoich ciążowych rozterkach i kłopotach a tu dzieciaki urosły jak na drożdzach .....ale ten czas leci.
pozdrawiam Was serdecznie i do przeczytanka
ps Sonia za tydz konczy pół roczku i ladny z niej łobuziak ;-)ma 69 cm i waży 7 kg ;-) az nie chce sie wiezyc ze jak sie ur miala 49 cm i 2 kg
sto lat mnie nie było ;-( ehh ale sie za Wami steskniłam i jestem back :-)
nadrabiam czytanie i bede starac sie pisac co u Nas, fajnie ze widze znjome nicki na forum jestem ciekawa jak sobie radzicie ???? paietam jak psalysmy o swoich ciążowych rozterkach i kłopotach a tu dzieciaki urosły jak na drożdzach .....ale ten czas leci.
pozdrawiam Was serdecznie i do przeczytanka
ps Sonia za tydz konczy pół roczku i ladny z niej łobuziak ;-)ma 69 cm i waży 7 kg ;-) az nie chce sie wiezyc ze jak sie ur miala 49 cm i 2 kg
agast22
Mi po obydu ciążach i karmieniach wrociły do stanu sprzed ciąży Hanie karmiłam 8,5miesiaca a Jagode 3.Dziewczyny właśnie jak to jest z tym powrotem do dawnego rozmiaru?Piersi na pewno wrócą do stanu sprzed ciąży czy jest choć cień szansy że zostaną ciut większe?????
reklama