reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
izia_tcz Ale masz dużego chłopaka, szlafroczek rewelacyjny :-)
Obudziłam...ale wstała uśmiechnieta i radosna...tylko martwię sie bo coś nie ma dzis apetytu...może to przez ząbki albo dzisiejsze szczepienie!!!
Witaj w klubie niejadków ;-)U mnie tak było przez ostatnie 2dni, ale dziś już Emilka jadła lepiej

ale coś dzisiaj nie mogę u emalii zagłosować w tym konkursie Philipsa.
Ja też :no: Kilka prób robiłam i nic z tego:no:
YEEEE, pierwszy przekrętas na brzuszek, YEEEEE, a co tam praca :-D
Gratuluję!!!!!!!!!! i się pochwalę, że u nas dziś też były pierwsze przekrętasy na brzuszek!!!!!!!!!! :biggrin2::biggrin2::biggrin2: 2 razy się udało, a dalsze próby kończyły się płaczem :biggrin2: Celem Emilki wprawdzie był nie przekręt, a dosięgnięcie proszku do prania, ale liczy się, że pierwszy przewrót zaliczony :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

przez tą awarię wózka zmobilizowałam się i kupiłam śpiwór do spacerówki, taki mega ciepły, kuzynka mi spacerówe pożyczyłą i od jutra fifi an spacerze z nowej perspektywy będzie świat oglądał, a jak koło z naprawy wróci to naszego x-lanedra na spacerówke przerobię
mam tylko nadzieję, że uznają reklamację- zardzewiałe koło i uciekacjące powietrze a do tego dziś drut z budki wylazł:p jakiś felerny model nam się trafił :(

fifi za dzielność na szczepieniu nową zabawkę dostał

http://allegro.pl/fisher-price-grzechotka-muzyczne-kluczyki-gryzaki-i1220257208.html
i książeczkę "Zagadki Filemona"- cena książeczki 6,90 :)

Dziewczyny właśnie jak to jest z tym powrotem do dawnego rozmiaru?Piersi na pewno wrócą do stanu sprzed ciąży czy jest choć cień szansy że zostaną ciut większe?????:cool2:

cześć Mamuśki !!!!

sto lat mnie nie było ;-( ehh ale sie za Wami steskniłam i jestem back :-)
nadrabiam czytanie i bede starac sie pisac co u Nas, fajnie ze widze znjome nicki na forum jestem ciekawa jak sobie radzicie ???? paietam jak psalysmy o swoich ciążowych rozterkach i kłopotach a tu dzieciaki urosły jak na drożdzach .....ale ten czas leci.
pozdrawiam Was serdecznie i do przeczytanka

ps Sonia za tydz konczy pół roczku i ladny z niej łobuziak ;-)ma 69 cm i waży 7 kg ;-) az nie chce sie wiezyc ze jak sie ur miala 49 cm i 2 kg

W sumie to szkoda że wracają:( Mogłyby zostać chociaż te B....:(((((((((( buuuuuuuuuuuuuuu....

liliti super że u was tak fajnie wszystko:) Pisz z nami jak najczęściej:)

reklama
zdec- mysle sobie ze to jednak indywidualna sprawa jest. Mam kolezanke ktora ma po karmieniu cycki jak naleśniki albo uszy jamnika jak kto woli :) haha

Do góry