reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

koniczynka- gratulacje dla Emilki również :-)U nas skończyło się na tylko jednym przewrocie, ale mi to wystarczyło do pełni szczęścia :-D, widzę, że nasze dziewczynki prawie rówiesniczki :-)
Dziewczyny właśnie jak to jest z tym powrotem do dawnego rozmiaru?Piersi na pewno wrócą do stanu sprzed ciąży czy jest choć cień szansy że zostaną ciut większe?????:cool2:
u mnie po Piotrku zostały ciut wieksze (tak jak "ciut" wieksza ja cała zostałam ;-), ale niestety bardzo ciagnące do dołu- takie uszy spaniela- grawitacja zrobiła swoje :sorry:
zdec- mysle sobie ze to jednak indywidualna sprawa jest. Mam kolezanke ktora ma po karmieniu cycki jak naleśniki albo uszy jamnika jak kto woli :) haha

Ooooo, to o mnie :growl:

lilliti
- no witaj córo marnotrawna :-D już nas więcej nie opuszczaj, napisz coś więcej o Sonii i pochwal się fotką jakąś!
AniaCh- babo jedna, nigdy, ale to przenigdy nie czytaj w internecie jakiś "rewelacji"- od tego w depresję można wpaść, od tego są lekarze, żeby stawiać diagnozę! :tak:, ja jakiś czas temu zobaczyłam u piotrka siniaka na pięcie, tak mnie to zdziwilo i zaniepokoiło, że zaczęłam czytać i też same tragiczne wiadomości.... a siniak następnego dnia zszedł :-) Ale współczuję serdecznie tych nerwów...

A Piotrek znów chory :-( Rano jeszcze był w przedszkolu,odebrałam go zachrypniętego, później zaczął "szczekać"" i na wieczór dostał gorączki... mam nadzieję, że szybko mu przejdzie...

Do jutra, pa

reklama
PIERWSZA.... w sumie już się przezwyczaiłam:((
Moje dziecko dało mi dzisiaj pospać, bo tym razem nie wstało o 6, tylko o 6:30(marne pocieszenie:(() teraz leży w łóżeczku i mam nadzieję że jeszcze uśnie. Za to w nocy karmiłam tylko raz, koło 2:)

Wszystkiego najlepszego dla Nataki i Jasia.

Czytam że jesteście nie do końca zadowolone z x-landerów, to ja się cieszę że go jednak nie kupiłam:) A co do koloru to katarzynajanicki do mojego zielonego też leciały w lecie takie czarne robaczki:(

kajdusia - zdrówka dla Piotrka!:)

A z tymi cycami to zobaczymy jak to będzie za kilka miesięcy:)

lena - zagłosowane:)

U ciebie emalia znowu nie mogę:(

Oj chyba zawsze będziesz pierwsza :-) u mnie najpierw farma a potem bb :-) :-)

Mój mąż jeszcze śpi, szczęściarz ma twardy sen. Ja przy włączonym "odbiorniku" nie potrafię zasnąć :-)
Jestem za to z rana pełna werwy więc sobie poprasuję :-)

Dopiero teraz zwróciłam uwagę, że u czerwcówek urodziło się tylu samo chłopców co dziewczynek :-) Czyli każdy ma swoją parę :-D :-D i zaczynają się już pomału półroczniaczki :-D oj jak ten czas leci :-)

Moja znajoma jest teraz w 8 miesiącu ciąży i mówi że zaczynają jej się dłużyć tygodnie. Zobaczy jaki 9 miesiąc będzie długi :-)

Ostatnia edycja:
anecznik moja też, jest w 32tc i już nie może się doczekać:) A w odatku przez ostatnie kilka tygodni miała mówione że będzie miała cesarkę, bo mała pośladkowo ułożona, więc panikowała, strasznie bała się cesarki, ale ostatnio małej udało się obrócić(tak szaleje) i już dobrze leży:)

Apropos farmy, dwie darmowe próby na koło fortuny jak by ktoś chciał: freefarmwheel

witam się,

noc podobno dziś tragiczna, ale ja nic nie wiem bo mąż miał dyżur:-p:-p a ja dziś wieczorem piwkuje z ludźmi z pracy:-D

izia- duży tej twój synek:tak:

kasiajanicka - no to kicha z wózkiem:no: czy tylko ja jedyna jestem tu zadowolona z x-landera?:-D ale jeszcze się nie przesiadłam do spacerówki to może zmienię zdanie:-p

liliti - sto lat cie nie było, pisz co u was, pochwal się Sonia:tak:

ania ch
- garnuszek na allegro jest po 70 zl ; nie czytaj bzdur w internecie!!! tak jak kajdusia napisała, można milion chorób wynaleźć:no:

kajdusia - dużo zdrówka dla Piotrusia:tak:

Aniach - zgodzę się z dziewczynami dr google to nie jest najlepszy pomysł, ja mało nie osiwiałam jak zaczęłam czytać o objawach i chorobach.

gosiagro - Tobie to nie za dobrze?Najpierw koncert, teraz piwko:wściekła/y: Baw się dobrze :-D:-):-D:-)

Liliti - pochwal się córcią

Kajdusia - zdróweczka dla Piotrka

Anecznik - moja znajoma jest z bliźniakami w ciąży, termin jakoś na luty i też marudziła że nic nie widać, nie ma brzucha, a teraz brzuchol już duży, dzieciaki szaleją, ani się nie obejrzy jak będzie miała rewolucję w domu

Witam sie z rana!
U nas w nocy tak padało ze szok, a teraz nawet słoneczko sie przebija. Mam na dzisiaj tyle planow ze nie wiem czy sie wyrobie ze wszystkim! Jutro mąż ma imieniny a ja nadal bez prezentu;/ Jeszcze rodzice dali mi kase zebym coś M kupila od nich...Nocka jak zwykle spokojna ale nie wyspalam sie bo polozylam se dopiero przed 1..

AniaCh
- ja na prawde po dwojce karmionych dzieci mam cycki jak wczesniej! Powaznie! To chyba sprawa genow. W pierwszej ciąży przytyłam 30kg, schudlam potem w 5 miesiecy a nie mam nawet jednego rozstępu takze takie zecy to indywidualna sprawa.
Kajdusiu- az tak żle jest?? Moze jakies kremy czy cos.. albo ćwiczenia z ciężarkami??

Witam
Ja tylko na chwilkę, chciałam się pochwalić że wyszła nam druga dolna jedyneczka :-)
Ja zmykam ogarnąć chałupkę bo dzisiaj teście wpadają :-)

reklama
Do góry