reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

zyraffka ja też tak mam z moim małym.
Ja też jak zniknę z zasięgu wzroku małego to zaraz syrena:confused2:
Rozśmieszyłyście mnie :-D
- to że ja też nawet to łazienki czasami musiałam brać Eryka - to była moja cicha tajemnica hahha jak się okazuje to nie jest nienormalne hahah ufff

reklama
Eagle
No widzisz...Na pewno wszystko będzie dobrze...Grunt to wierzyć, byc dobrej mysli i zrobić wszystko co w waszej mocy a co jest najlepsze dla Tomaszka...To fajny sprytny chłopaczek...Zobaczysz jaka gaduła Ci z niego wyrośnie....Trzymam kciuki i tak dalej z tym OPTYMIZEM....Podziwiam!

ewus sliczne chłopaki! A jakie duże!:)

anecznik to rzeczywiście nieźle... już o 16..:) może jeszcze wstanie:)

Kupiłam małej tą siatkę na owoce i wcina z niej jabłko:)

ewus sliczne chłopaki! A jakie duże!:)

anecznik to rzeczywiście nieźle... już o 16..:) może jeszcze wstanie:)

Kupiłam małej tą siatkę na owoce i wcina z niej jabłko:)

Właśnie wstał o 17 ale teraz sobie myślę, że jednak mógł już spać straszna maruda z niego teraz i jeszcze do tego okropna czkawka :-)

A moja śpi już prawie 2,5godziny...I nie wiem co robić...Budzić ja czy jak....Poszła spać o 14.40 teraz jest 17.00...jak wstanie np. o 18.00 (to będzie chciała jesc...I cały plan dnia wezmie w łeb...Bo jak zje o 18.00...to co kapiel normalnie o 18.45???? Jejku siedze i licze...Ale zawsze po kapieli bylo jedzonko....i wtedy spac...ale jak zje np. o 18.00 to nie bedzie głodna za godzine...Boziu....Zamiast siedziec i sie relaksować to je siedze i obliczam co i jak
Wy byscie budziły czy nie????

witajcie :) my dziś wieczorem idziemy na wizytę u neurologa... mały dziś prosty jakby kij od miotły połknął ...jak na złość :/ lekarz stwierdzi pewnie że żadnych objawów nie widzi :/

samych dobrych wieści zyczę:tak:

gosiagro chcialabym pracowac ze starszymi dziecmi a nie z juniorami do 6 roku zycia, marzy mi sie praca z trudna mlodzieza albo z doroslymi
chyba stanie na otwarciu wlasnego przedszkola bo szykujemy sie do tego z kolezanka

to życzę, aby te marzenia jak najszybciej się spełniły:tak:

Ale u nas zimno, jak ja nie lubie marznac pffffff a to dopiero listopad.. Na pocieszenie zrobilam ciacho i zaprosilam kolezanke na ploty, przy piwku bezalkoholowym.. a tak bym sobie lyknela na rozgrzewke szklaneczke czerwonego Porta buhuu

miłego wieczoru ja jutro piwkuje:-D

kochane my już w domku
teraz moje kochanie odsypia bo mamuśka mu nie dała spać pół dnia żeby badanie dobrze przebiegło
a więc wynik ABR taki jak poprzednio, na uszko prawe słyszy nieco lepiej od 70 dB na lewe od 80, za 3 tygodnie jedziemy na konsultację i dobór aparatów
i zaczynamy wizyty u logopedy i psychologa
mamy wniosek na komisję orzecznictwa o niepełnosprawności

w sumie cudów się nie spodziewałam i nie jest dobrze ale i nie najgorzej
z reszta dziś i tak wszystko bardzo na spokojnie przyjeliśmy, nie to co ostatnio
zaczynamy jak najwcześniej bo to jest najlepsze co możemy dla niego zrobić

dobrze, że macie już lepsze nastawienie, a ten chłopczyk jest przykładem, że będzie dobrze!

YEEEE, pierwszy przekrętas na brzuszek, YEEEEE, a co tam praca :-D

gratulacje:-):-) Gosie to zdolne dziewczynki:-p

Spróbuj tego leniuszka w samym body zostawić na podłodze lub innym twardym miejscy, może ciuszki krepują ruchy, mój tylko poczuje mniej ciuchów na sobie i odrazu wywija we wszystkie strony

mojej Mai to nawet śpiworek w obrotach nie przeszkadza:-D taki wiercioszek z niej:happy:

a więc wynik ABR taki jak poprzednio, na uszko prawe słyszy nieco lepiej od 70 dB na lewe od 80, za 3 tygodnie jedziemy na konsultację i dobór aparatów
i zaczynamy wizyty u logopedy i psychologa
mamy wniosek na komisję orzecznictwa o niepełnosprawności

w sumie cudów się nie spodziewałam i nie jest dobrze ale i nie najgorzej
z reszta dziś i tak wszystko bardzo na spokojnie przyjeliśmy, nie to co ostatnio
zaczynamy jak najwcześniej bo to jest najlepsze co możemy dla niego zrobić

teraz lecę i ja coś zjeść, bo prawdę mówiąc od rana nic nie jadłam a później Was poczytam
A więc teraz trzymam kciuki żeby jednak się polepszało:tak::tak:
I super że spokojnie do tego podeszliście:tak::tak:

U mnie nuda.Alanek śpi smacznie.po 19 kąpiel jak się obudzi:tak:
Dlaczego ja weny nie mam????
No i się wkurzyłam na to wszystko-wiecie...

anecznik mój też leniuszek nie ma ochoty na przewroty więc nie jesteś sama
zdec ja też zakupiłam tą siatkę dawałam jabłko ale dla mojego to chyba za twarde bo się wkurzał ale banan to idzie w mig tyle że wszystko wkoło wymazane ale cóż ważne że maluch zadowolony
eagle super że nastawienie zmieniłaś od tego dużo zależy a taka wada to jeszcze nie wyrok ludzie z tym żyją a medycyna idzie cały czas do przodu mam nadzieje że mnie nie złapie dół jakbędę następnym razem ze starszym na kontroli
a tu coś z dzisiaj nowy folder(2) 005 [800x600].jpgnowy folder(2) 003 [800x600].jpgnowy folder(2) 002 [800x600].jpgnowy folder(2) 004 [800x600].jpgno i z wczoraj

reklama
Do góry