reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A moja śpi już prawie 2,5godziny...I nie wiem co robić...Budzić ja czy jak....Poszła spać o 14.40 teraz jest 17.00...jak wstanie np. o 18.00 (to będzie chciała jesc...I cały plan dnia wezmie w łeb...Bo jak zje o 18.00...to co kapiel normalnie o 18.45???? Jejku siedze i licze...Ale zawsze po kapieli bylo jedzonko....i wtedy spac...ale jak zje np. o 18.00 to nie bedzie głodna za godzine...Boziu....Zamiast siedziec i sie relaksować to je siedze i obliczam co i jak
Wy byscie budziły czy nie????

Co zrobiłaś w końcu??

Położyłam mojego spać :-) właśnie sobie zasypia więc mam chwilę :-)

Kajdusia - gratuluję przewrotu:-) Małgosia widziała że mama markotna i postanowiła ją rozweselić:-)

eagle - będzie dobrze, najlepszy przykład widziałaś tak jak sama piszesz u logopedy, z Tomkiem będzie tak samo:tak::tak::tak:

zdec - mnie dzisiaj też siateczka przyszła i mała już memlała z niej jabłko - fajna sprawa

Buterfly - powodzenia na wizycie

izia - półtorej gościa z Michałka:-)

Idę kąpać maruderka mojego, bo o 17 nie miał kto spać, a teraz oczka trze

Obudziłam...ale wstała uśmiechnieta i radosna...tylko martwię sie bo coś nie ma dzis apetytu...może to przez ząbki albo dzisiejsze szczepienie!!!

iza_tcz świetne to zdjęcie w foteliku!:) Rozumiem że wam usnął w samochodzie i nie chcieliście go budzić... hahaha:)

Anik, Kasiulka a nie macie tak że jak karmicie jedną to jedna jest dużo większa niż druga?
Bo ja tam mam, jedna duża i jest w niej mleko a w drugiej prawie w ogóle i jest mała:(

lena zagłosowane, ale coś dzisiaj nie mogę u emalii zagłosować w tym konkursie Philipsa.

Ostatnia edycja:
ZDEC dziękuję;)
Gaja juz śpi jak zabita:)Oczywiście po kąpieli :)A dzisiaj ją usypiałam i zaczęła ssać palca i podmieniłam na smoka jakos pociągnęła ale co było jak się obudziła bo to jej wróg smok:)Chyba pół Trzebnicy słyszało:)

iza_tcz świetne to zdjęcie w foteliku!:) Rozumiem że wam usnął w samochodzie i nie chcieliście go budzić... hahaha:)

Anik, Kasiulka a nie macie tak że jak karmicie jedną to jedna jest dużo większa niż druga?
Bo ja tam mam, jedna duża i jest w niej mleko a w drugiej prawie w ogóle i jest mała:(

lena zagłosowane, ale coś dzisiaj nie mogę u emalii zagłosować w tym konkursie Philipsa.

Ja mam jedną w rozmiarze A a drugą D :-)

lena:-Ddobre żeby tylko opieki ktoś na was nie nasłał:-D:-D:-D:-D
zdec właśnie szkoda nam było bo zdążył zasnąć koło domu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry