reklama
A moja śpi już prawie 2,5godziny...I nie wiem co robić...Budzić ja czy jak....Poszła spać o 14.40 teraz jest 17.00...jak wstanie np. o 18.00 (to będzie chciała jesc...I cały plan dnia wezmie w łeb...Bo jak zje o 18.00...to co kapiel normalnie o 18.45???? Jejku siedze i licze...Ale zawsze po kapieli bylo jedzonko....i wtedy spac...ale jak zje np. o 18.00 to nie bedzie głodna za godzine...Boziu....Zamiast siedziec i sie relaksować to je siedze i obliczam co i jak
Wy byscie budziły czy nie????
Co zrobiłaś w końcu??
Położyłam mojego spać :-) właśnie sobie zasypia więc mam chwilę :-)
Kajdusia - gratuluję przewrotu:-) Małgosia widziała że mama markotna i postanowiła ją rozweselić:-)
eagle - będzie dobrze, najlepszy przykład widziałaś tak jak sama piszesz u logopedy, z Tomkiem będzie tak samo
zdec - mnie dzisiaj też siateczka przyszła i mała już memlała z niej jabłko - fajna sprawa
Buterfly - powodzenia na wizycie
izia - półtorej gościa z Michałka:-)
Idę kąpać maruderka mojego, bo o 17 nie miał kto spać, a teraz oczka trze
eagle - będzie dobrze, najlepszy przykład widziałaś tak jak sama piszesz u logopedy, z Tomkiem będzie tak samo
zdec - mnie dzisiaj też siateczka przyszła i mała już memlała z niej jabłko - fajna sprawa
Buterfly - powodzenia na wizycie
izia - półtorej gościa z Michałka:-)
Idę kąpać maruderka mojego, bo o 17 nie miał kto spać, a teraz oczka trze
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Obudziłam...ale wstała uśmiechnieta i radosna...tylko martwię sie bo coś nie ma dzis apetytu...może to przez ząbki albo dzisiejsze szczepienie!!!
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
jedną piersiąboję sie co by było gdybym obiema karmiła
Karmisz tylko jedną piersią? Ja też. W jednej mam litry mleka a w drugiej nic
Izia Twój mały już siedzi??
Hania też już tak siedzi, od 5 miesiąca można z podparciem, wczoraj czytałam w ksiażce ;-)
iza_tcz świetne to zdjęcie w foteliku! Rozumiem że wam usnął w samochodzie i nie chcieliście go budzić... hahaha
Anik, Kasiulka a nie macie tak że jak karmicie jedną to jedna jest dużo większa niż druga?
Bo ja tam mam, jedna duża i jest w niej mleko a w drugiej prawie w ogóle i jest mała
lena zagłosowane, ale coś dzisiaj nie mogę u emalii zagłosować w tym konkursie Philipsa.
Anik, Kasiulka a nie macie tak że jak karmicie jedną to jedna jest dużo większa niż druga?
Bo ja tam mam, jedna duża i jest w niej mleko a w drugiej prawie w ogóle i jest mała
lena zagłosowane, ale coś dzisiaj nie mogę u emalii zagłosować w tym konkursie Philipsa.
Ostatnia edycja:
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
iza_tcz świetne to zdjęcie w foteliku! Rozumiem że wam usnął w samochodzie i nie chcieliście go budzić... hahaha
Ja mam jedną w rozmiarze A a drugą D :-)
reklama
Ja mam jedną w rozmiarze A a drugą D :-)
A nie boisz się że Ci tak zostanie? Bo ja też m.in. dlatego zdecydowałam się na laktator i ściąganie.