reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ewussssssss!!!!!!:-):-):-)

Ogromny buziiiol dla ciebie i twoich 5-miesieczniakow, Szymonku i KUbusiu mam nadzieje ze sie mamusia ladnie opiekujecie:-D:-D:-p I ze dajecie tatusiowi ladnie popalic za to ze byl taki niegrzeczny :-):-) Sto lat!!!

..Przesliczne zdjecie chlopakow...wygladaja jak amorki tylko im dac strzaly i luk i niech poluja na zakochanych :p super ze piszesz :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy się:)
Moje urwiski mają juz 5m.... (pamiętającym dziękujemy)
jak ten czas leci...ach....:cool2:
musze sie pochwalic że mój Szymonek wczoraj zrobił kupke i siku w nocniczek:-):-):-):-)a dzis samo siku:-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2: (Kubuś nocnik traktuje jak wroga:-D)
w ogołe to takie silne chłopy że jak sie podnosi żeby usiedli to oni od razu prostuje nogi żeby wstać:-D:-D
Niedługo imieniny "teścia"(startuje na radnego...) i wymysliłam że kupie mu złotą rybke i malutkie akwarium:-):-)

mam pomysł równiez na święta,może którejs też sie spodoba: kalendarz ze zdjeciami:)))
edit
wstawiam zdjęcie moich klonów:p żeby nie było zakryłam co trzeba:-DZobacz załącznik 299191
ale sliczne klony:-)
juz nocniczek? podziwiam:-)

Dziewczyny mam nadzieję ze to tylko okres przejściowy ale mój łukasz jak tylko się oddale na chwilkę to zaraz jest marudzenie albo płacz, nic nie można zrobić, ostatnio nawet zęby myłam z Łukaszem na ręku, teraz zanoszę wszędzie nosidełko i go wsadzam, żeby był obok ale często wychodze tylko na chwilkę np. po jakąś rzecz do pokoju drugiego czy kuchni i jest ryk, czy Wasze maluchy też tak mają??

Kochana!!! Witaj w klubie ;)

agi, kasiajanicka - dzielna macie dzieci:tak:

eagle - daj znac jak po badaniu

cobra - czarna wiedźma nie pisała nic chyba od porodu:-(

agast, stella dodo, ewus - najlepszego dla solenizantów!

kasiek - zagłosowane

emalia - cudne wieści!!!:tak:

kajdusia - i od razu lepiej! a ta chałturka to gdzie?

agast
- super, ze mocz ok! teraz już chyba nic nie stoi na przeszkodzie, żeby Jagódke zaszczepić, zazdroszczę tych nocek, choć za bardzo tez narzekać nie mogę

zyrraffka - u mnie raczej tak nie ma, Maja bawi się sama na macie i w leżaczku, pewnie u Łukasza to przejściowe:tak:; Maja tez często za opakowanie chusteczek chwyta

ewus - ale masz dzielnych chłopców, śliczne chłopaki:-)

Ostatnia edycja:
witajcie :) my dziś wieczorem idziemy na wizytę u neurologa... mały dziś prosty jakby kij od miotły połknął ...jak na złość :/ lekarz stwierdzi pewnie że żadnych objawów nie widzi :/

zyraffk,a kasiek- u nas to samo :/

zyraffka, cobra u mnie to stan normalny wiec ja nie wiem co to jest jak dziecko samo sie bawi, przy Jasiu musze byc ciagle, nawet do lazienki biore go w lezaczku
i to nie jest przyzwyczajenie, on po prostu taki jest, podobno ma to po mnie

Kajdusia kto wie, Pamela B., mowi Ci to cos?
gosiagro chcialabym pracowac ze starszymi dziecmi a nie z juniorami do 6 roku zycia, marzy mi sie praca z trudna mlodzieza albo z doroslymi
chyba stanie na otwarciu wlasnego przedszkola bo szykujemy sie do tego z kolezanka

Emalia super wiesci, mam nadzieje ze my tez to uslyszymy w grudniu

wszystkim dzieciaczkokom konczacym dzis 4 i 5 m-cy najlepsze zyczenia, rosnijcie zdrowo

Dziewczyny mojemu Kamilowi już całkiem się wewnętrzny zegar rozregulował :-( zawsze zasypiał ok 19-20 wczoraj zasną po 17 ale spał do 6 więc pół biedy a dziś już śpi tj. o 16 :szok::szok: mam nadzieje, że to nie jest już jego nocny sen bo aż się boję o której wstanie.
Macie pomysł jak go przestawić i z czego może to wynikać?? Sprawdzałam nawet temperaturę i jest ok.

Ale u nas zimno, jak ja nie lubie marznac pffffff a to dopiero listopad.. Na pocieszenie zrobilam ciacho i zaprosilam kolezanke na ploty, przy piwku bezalkoholowym.. a tak bym sobie lyknela na rozgrzewke szklaneczke czerwonego Porta buhuu

Hej, ja tylko na chwilke....
My już po szczepieniu....Polcia mega zuch....Zapłakała i za sekundę juz się smiała...
Dzielna Polcia, buziaczki dla niej! I kciuki za twoje wyniki!!:tak::tak:
ja robię juz któreś podejście żeby coś napisac ale nie daję rady
z resztą ciężki dzień dziś mamy
aktualnie walczymy z młodym żeby nie spał bo za 2 godz jedziemy na badania i wizytę do Poradni Audiologicznej, ech....ja już się tym stresuję,
eagle bardzo mocno trzymam kciuki musi byc dobrze kochana!!:tak:
ale mam dzielnego synka- 3 zastrzyki inawet nie zapłakał,
super, gratki
widzial ktos czarna wiedzme ostatnio?
nie:-(
zaglosowane, moje ulubione zdjecie Damianka w tej czapie :cool2::cool2:

Kajdusia no od razu lepiej widzisz poprawa humoru od razu chalturke przywiala :-D Z kwartetem rozumiem waszym? Przylacze sie do pytania Gosi, gdzie gracie?

Emalia no strasznie sie ciesze!! Kochany Jasiu, zdrowiusi i grzeczny, wycaluj go od cioc!:-p cos sie stalo na tej stronie bo chcialam oddac glos a tam ERROR ???

Klementinka mam nadzieje ze wkrotce zaczniesz jednak robic to czego bardzo chcesz, a moze to przedszkole na poczatek to niezly pomysl, pomysl jak Jasiu by mial fajnie :rofl2:

avena hihi przeczytalam ze zamowilas konika ktory ryzem prycha :rofl2:fajna zabawka
zyraffko niestety to chyba czesc rozwoju naszych dzieciaczkow, Lilka ma takie fazy ze jak mnie czasami nie widzi albo nie ma mnie na odleglosc reki to wyje..a czasami lezy i do siebie gada przez godzine, wiec nie martw sie, to minie za jakis czas, wazne zeby Lukasz czul ze moze zawsze na ciebie liczyc i ze go nie opuszczasz :tak:

STO LAT DLA AGASTOWEJ JAGODKI!!

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem w końcu

emalia - bardzo sie cieszę że z serduchem Jasia wszystko ok....Super!
kasiajanicka - dzielny Fifi...A za tydzień pewnie waga podsjkoczy o jakieś 400gram znajac Twojego synka więc się nie przejmuj!
BButterfly - powodzenia na wizycie
Zyrraffka, kasiek, klementinka - ja nie wiem co to znaczy zabierac wszędzie ze sobą dziecko...Ja schodzę na dół robić obiad, czy pranie...a Polcia się bawi....są momenty jak mnie długo nie ma to coś tam Pola zamarudzi...ale tak to potrafi zając się sobą sama
ewuś - chłopaki przewspaniali...I jakie sprytne i silne z nich chłopy!!!
cobra - współczuję sytuacji i teściowej...co za wiedźma!!!
ewela - Tobie też współczuję takiej teściowej!
kasiek - zagłosowane!!!
agast - cudownie, że są dobre wyniki moczu Jagódku...Bardzo się cieszę!!!

A moje dziecię zajadało się dzis marcheweczką...Ale jej smakowała...Kaszki wczoraj nie podałam bo zagapilismy się z kąpielą, było poźno..wiec wypiła mleko bo bałam się że z kaszą jak jej podam to będzie marudzić...i w końcu zaśnie nie najedzona i bedziie ciężka noc!!!
Hefi - wysłałam Ci fotki Polci na maila (Próby jedzeniowe czerwcowych dzieciaczków)

I oczywiście:
100 lat, 100lat!!! dla dziesiejszych solenizantów
Kochane dzieciaczki, wszystkiego dobrego
Radości, szczęscia i uśmiechu
dla Jagódki, Kubusia, Szymonka i Eryczka!

Ostatnia edycja:
Do góry