oto konik: Mój Przyjaciel KONIK, SASSY, RŻY, KOPYTKUJE !!! (1304840388) - Aukcje internetowe Allegroavena- podaj proszę lkink do tego konika
polecam sprzedawce ma fajne zabawki juz ktorys raz u niego zamawiałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oto konik: Mój Przyjaciel KONIK, SASSY, RŻY, KOPYTKUJE !!! (1304840388) - Aukcje internetowe Allegroavena- podaj proszę lkink do tego konika
hehe silne chłopyoni są naprawdę silni i juz prawie sam siedzi)) narazie oczywiście go trzymam,ale im prędzej sie przyzwyczaja tym lepiej a w lato maja biegać juz w samych majteczkach
oto konik: Mój Przyjaciel KONIK, SASSY, RŻY, KOPYTKUJE !!! (1304840388) - Aukcje internetowe Allegro
polecam sprzedawce ma fajne zabawki juz ktorys raz u niego zamawiałam
Buziole i wszystkiego naj dla maluchów, śliczne i silne chłopaki:-) Nocniczek w tym wieku Mojej Emilce kupa zawsze w czasie wiszenia na cycku idzie, więc ciężko byłoby ją w takiej chwili na nocnik sadzaćWitamy się
Moje urwiski mają juz 5m.... (pamiętającym dziękujemy)
jak ten czas leci...ach....
musze sie pochwalic że mój Szymonek wczoraj zrobił kupke i siku w nocniczek:-):-):-):-)a dzis samo siku:-):-):-) (Kubuś nocnik traktuje jak wroga)
w ogołe to takie silne chłopy że jak sie podnosi żeby usiedli to oni od razu prostuje nogi żeby wstać
edit
wstawiam zdjęcie moich klonów żeby nie było zakryłam co trzebaZobacz załącznik 299191
Aż miło czytać Z tarczycą pewnie też wszystko ok będzieJestem!!!
Serducho jak dzwon! Mały zdrowy. Ufff... Pani kardiolog nie mogla się nadziwić , co ja jej za dziecko przyprowadziła. Rozebrałam, połozyłam na kozetce i nic, ani drgnie. Tylko patrzył na nią, a ta go stetoskopem, potem żel i aparat USG i dalej nic. Leżał nieruchomo To dopiero mądrala Mówiła ,że lepiej niż dorosły się zachowuję. Taka dumna jestem,no szczęśliwa ,że po zwapnieniu ani śladu
Niech młodsza córeczka dalej taka radosna i grzeczna rośniePo drugie bardzo dziekuje w imieniu mojej 5-cio miesięcznej corki za zyczenia!!!!!!!!!
No i bardzo dziekuje za kciuki! Odebralam wyniki moczu i są idealne!!!!!!!!! Strasznie sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!
Ja torty tylko jadam, a nie robię, więc nie pomogęDziewczynki macie sprawdzone przepisy na masy do torta??