reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witamy się:)
Moje urwiski mają juz 5m.... (pamiętającym dziękujemy)
jak ten czas leci...ach....:cool2:
musze sie pochwalic że mój Szymonek wczoraj zrobił kupke i siku w nocniczek:-):-):-):-)a dzis samo siku:-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2: (Kubuś nocnik traktuje jak wroga:-D)
w ogołe to takie silne chłopy że jak sie podnosi żeby usiedli to oni od razu prostuje nogi żeby wstać:-D:-D

edit
wstawiam zdjęcie moich klonów:p żeby nie było zakryłam co trzeba:-DZobacz załącznik 299191
Buziole i wszystkiego naj dla maluchów, śliczne i silne chłopaki:-) Nocniczek w tym wieku:szok: Mojej Emilce kupa zawsze w czasie wiszenia na cycku idzie, więc ciężko byłoby ją w takiej chwili na nocnik sadzać :-D

Jestem!!!
Serducho jak dzwon! Mały zdrowy. Ufff... Pani kardiolog nie mogla się nadziwić , co ja jej za dziecko przyprowadziła. Rozebrałam, połozyłam na kozetce i nic, ani drgnie. Tylko patrzył na nią, a ta go stetoskopem, potem żel i aparat USG i dalej nic. Leżał nieruchomo :) To dopiero mądrala :) Mówiła ,że lepiej niż dorosły się zachowuję. Taka dumna jestem,no szczęśliwa ,że po zwapnieniu ani śladu :)
Aż miło czytać :biggrin2: Z tarczycą pewnie też wszystko ok będzie:tak:
Po drugie bardzo dziekuje w imieniu mojej 5-cio miesięcznej corki za zyczenia!!!!!!!!!
No i bardzo dziekuje za kciuki! Odebralam wyniki moczu i są idealne!!!!!!!!! Strasznie sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!
Niech młodsza córeczka dalej taka radosna i grzeczna rośnie:biggrin2:
Super, że już po stresie :biggrin2:

ale ze mnie matka, półsekundy brakowało zeby moje dziecko spadło z łóżka, wystarczyło, że odwróciłam głowę po chusteczki, już nigdy go na brzegu nie położę :((((((((((((((((((((((((99999

teraz moje dziecko "wcina" paczkę chusteczek higienicznych.

reklama
Po spacerze sobie zasiadłam na chwilkę a tutaj taka produkcja...
Gratuluję dzielnym dzieciaczkom po szczepieniach
Emalia - super że serduszko w pożądeczku
eagle - powodzenia!!!!! Na pewno się poprawiło!!!!!
Zyrafka - współczuje tego ząbkowania i marudzenia Łukaszka mój Jaś też taki marudny że dzisiaj już 3 kawkę własnie piję
Do lekarza pójdę , może jutro jak będe z Jasiem na morfologii to się wcisnę do jakiegoś kardiologa cy cóś..
ewus - fajnie że wróciłaś do nas i częściej piszesz Chłopaki już duże Gratuluję nocnikowych przygód , jestem pełna podziwu że tak wcześnie!
Lekna - Izatcz chyba jest "szpecem" , ja osobiście lubię sobie masę cappucino lub mocce zrobić ale przepis zawsze z netu biorę
Idę sobie obiad zrobić jakiś ... A nie:):):) Wczoraj przecież zrobiłam cały gar papryki faszerowanej:) <jupi> Dzień leniucha:p

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!!!
DUŻO ZDRÓWKA , ZABAWEK I SŁODYCZY CIOCIA PERFECIA Z JASIEM ŻYCZY

Ostatnia edycja:
Do góry