reklama
no fakt nie zając... ale szefowa i tak mi bardzo idzie czasami na rękę więc raczej dopóki nie będę musiała to nie chce stawiać jej w sytuacji braku pracownika, bo to by tylko znaczyło więcej roboty dla całego zespołu... Lubie swoją pracę ale teraz to normalnie nie chce mi się nic... takiego tumiwisizmu to nie miałam jeszcze.hefi praca nie zając nie ucieknie, zawsze możesz iść na zwolnienie:-)
P
paula24211
Gość
Ale sie najadłam naleśnikami w końcu tylko ciekawe na jak długo;-)
ale chyba nic już dzisiaj nie zmieszcze choc to sie jeszcze tak naprawde okaze:-)
ale chyba nic już dzisiaj nie zmieszcze choc to sie jeszcze tak naprawde okaze:-)
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A ja mam dzisiaj przeprowadzkę, więc mam co robić
Miłego dnia Kochane :-)
Miłego dnia Kochane :-)
I
iiwka
Gość
Mi dzisiaj M usmażyłJa wczoraj byłam u chrzestnej na obiedzie, i były naleśniki ;-) każdy zjadł 2 albo 3 a ja zjadłam 10 naleśników, i też się wszyscy na mnie dziwnie patrzyli :-)
Kurcze jaka pyszna ta ogórkowa juz 3 kubek 0.5 l zjadłam hi hi normalnie jakbym nigdy ogorkowej nie jadła
ale widocznie moja kruszynka potrzebuje tyle wiec jej nie bede żałowac ;-)
No to dopiero początek jedzeniaa wiecie co jest najlepsze,że jakby się cofnąć na forum wstecz to główny temat jaki tu dominuje to JEDZENIE
Ja nie miałam takiego zdjęcia żeby widać,ciekawe na ile to skuteczneTo znowu tylko ja
Znalazlam cos ciekawego na majowkach i chcialam wam pokazac.Z tego co widze to nie jest trudna metoda sprawdzenia plci dzidziPatrzac na zdjecie mojego synka z 12 tygodnia juz widac ze ma gozek do goryWstawie wam linka to mozecie sobie przeczytac i ogladnac filmik
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2010-f304/plec-31876/index12.html
Witajcie sloneczka
Gratuluje nowym moderatorkom Kasi i iwce, od razu forum nabralo prfesjonalnego wygladu :-)
Ewitka,tak trzymaj;-)Teraz widze, że czas goi rany, minął już tydzień, jest o wiele lepiej, choc nadal gdzieś w kąciku niejedna łezka spadnie.
Anecznik tylko sama firanek nie wieszaj!!! Bo to BARDZO ryzykowna rzecz dla dzieciątka,bo cały człowiek się naciąga...
A ja dzisiaj miałam pobudkę o 7 i pierwsze słowa jakie usłyszałam to :"mama amuuu" No i nie było rady,trzeba było wstać;-)
M jak wrócił to zrobił mi naleśniki
Czujemy się dobrze dzisiaj
Zdec-miłego weekendu!;-)
Anecznik tylko sama firanek nie wieszaj!!! Bo to BARDZO ryzykowna rzecz dla dzieciątka,bo cały człowiek się naciąga...
Wiem o tych firankach już mi mama nagadała :-) w ogóle żebym rąk do góry nie podnosiła bo to źle. Nie powiem żeby mi strasznie zależało na wieszaniu firanek
I
iiwka
Gość
Mi też
M mi kanapkę zrobił
M mi kanapkę zrobił
Gosia***
Fanka BB :)
Lubie swoją pracę ale teraz to normalnie nie chce mi się nic... takiego tumiwisizmu to nie miałam jeszcze.
Ha ha!! Dobre z tym "tumiwisizmem"
Tyle piszecie o tych naleśnikach, że chyba gofry wieczorem zrobię
reklama
I
iiwka
Gość
Ja nie mam gofrownicy,a lubię gofry:-):-):-)