reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hefi praca nie zając nie ucieknie, zawsze możesz iść na zwolnienie:-)
no fakt nie zając... ale szefowa i tak mi bardzo idzie czasami na rękę więc raczej dopóki nie będę musiała to nie chce stawiać jej w sytuacji braku pracownika, bo to by tylko znaczyło więcej roboty dla całego zespołu... :zawstydzona/y: Lubie swoją pracę ale teraz to normalnie nie chce mi się nic... takiego tumiwisizmu to nie miałam jeszcze.:eek:

Ale sie najadłam naleśnikami w końcu tylko ciekawe na jak długo;-)
ale chyba nic już dzisiaj nie zmieszcze choc to sie jeszcze tak naprawde okaze:-)

Ja wczoraj byłam u chrzestnej na obiedzie, i były naleśniki ;-) każdy zjadł 2 albo 3 a ja zjadłam 10 naleśników, i też się wszyscy na mnie dziwnie patrzyli :-)
Mi dzisiaj M usmażył:-D:-D:-D:-D
Kurcze jaka pyszna ta ogórkowa:szok::szok::szok: juz 3 kubek 0.5 l zjadłam hi hi normalnie jakbym nigdy ogorkowej nie jadła:-D:-D:-D

ale widocznie moja kruszynka potrzebuje tyle wiec jej nie bede żałowac ;-)

:-D:-D:-D:-Da wiecie co jest najlepsze,że jakby się cofnąć na forum wstecz to główny temat jaki tu dominuje to JEDZENIE:-D:-D:-D
No to dopiero początek jedzenia:-D:-D:-D:-D:-D
To znowu tylko ja:-p
Znalazlam cos ciekawego na majowkach i chcialam wam pokazac.Z tego co widze to nie jest trudna metoda sprawdzenia plci dzidzi:tak:Patrzac na zdjecie mojego synka z 12 tygodnia juz widac ze ma gozek do gory:-DWstawie wam linka to mozecie sobie przeczytac i ogladnac filmik:tak:

https://www.babyboom.pl/forum/maj-2010-f304/plec-31876/index12.html
Ja nie miałam takiego zdjęcia żeby widać,ciekawe na ile to skuteczne:rolleyes2:
Witajcie sloneczka :-D
Gratuluje nowym moderatorkom Kasi i iwce, od razu forum nabralo prfesjonalnego wygladu :-)
:-D:-D:-D
Teraz widze, że czas goi rany, minął już tydzień, jest o wiele lepiej, choc nadal gdzieś w kąciku niejedna łezka spadnie.
Ewitka,tak trzymaj;-):yes:

Anecznik tylko sama firanek nie wieszaj!!!:no::no::no::no: Bo to BARDZO ryzykowna rzecz dla dzieciątka,bo cały człowiek się naciąga...

A ja dzisiaj miałam pobudkę o 7 i pierwsze słowa jakie usłyszałam to :"mama amuuu":shocked2: No i nie było rady,trzeba było wstać;-)

M jak wrócił to zrobił mi naleśniki:-D:-D:-D:-D
Czujemy się dobrze dzisiaj:tak:

Zdec-miłego weekendu!:tak:;-)

reklama
Do góry